Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • miśka

widze, ze w moim przypadku natura nie pomylila sie z wyborem koloru wlosow...

czy moze mi ktos laskawie wyjasnic, jak czytac ten dziwaczny plan zajec, ktory niedawno pojawil sie na stronce naszej kochanej uczelni? o co kaman? tak tak, jeestem kotem... pierwszoroczna. oczywiscie snm. z gory dziekuje za pomoc i pozdro 600
  • shysh

Strona Wiki "HOW TO" uczelni:
    http://wiki.pjwstk.edu.pl/index.php...

"JAK CZYTAĆ PLAN ZAJĘĆ":
    http://wiki.pjwstk.edu.pl/index.php...
  • AgA***mAde fOr dAnciNg

heh danke ..ale mnie obdarzyli niestety odpowiednim kolorem wlosow.... pomimo tego jak czytac.... nie do konca rozumiem co mnie dotyczy....; /;/
  • Anonim

Przedmioty SNM-u sa w fioletowych i cyjankowych rubrykach. Pierwszy rok ma tylko w tych cyjankowych. Pozostale rubryki Was nie interesuja.

Wszystko, co dotyczy pierwszego semestru (a wiec pierwszego roku), jest w takiej postaci:

MAL1 <- czyli malarstwo, 1 semestr
    gr.4 <- dla czwartej grupy dziekanskiej

Calosc uporzadkowana jest wg.sal.

Jeszcze jakies pytania?
  • AgA***mAde fOr dAnciNg

aha aha; ];]

co do pytan...taaaaa... mozesz rozwinąć te skróty :>:P
  • AgA***mAde fOr dAnciNg

dobra juz doszlam :)

danke za pomoc; ]
  • Paprykarzyca

Czy 1 pazdziernika odbywaja sie juz normalne zajecia czy moze pierwszego dnia nie trzeba jeszcze przynosic rzeczy na malarstwo?
  • Caro

Podobne pytanie - wg planu mamy tego dnia zajęcia do 16:30, w miedzyczasie spotkanie organizacyjne o 15:00, a inauguracje roku dopiero 3 pażdziernika? Ja się już tu zupełnie nie orientuję xD
    A co do tych rzeczy na malarstwo... zdaje mi się, że chyba dopiero nam powiedzą co i jak mamy przynieść? Przynajmniej mam taką nadzieję; )
  • shysh

oj tam chill out. wszystko wyjdzie w planie :). a generlanie to widze ze ludzie z SNMu powoli zaczynaja powracac... na wyjsciu integracyjnym bylem jedyna osoba z naszego wydzialu; P
  • Paprykarzyca

hehe a bylo takie?
    dobrze wiedziec:)
  • AgA***mAde fOr dAnciNg

no to trzeba sie bedzie jeszcze pointegrowac :P:P

wlasnie dziwnie tak...ale mysle ze na luziku beda dopiero gadac czy cos...
    taaa spotkanie jest o 15...a zajecia ktore trwaja od 13.15-16,30 to zajecia w grupach...na ktore najpierw musza nas podzielic nie?wiec pewnie jako takich zajec nie bedzsie.... i think so :P
  • shysh

generlanie radze wpasc na ogolne grono PJWSTK tam wlasnie ustalamy termin integracji itp i pewnie bedzie jakas w najblizszy piatek; )
  • theD

plan ssie :P
  • AgA***mAde fOr dAnciNg

exactly; ]
  • Mariusz

>mojito napisał
    >generlanie radze wpasc na ogolne grono PJWSTK tam wlasnie
    >ustalamy termin integracji itp i pewnie bedzie jakas w
    >najblizszy piatek; )

jutro (środa) od 19 monson cafe; )
  • Tomek

a tak btw - w poniedzialek sa normalne zajecia, czy tylko to spotkanie inf (1 rok)?
  • Angie

normalne - dowiadywalem sie dzisiaj
    o rany... ostatni raz na 8 rano to wstałem jakoś w marcu, gdy byłem w 2-giej klasie LO :p
  • Tomek

no wlasnie...;/
  • Hello My Name Is Blast

Witam. Mam problem. Nie moge odczytac planu zajec. Byc moze jestem glupi :] Ale czy ktos moglby mi uswiadomic jakie zajecia i od ktorej godziny ma jutro 2 grupa 1 roku snm? Z gory dziekuje.
  • Hello My Name Is Blast

Ha!!! Juz was nie potrzebuje; ] Sam se dam rade :D