-
miśka
widze, ze w moim przypadku natura nie pomylila sie z wyborem koloru wlosow...
czy moze mi ktos laskawie wyjasnic, jak czytac ten dziwaczny plan zajec, ktory niedawno pojawil sie na stronce naszej kochanej uczelni? o co kaman? tak tak, jeestem kotem... pierwszoroczna. oczywiscie snm. z gory dziekuje za pomoc i pozdro 600 -
shysh
Strona Wiki "HOW TO" uczelni:
http://wiki.pjwstk.edu.pl/index.php...
"JAK CZYTAĆ PLAN ZAJĘĆ":
http://wiki.pjwstk.edu.pl/index.php... -
AgA***mAde fOr dAnciNg
heh danke ..ale mnie obdarzyli niestety odpowiednim kolorem wlosow.... pomimo tego jak czytac.... nie do konca rozumiem co mnie dotyczy....; /;/ -
Anonim
Przedmioty SNM-u sa w fioletowych i cyjankowych rubrykach. Pierwszy rok ma tylko w tych cyjankowych. Pozostale rubryki Was nie interesuja.
Wszystko, co dotyczy pierwszego semestru (a wiec pierwszego roku), jest w takiej postaci:
MAL1 <- czyli malarstwo, 1 semestr
gr.4 <- dla czwartej grupy dziekanskiej
Calosc uporzadkowana jest wg.sal.
Jeszcze jakies pytania? -
-
AgA***mAde fOr dAnciNg
-
AgA***mAde fOr dAnciNg
-
Paprykarzyca
Czy 1 pazdziernika odbywaja sie juz normalne zajecia czy moze pierwszego dnia nie trzeba jeszcze przynosic rzeczy na malarstwo? -
Caro
Podobne pytanie - wg planu mamy tego dnia zajęcia do 16:30, w miedzyczasie spotkanie organizacyjne o 15:00, a inauguracje roku dopiero 3 pażdziernika? Ja się już tu zupełnie nie orientuję xD
A co do tych rzeczy na malarstwo... zdaje mi się, że chyba dopiero nam powiedzą co i jak mamy przynieść? Przynajmniej mam taką nadzieję; ) -
shysh
oj tam chill out. wszystko wyjdzie w planie :). a generlanie to widze ze ludzie z SNMu powoli zaczynaja powracac... na wyjsciu integracyjnym bylem jedyna osoba z naszego wydzialu; P -
Paprykarzyca
-
AgA***mAde fOr dAnciNg
no to trzeba sie bedzie jeszcze pointegrowac :P:P
wlasnie dziwnie tak...ale mysle ze na luziku beda dopiero gadac czy cos...
taaa spotkanie jest o 15...a zajecia ktore trwaja od 13.15-16,30 to zajecia w grupach...na ktore najpierw musza nas podzielic nie?wiec pewnie jako takich zajec nie bedzsie.... i think so :P -
shysh
generlanie radze wpasc na ogolne grono PJWSTK tam wlasnie ustalamy termin integracji itp i pewnie bedzie jakas w najblizszy piatek; ) -
theD
-
AgA***mAde fOr dAnciNg
-
Mariusz
>mojito napisał
>generlanie radze wpasc na ogolne grono PJWSTK tam wlasnie
>ustalamy termin integracji itp i pewnie bedzie jakas w
>najblizszy piatek; )
jutro (środa) od 19 monson cafe; ) -
Tomek
a tak btw - w poniedzialek sa normalne zajecia, czy tylko to spotkanie inf (1 rok)? -
Angie
normalne - dowiadywalem sie dzisiaj
o rany... ostatni raz na 8 rano to wstałem jakoś w marcu, gdy byłem w 2-giej klasie LO :p -
Tomek
-
Hello My Name Is Blast
Witam. Mam problem. Nie moge odczytac planu zajec. Byc moze jestem glupi :] Ale czy ktos moglby mi uswiadomic jakie zajecia i od ktorej godziny ma jutro 2 grupa 1 roku snm? Z gory dziekuje. -
Hello My Name Is Blast
|
|
Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz