-
.denikina
W tym roku zaczynam studiować SNM i jak się okazuję nie znam ani jednej osoby na wydziale, nie mówiąc już o roku.
W związku z tym - chętnie poznam tych, co tu już studiują i studiować ze mną będą, spotkam się na piwo, czy kawę :) -
Lanooz
też nikogo nie znam na wydziale, ale damy radę; ) w ogóle to może powinnas na wyjazd integracyjny pojechać? -
Kate
-
.denikina
Ja głównie dlatego pisze, że nie mogę pojechać - ale to miło, że ktoś odpowiedział :) -
-
Lanooz
też nie jade, wlasnie chce sie wypisac :P Wydaje się, ze dużo jedzie, bo niewiele miejsc zostało podobno. -
.denikina
-
Adele 'Delly' Miodushevsky
-
Kate
-
.denikina
Nie jestem dobra w organizowaniu, ale może poniedziałek po południu jakoś? -
Azazalee
wychodzę z założenia, że 20. września załapię się na rok, ale chyba lepiej żebym siedział i dopieszczał teczkę niż biegał po integralach :c -
.denikina
-
M
hej, ja też nikogo nie znam i niestety nie będę mogła jechać na obóz, więc chętnie się spotkam:) Ale może jakoś bliżej października kiedy wszyscy wrócą z wyjazdów? -
.denikina
Okej - jakoś się tu nikt nikt nie wychyla a i ja niedługo wyjeżdżam, więc zniknę z sieci. Tyle dobrze, że parę osób się pojawiło w tym wątku :) -
Lanooz
to co, moze ostatni tydzien września? albo pierwszy tydzien pazdziernika? Kiedy w ogóle sie nam zajęcia zaczynają? :P -
Anonim
-
Kate
-
Adele 'Delly' Miodushevsky
-
.denikina
Ostatni tydzień września spoko :)
Odpowiadając na pytanie - zajęcia zaczynają się 30 wrz, uroczysta inauguracja jest 6 pażdź. - ale to jest akurat na stronie :) -
.denikina
-
Kate