-
z
Jesli ktos chce wypowiedziec sie na gronie publicznym w sali od rysunku/malarstwa, musi wykupic czas antenowy u mnie. 2 patyki i trzy muszelki za godzine....sprzedaje takze plyn na porost wlosow....sa chetni? -
rud
Jako pan i władca czajnika i cukru (z którego czasem robię alkochol, ale nie przy pomocy czajnika) nie muszę się pytać o pozwolenie mówienia na forum :D Ewentualnie mogę zrobić cherbatkę :] -
theD
-
SpydeRR
nigdy nie pilem cherbatki, choc chetnie napilbym sie z rana herbatki... :D
A Zagul wiesz tak dla Twojej wiadomosci to ja bylem odkrywca mikrofonu razem ze strayem juz tydzien temu wiec wiesz :) -
-
rud
cherbatka i herbatka to zupełnie co innego, ta pierwsza jest robiona z dziwnej wody z krany i pachnie plastikiem :P ta druga jest lepsza jakościowo :] -
SpydeRR
aa t w takim razie chetnie sprobuje tez cherbatki, choc mam wrazenie ze juz cos takiego kiedys pilem :P
btw
trza zatrudnic frajera
co pojedzie do makro
i kupi 10 5cio litrowych
baniakow z woda po 30 gr/szt..
:)) -
rud
nie ma co szukać frajera, wystarczy ruszyć głową, są dla pracowników baniaki z wodą na ostatnim piętrze w gmachu głównym. jestem w trakcie załatwiania. za free oczywiście -
z
moim zdaniem dyskusja krazy wokol chinskiej cherbatki.....ja proponuje parzyc herbatke angielska, gdyz bardziej pasuje do kominka,kapciochow w kratke oraz fajki....moge pojsc na kompromis, pijmy rosyjski ćaj i nie bedzie problemu...co do mikrofonu Spyderr to jesli wyslesz do mnie sms o tresci : "bobrze sadło" - to pozwole ci zostac Mikrofonowladnym....nigga please -
Anonim
sorry, a można na jakiś saport wskoczyć... bo ja znam przczułke maje....
...i ona na 3stylach dobrze jeździ -
SpydeRR
aaa :D
Ty myslisz ze sie nabiore na takie tanie chwyty???
pewnie 9 zl bez vat??
a chociaz dostane plakietke z imieniem?
-
z
nic nie dostaniesz towarzyszu, jak sie wykazesz to pozwole ci zamiatac korytarz razem z ta zfixowana sprzataczka.... -
Anonim
bahahahahahaha, ale jest mały problem, już na dniach nie będzie mikrofonu... no wiecie impreza u mnie się zbliża i zaprosiłem ziomków którzy nam mały koncert zrobią...