-
Anonim
Jak tam po imprezie???
Ja dalej zdycham...
Obudziłem się pętli w pustym autobusie, mam rozdarte spodnie (i żadnych opcji jak to się stało)... Zrobiliśmy 150 fotosów i nawet filmik ktoś nagrał... impreza bardzo pozytywna, chociaż po rozgrzewce w parku można było spodziewać się... nie wiem sam, napiszcie coś...
Pozdro 4 All, w szczegulności dla K8
... a ci co nie byli, no i no właśnie -
z
no wpozo w sumie bylo gdyby nie to ze wiekszosc zmyla sie do 24:00! ludzie co yest?.....Bart nagralbys mnie te foty na cedeka, oddam...kurna moglo by przyjsc wiecej ludzi na samym SNM jest ponoc 60.... -
k8
wielkie dzieki bart... :)
widze ze powrot z przygodami!!!
wklejaj fotki, i dawaj cynk
pzdr -
Anonim
-
-
SpydeRR
heh northside to niezle, a tak w ogole to sorry za piwo :)
Przypomnij sie przy nastepnej okazji...
-
Anonim
-
Anonim
Fotki z imprezy wrzuciłem na server ale jak podam zkąd je można ściągnąć to moderatorzy wywalą tego posta, więc jak chcecie to piszcie do mnie na maila: bart.barter@wp.pl to wyśle wam adres... -
Anonim
...aha transfer jest wolny na tym serwerze więc troche zajmie ściąganie, akurat żeby obrjrzeć film, zrobić obiad i z psem wyjść =) lol, no może szybciej... ale plik ma ponad 80MB więc to chwile potrfa -
theD
hehe bart niezly powrot, my prawie przespalismy nasz przystanek, ale w ostatniej chwili sie nam udalo; )
w ogole to snm'y daly dupy bo po 1 prawie nikogo od nas juz nie bylo; P
ogolnie pozitiv -
Anonim
W morde no, ja zamiast sie bawic lezalem w domu z goraczka 39,5. Jaka kupa :( -
Wooz
Hm. Same here, tylko zamiast gorączki leżałem w łóżku i śniło mi się że płyne łodzią podwodną wśrod jakiejs gigantycznej macicy.
Co? -
ghetto philanthropic
me too - we mnie ognia nie było, mnie w ogniu także poprostu się nie ogarnąłem :) -
Anonim
-
z
a mi sie snilo ze ryby kazaly mi sie scigac ze starym wielorybem, wyscig byl ustawiony zebym przegral po to aby podniesc smoocene starego wieloryba.....wszyscy kurna chorzy byli, hueh :P
|
|
Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz