SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sebastian PP

Czy mógłby ktoś powiedzieć mi jaki jest "status" tych przedmiotów tj, co, jak , gdzie i kiedy ponieważ niestety nie byłem jeszcze w stanie ani razu zagościć na tych za pewne ober interesujących ćwiczeniach/wykładach.

PS. A i jeszcze W3D; )
  • Anonim

ciężko jest. tyle Ci powiem
  • Sebastian PP

a konkretnie
  • magic chick

ja tez jestem zainteresowana co sie kryje za ciezko jest ... tez mialam problem z frekwencja
  • Anonim

za moim 'ciezko jest' kryje sie:
    MUG - przedmiot zagadka.. po co? jakie zaliczenie? gdzie prowadzący? - nie znam odpowiedzi na zadne z tych pytan:]
    KAP - mamy za zadanie ingerować kolorem w zrobione przez nas fotografie przestrzeni, stworzyć z tego krotka animację. Ale co i jak dokładnie to chyba sam Knorowski nie wie:]
    GRE - robimy dwa zadania: Fotoreportaż (złożenie fotografii do czasopisma. cztery strony A4 jesli sie nie myle).
    Drugie zadanie to Książka - okładka, strona tytułowa, ilustracje.
    Żadnego zadania jeszcze nie zacząłem, więc nie moge mowic o szczegolach zadania:]
    W3D - magia. W jedenj pracowni nie było kompów z Mayą, p.Pawłowski podobno uczy pisać scenariusze, w grupie Kalego uczymy sie Mayi, ćwiczymy, robimy modele. A jak z zaliczeniem cwiczen/wykladów to nie wiem. Bo w sumie nie jest ustaone do końca.

Jest ciężko.
  • Anonim

Pierdole tego Pawlowskiego, tak jak on prowadzi te MUG-i to moge rownie dobrze sam sie tego w domu nauczyc. Ide do Kalego.
  • Sebastian PP

Ja polecam Profesora Andrzeja Gustawa Tutoriala zwlaszcza jak prowadzi zajecia razem z Magistrem Hieronimem Przecławem Torrentiuszem.
  • rud

MUG - nadrabiają w jeden semestr wszystko to o czym zapomnieli w zeszłych, tzn audio - video. będziemy w after effects wycinać z blue boxa !!!! projekt końcowy ma obejmować wszystkie zagadnienia poruszone na tym przedmiocie.
    KAP - w sumie spoko, powiedzieli żebym używał w animacji jaskrawych kolorów; )
    W3d - mają być mocniejsze kompy z mayą, nie ma. pawłowski prowadzi zajęcia z scenariusza itd jako własną inicjatywę, bo się nam to bardzo przyda i mieliśmy to mieć jako odrębny przedmiot (ze szczechurą) ale nie mieliśmy. wg mnie super. co do samej nauki 3d to wg mnie wykład itak nic nie daje, 3d można się uczyć dopiero na ćwiczeniach. co do zaliczenia to nic nie wiem.
  • Anonim

>Miazg napisał
    >Pierdole tego Pawlowskiego, tak jak on prowadzi te MUG-i to
    >moge rownie dobrze sam sie tego w domu nauczyc. Ide do
    >Kalego.

chcialem napisać, że miales na mysli chyba W3D a nie MUGi; P
    ale zrozumiałem, że to władze uczelni się pomyliły ustalając nazwy a nie Ty :)
    więc nic nie napiszę:]
  • z

tak tez polecam Gustawa Tutoriala...heheh, w kazdym przypadku
    ten burdel ma tez swoje zalety, mozna olac pare przedmiotow zeby sie pobawic 3d albo liternictwem :]
  • ghetto philanthropic

zy dobrze prawi
  • Anonim

liternicwo
    grafika edytorska
    w3d u Kalego
    PG

jest co robic, i jest organizacja

KAP - dla mnie jakas pomylka, nie czuje sensu

MUG - odwolac ten przedmiot - jest kwiecien grupa 4 miala 2 zajecia! i nic, jak znam zycie w poniedzialek bedzie After i znowu nie bedzie dzialal jak ostatnio. organizacji jakiejkolwiek brak - to najwieksza porazka w moim odczuciu tego wydzialu, zwlaszcze ze after by sie przydal...

oficjalnie mowi sie ze wszystkie zajecia, ktorych nie bylo zostana odrobione - ciekawe kiedy, chyba w wakacje...
  • Anonim

>korral napisał
    >liternicwo
    >grafika edytorska
    >w3d u Kalego
    >PG
    >
    >jest co robic, i jest organizacja
    >
    >KAP - dla mnie jakas pomylka, nie czuje sensu
    >
    >MUG - odwolac ten przedmiot - jest kwiecien grupa 4 miala 2
    >zajecia! i nic, jak znam zycie w poniedzialek bedzie After i
    >znowu nie bedzie dzialal jak ostatnio. organizacji
    >jakiejkolwiek brak - to najwieksza porazka w moim odczuciu
    >tego wydzialu, zwlaszcze ze after by sie przydal...
    >
    >oficjalnie mowi sie ze wszystkie zajecia, ktorych nie bylo
    >zostana odrobione - ciekawe kiedy, chyba w wakacje...
    Oficjalnie to chuj z takim masowym odrabianiem zajec - After Effectsa jak bede chcial to sie naucze, niech policza jaki procent hajsu wydanego na te MUGi z puli naszych oplat to wynosilo i przeleja spowrotem na konto, albo zrobia dwa miesiace za frajer. O.
  • Anonim

zwlaszcza ze my oficjalnie bylismy na tych zajeciach i kilka razy poswiecilismy juz swoj czas. problem ze w3d podobnie - jedna grupa jest ostro poszkodowana ale tutaj nie zamierzam nic odrabiac. nie bylo tez np jednego wyklady z grafiki edytorskiej - wystawa, u nas nie bylo 2 ang. z przyczyn humorow pani prowadzacej... i mozna tak jeszcze chwile...
  • z

to kto przynosi molotovy? ja mam palki i race...spalimy samochody
  • Anonim

Jebac molotovy. Trzeba pojsc z tym do Drabik, czy nawet do Pana Siusiaka i pogadac.
  • theD

ja tu widze niezly burdel..
  • Sebastian PP

to zakrawa o plac Pigalle wręcz
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)