Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rud

a więc tak sprawa wygląda:
    nadal nie ma may'i w pracowni 3d a kompy są, ale z niewiadomych przyczyn czekają w magazynie.
    WIĘC:
    ja mam pomysł żeby zażądać zwrotu kasy za wszystkie te zajęcia które de facto nie odbyły się, jako że nie było may'i. chodzi o grupy mające zajęcia w sali obok sali z blue boxem. i proponuję żeby za każdy tydzień zwłoki też zażądać kasy. nie chodzi mi o jakieś okradanie szkoły (która de facto nas okrada), tylko o to żeby przestali się opierdzielać.
    kto by się pod tym podpisał?
  • macieja

Od razu napiszcie też od MUG'ów :))

A tak na poważnie: ja mogę się podpisać, chociaż uważam, że skończy się tak: My napiszemy podanie, oni powiedzą: przepraszam i że dadzą nam szansę na odrobienie tych zajęć w np. sobotę rano albo w piątek wieczorem a osoby, które ni mają czasu przyjść w sobotę będą mieli niezaliczone chociaż de facto już na wszystkich zajęciach byli mimo braku May'i :)

Oczywiście popieram inicjatywę i pod wszystkim się podpiszę bo uważam, że brak mug'ów i w3d, totalny bezsens niektórych zajęć (kap-brak zdefiniowanych wymagań, wykłady z gre, wykłady z mug) i ogólnie brak jakiegokolwiek pomysłu na kierunek to troche kiepawo jak na 1000,-/miesiąc...

No ale muszę przyznać, że większość przedmiotów jest spoko-loko... W sensie takich już w kierunku NOWYCH mediów, więc nie będę krytykował wszystkiego :D
  • rud

ala i parę innych postaci udało sie do pastuszaka, nie wiem jaki efekt końcowy, ale słyszałem że ma być własnie tak że odrobimy te zajęcia. kurna, nie powiem gdzie mogą sobie takie rozwiązanie wsadzić :/
  • Anonim

ja sie moge podpisac pod mugami - bylem na wszystkich zajeciach a ominal nas szerokim lukiem blok z dzwieku - kolo 6 spotkan i tez nie widze opcji odrabiania tego - ja na tych zajeciach bylem i swoj czas juz poswiecilem - i argument, ze ja tu przychodze studiowac a nie byc i zaliczac do mnie nie dociera bo nie mam ochoty zostawac 'po' lub nadrabiac to w niewygodnych terminach

swoja droga nie przeprowadzono rowniec dwoch zajec z ang - z przyczyn humoru prowadzacej (nie mielismy ksiazek ale to nie jest powod), jednego wykladu z gre, oraz jeszcze jednych zajec z mug'ow z aftera. - to dla grupy czwartej - lacznie wychodzi okolo 20godzin lekcyjnych...
  • Anonim

a 3d wiedzialem, ze tak bedzie wiec odrazu chodzilem jak tylko sie dalo czyli na pozniejsze godziny, no i wspolczuje tym ktorzy tak nie zrobili... na pocieszenie - Ci co nie sa u Kalego sa na tym samym poziomie w 3d co jakby wcale nie chodzili wiec nadrobic ich nie bedzie trudno; -)

heh i jeszcze jedno: zastanawia mnie jak oni do tej pory uczyli 3d na multimediach...
  • rud

hehe wg mnie na multimediach uczyli 3d na tej tablicy w sali z blue boxem; )
  • macieja

>korral napisał

>heh i jeszcze jedno: zastanawia mnie jak oni do tej pory
    >uczyli 3d na multimediach...

Chyba na max'ie z tego co wiem jak rozmawialem z ludzmi z informatyki bo poziom ogranicza sie do wstawienia kilku szescianow i kuli :) A dopiero Ci co chcieli brali sobie specjalizacje w tym kierunku i wtedy te pare kompow w sali z blueboxem im wystarczalo... Bo powiedzmy sobie szczerze, ze rasowy informatyk woli napisac nowy render cieni albo plug-in w MEL'u (chyba tak sie ten jezyk may'i nazywa) niz modelowac postac z kreskowki :)

Niemniej jednak powinni zalatwic komputery np. w wakacje a nie po tym jak Kali zlozyl pismo ze nie bedzie prowadzil zajec bo nie ma na czym... Mowie wam, ze naprawde tej may'i nie bedzie juz do konca semestru :)

• z

ja tez sie moge podpisac....komputery sa,delle z geforce quadro, maya tez jest tylko firma ktora to zalatwia, wszyscy mowia ze jest niekompetentna, ociaga sie z zalatwieniem licencji typu network do niej...
  • Anonim

To ja tez sie podpisze, ide za glosem tlumu :)
  • theD

>Miazg napisał
    >To ja tez sie podpisze, ide za glosem tlumu :)

oo to jednak zyjesz po wczorajszym; D
  • SpydeRR

ja sie chetnie podpisze, tak jak podpisuje sie pod slowami Grzesia (MUG'i).
    Mi sie juz odechcialo np wstawac w poniedzialki rano jak efekt jest taki ze siedze i dwie godziny pale szlugi bo nie ma zajec.

Kurde, dali by chociaz na szlugi :D
  • Konstanty

Krzyzyk na droge :-)
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)