-
matheose
Witam :)
Czy moglibyście polecić mi dobry tablet do rysowania (praca w programach typu Painter, Corel)
Pozdrawiam -
SpydeRR
Wacom Intuos 3 - w zaleznosci od potrzeb A5, A4... juz bylo tu kilka razy zreszta o tabletach.. poszukaj sobie :) -
theD
-
Angie
-
-
Tomek
-
shysh
bardzo smieszne sachel; p
wacom intuso a5 , osobiscie zauwazam ze bez problemu moglbym tez pracowac na a6 ale co kto tam woli. zakup wiekszego niz a5 szczerze uwazam za marnotrawienie kasy; p
ew na tansza opcje Bamboo jest calkiem spoko.
a elektroniki lepiej nie kupowac na ebayach allegro itp bo nie wiadomo na co sie natniesz. wypruboj http://www.pixmania.com spoko ceny i nie ma problemow z dostawa :) -
Anonim
co do pixmanii, to ja nie polecam:P
na dysk czekałem ponad tydzien.. i jeszcze po kurierach musialem wydzwaniać:P -
SpydeRR
moze i musiales wydzwaniac ale ! ja na tablet tez czekalem ponad tydzien ale kupilem go ponad 400 zeta taniej niz w jakimkolwiek innym sklepie... Cztery stowy to calkiem sporo, tydzien calkiem szybko potrafi zleciec... :P
Bamboo jest sredni. Tzn jak nigdy nie pracowales na tablecie to ok - bamboo sie nada - jak juz pracowales na intuosie to po 3 minutach na bamboo szlag Cie trafi :) -
Angie
ja swoj intuos zamawialem z ebaya, zaplacilem 2x taniej i tez czekalem tydzien. dostawca byl z teksasu a na stemplu pocztowym mialem rogi byka :p dolar (jeszcze) tani, wiec tylko szalec. -
SpydeRR
-
Anonim
-
Angie
o kurde...
ale euro jeszcze się trzyma poniżej 4 zł, więc w przekąskach-zakąskach nadal bardziej opłaca się pić w zachodniej walucie :p
a tak serio to nawet wliczając cło, ciągle opłaca się z ebaya. Porównując ceny, przestanie się opłacać (z cłem) przy 3,7 zł za dolara. -
matheose
No i kupiłem, Intuos3 A5.
Jestem zadowolony, naprawdę fajnie się na nim pracuje.
Dzięki za komentarze i sugestie; -)
Pozdrawiam