Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak tam po imprezie???
    Ja dalej zdycham...
    Obudziłem się pętli w pustym autobusie, mam rozdarte spodnie (i żadnych opcji jak to się stało)... Zrobiliśmy 150 fotosów i nawet filmik ktoś nagrał... impreza bardzo pozytywna, chociaż po rozgrzewce w parku można było spodziewać się... nie wiem sam, napiszcie coś...
    Pozdro 4 All, w szczegulności dla K8
    ... a ci co nie byli, no i no właśnie
  • z

no wpozo w sumie bylo gdyby nie to ze wiekszosc zmyla sie do 24:00! ludzie co yest?.....Bart nagralbys mnie te foty na cedeka, oddam...kurna moglo by przyjsc wiecej ludzi na samym SNM jest ponoc 60....
  • k8

wielkie dzieki bart... :)
    widze ze powrot z przygodami!!!
    wklejaj fotki, i dawaj cynk
    pzdr
  • Anonim

sympatycznie bylo:D:D tylko jak dla mnie muzyka niezaciekawa
  • SpydeRR

heh northside to niezle, a tak w ogole to sorry za piwo :)
    Przypomnij sie przy nastepnej okazji...

• Anonim

spyder, wiesz co? nie pamiętam akcji z piwem...
  • Anonim

Fotki z imprezy wrzuciłem na server ale jak podam zkąd je można ściągnąć to moderatorzy wywalą tego posta, więc jak chcecie to piszcie do mnie na maila: bart.barter@wp.pl to wyśle wam adres...
  • Anonim

...aha transfer jest wolny na tym serwerze więc troche zajmie ściąganie, akurat żeby obrjrzeć film, zrobić obiad i z psem wyjść =) lol, no może szybciej... ale plik ma ponad 80MB więc to chwile potrfa
  • theD

hehe bart niezly powrot, my prawie przespalismy nasz przystanek, ale w ostatniej chwili sie nam udalo; )

w ogole to snm'y daly dupy bo po 1 prawie nikogo od nas juz nie bylo; P

ogolnie pozitiv
  • Anonim

W morde no, ja zamiast sie bawic lezalem w domu z goraczka 39,5. Jaka kupa :(
  • Wooz

Hm. Same here, tylko zamiast gorączki leżałem w łóżku i śniło mi się że płyne łodzią podwodną wśrod jakiejs gigantycznej macicy.

Co?
  • ghetto philanthropic

me too - we mnie ognia nie było, mnie w ogniu także poprostu się nie ogarnąłem :)
  • Anonim

http://www.megaupload.com/?d=O86S1A...
    tu są fotosy z Paproty...
  • z

a mi sie snilo ze ryby kazaly mi sie scigac ze starym wielorybem, wyscig byl ustawiony zebym przegral po to aby podniesc smoocene starego wieloryba.....wszyscy kurna chorzy byli, hueh :P
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)