Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • matheose

Witam :)
    Czy moglibyście polecić mi dobry tablet do rysowania (praca w programach typu Painter, Corel)
    Pozdrawiam
  • SpydeRR

Wacom Intuos 3 - w zaleznosci od potrzeb A5, A4... juz bylo tu kilka razy zreszta o tabletach.. poszukaj sobie :)
  • theD

a5 spokojnie wystarcza :)
  • Angie

w celach zakupowych polecam ebay.com
  • Tomek

• shysh

bardzo smieszne sachel; p

wacom intuso a5 , osobiscie zauwazam ze bez problemu moglbym tez pracowac na a6 ale co kto tam woli. zakup wiekszego niz a5 szczerze uwazam za marnotrawienie kasy; p

ew na tansza opcje Bamboo jest calkiem spoko.

a elektroniki lepiej nie kupowac na ebayach allegro itp bo nie wiadomo na co sie natniesz. wypruboj http://www.pixmania.com spoko ceny i nie ma problemow z dostawa :)
  • Anonim

co do pixmanii, to ja nie polecam:P
    na dysk czekałem ponad tydzien.. i jeszcze po kurierach musialem wydzwaniać:P
  • SpydeRR

moze i musiales wydzwaniac ale ! ja na tablet tez czekalem ponad tydzien ale kupilem go ponad 400 zeta taniej niz w jakimkolwiek innym sklepie... Cztery stowy to calkiem sporo, tydzien calkiem szybko potrafi zleciec... :P

Bamboo jest sredni. Tzn jak nigdy nie pracowales na tablecie to ok - bamboo sie nada - jak juz pracowales na intuosie to po 3 minutach na bamboo szlag Cie trafi :)
  • Angie

ja swoj intuos zamawialem z ebaya, zaplacilem 2x taniej i tez czekalem tydzien. dostawca byl z teksasu a na stemplu pocztowym mialem rogi byka :p dolar (jeszcze) tani, wiec tylko szalec.
  • SpydeRR

juz nie taki tani.. juz prawie 3 zeta.. :/ (2.96 dzisiaj)
  • Anonim

kurde, a gdzie Ty taki kurs znalazles? onet mowi 2.88 :D
  • Angie

o kurde...
    ale euro jeszcze się trzyma poniżej 4 zł, więc w przekąskach-zakąskach nadal bardziej opłaca się pić w zachodniej walucie :p

a tak serio to nawet wliczając cło, ciągle opłaca się z ebaya. Porównując ceny, przestanie się opłacać (z cłem) przy 3,7 zł za dolara.
  • matheose

No i kupiłem, Intuos3 A5.

Jestem zadowolony, naprawdę fajnie się na nim pracuje.

Dzięki za komentarze i sugestie; -)

Pozdrawiam
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)