SNM [402]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Siema wszystkim, impreza planowo odbędzie się 25.11.05 około 21... (jakby co to napisze gdyby się coś pozmieniało)
    Alkohol własny no niestety =(
    Jak dojechać??? mailem przesyłam mapke (hehe wymięk z niej mam, ale jest czytelna) Jest opcja z kimaniem ale niestety tylko do 5osób, chyba że na glebie ktoś chce kimać...
    Co do autobusów... jest nocny 609 jeździ co godzine do Dw.Centralnego.
    Piszcie jaką muze mam załatwić... tak żeby się wszyscy odnaleźli
    Prawdopodobnie część imprezy poświęcimy na koncert BK,chłopaki dobrze rymują, albo jakieś freestyle będą, jeszcze nie wiem może jedno i drugie... =)
    Impreza tylko dla naszego kierunku...
    Jak się wszystko dobrze zgra to będzie konkretnie...
    Co do osób towarzyszących to tylko 1 sorry i starajcie się o bezproblemowe towarzystwo...
    Dowody nie będą sprawdzane =P
    Peace
  • SpydeRR

ja chcialem wpasc z 25 kroliczkami playboya, ale jak mowisz ze tylko jedna osoba towarzyszaca... :P
  • Anonim

...no trudno Pawelek, to bedziesz musial swojego fagasa tylko przyprowadzic :) A tak powaznie - jak tak malo miejsc do kimania ma byc, to moze ktos wezmie samochod, tylko kto i od razu mowie, ze nie ja :)
  • Anonim

A muze dowolna. Nie bede postulowal za ciezkim graniem, bo to sie na imprezy nie nadaje, a jak zapodasz jazz to znajde Cie i spale Ci dom :) A tak to dowolnie :)
  • SpydeRR

jaazzz jazzzz, jazz jest zajebisty nikt nie przyjdzie jak nie bedzie jazzu!! :DD
  • Wooz

Muza? Hm. Przyniose jakiś funk.

Albo Fasolki.

• Anonim

buahahahahahaha bierzcie co chcecie...
  • ghetto philanthropic

ja wezme jakieś takie klimaty jakie Ci zgrałem
    stare dobre kawałki z tym zajebistym vibem :)
  • z

ej funk to dobry pomysl...zajebista muza do tanczenia....tnx to grzechu
  • Anonim

Jak Pawelek wezmiesz jazz to Ci morde skapiszonuje :D
  • SpydeRR

nie no spoko, gdzie jazz na impreze, wezme blues'a :)
  • rud

jak jest wiele gustów muzycznych trzeba znaleść jakiś uniwersalny muzzik typu fasolki (nadal istnieją! i grają!!), beatch boys itd :D
  • z

chyba bitch boys :P
  • z

nie sory bijaaacz boys
  • rud

hehe kiedyś na koncercie min dr Yry, grali bitch boys, przebrali się w maski do nurkowania i płetwy, wnieśli 2 wiadra piasku i wysypali go na scenę, śpiewali "na plaży fajnie jest! na plaży fajnie jest!" :P później (już jako lord vader) yry obrzycił publiczność gwiezdnym pyłem tzn mąką szynamowską :P ślizgałem się przez całą szerokość sali na tym :D kocham koncerty alternatywne :D
  • k8

DDDDRRRRRRRRRRRUUUUMMM'N'BASSS SSSSSSSSSSSSSSSSSsss!!!!!!..
  • Anonim

Rozkminie coś dobrego nie będziemy się nudzić...
  • Anonim

Czterej Pancerni! :)
  • macieja

DEEEEESZCZEEEEE NIEEEEEEE SPOKOOOOOJNEEEEEE, POGWAŁCIŁYYYYY PSAAAAAAAA...

//ach... co to za imprezy byly :))))

• Anonim

Disturbing are the things you say, young padawan :) Co to za imprezy na ktorych psy gwalca?! :) Macieja! Przywoluje Cie do porzadku!
  • 1
  • 2
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)