SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .denikina

W tym roku zaczynam studiować SNM i jak się okazuję nie znam ani jednej osoby na wydziale, nie mówiąc już o roku.
    W związku z tym - chętnie poznam tych, co tu już studiują i studiować ze mną będą, spotkam się na piwo, czy kawę :)
  • Lanooz

też nikogo nie znam na wydziale, ale damy radę; ) w ogóle to może powinnas na wyjazd integracyjny pojechać?
  • Kate

przyłącze się do tematu :D Dużo osób jedzie na wyjazd integracyjny ?
  • .denikina

Ja głównie dlatego pisze, że nie mogę pojechać - ale to miło, że ktoś odpowiedział :)
  • Lanooz

też nie jade, wlasnie chce sie wypisac :P Wydaje się, ze dużo jedzie, bo niewiele miejsc zostało podobno.
  • .denikina

To, co - aranżujemy jakieś spotkanie? :D
  • Adele 'Delly' Miodushevsky

też jestem chętna na mały miting!;)
  • Kate

no to tylko ustalenie daty,miejsca oraz godziny i idziemy :D
  • .denikina

Nie jestem dobra w organizowaniu, ale może poniedziałek po południu jakoś?
  • Azazalee

wychodzę z założenia, że 20. września załapię się na rok, ale chyba lepiej żebym siedział i dopieszczał teczkę niż biegał po integralach :c
  • .denikina

Osz, kurczę - ja jutro jednak odpadam - może wtorek? :)
  • M

hej, ja też nikogo nie znam i niestety nie będę mogła jechać na obóz, więc chętnie się spotkam:) Ale może jakoś bliżej października kiedy wszyscy wrócą z wyjazdów?
  • .denikina

Okej - jakoś się tu nikt nikt nie wychyla a i ja niedługo wyjeżdżam, więc zniknę z sieci. Tyle dobrze, że parę osób się pojawiło w tym wątku :)
  • Lanooz

to co, moze ostatni tydzien września? albo pierwszy tydzien pazdziernika? Kiedy w ogóle sie nam zajęcia zaczynają? :P
  • Anonim

pierwszy tydzień października :D
  • Kate

czy ktoś idzie na festiwal Nauki 18 września ?
  • Adele 'Delly' Miodushevsky

chyba ja.
  • .denikina

Ostatni tydzień września spoko :)

Odpowiadając na pytanie - zajęcia zaczynają się 30 wrz, uroczysta inauguracja jest 6 pażdź. - ale to jest akurat na stronie :)
  • .denikina

ja też chętnie na ten festiwal.
  • Kate

to może spotkanie na tym festiwalu ?
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)