SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Arik

Siemka.

Mam do Was parę pytań:

Czy był wysoki poziom jeśli chodzi o teczki prac przy rekrutacji?

Czy mieliście wszystkie prace:
    - fotografia analogowa i cyfrowa;
    - prezentacje multimedialne;
    - kompozycja;
    - malarstwo;
    - rysunek z modela, z martwej natury, pejzaż, przestrzeń otwarta, przestrzeń zamknięta;
    - grafika i projektowanie ?

Jak patrzyli na nowe matury z matmy? Brali pod uwagę podst. i rozszeżoną? Ile % dało wam "przepustkę"?

No i jak tam wogóle jest :) ?

Z góry dzięki za info.
  • Anonim

facet.. tu nie tak łatwo sie dostać jak sądzisz...
    w teczce tzreba miec wszystkie rodzaje tworczosci.. pozcawszy od fotografii konczac na rzeźbie..
    jak z matury nie masz na podstwaowym 90% i 50% na rozszerzonym to lepiej zapomnij o studiowaniu na PJWSTK-SNM..
    A jak jest? no właśnie.. jak jest? wg mnie jest zajebiście.. lepszego kierunku nie mogli stworzyć..

PS: człowieku to są studia prywatne.. na swiadectwo maturalne wogole nie spojrzeli.. w teczce mialem 12 rysunkow (formatu 50x70) i tyle:]
    wystarczy miec troche $$$ i jesteś na najzajebiaszczych studiach jakie można sobie wymyslec; -)

pozdrawiam; -)
  • Anonim

Niemniej jednak jakos musisz zmiescic te rzezby do teczki :)
  • Anonim

A tak powaznie - jakiego poziomu rekrutacji spodziewalbys sie po kierunku, przy ktorym bylismy pierwszym rocznikiem naboru? Zastanow sie, junior :)
  • Arik

A wiadomo ile osób, które chciały iść na ASP poszło na SMN; P
    Szukam sobie nowych studiów i trzeba się rozeznać nie :)
  • Arik

oj SNM :]
  • Anonim

Nie wiem ile osob chcialo isc na ASP. Wiem, ze polowa wczesniej liznela kierunkow zupelnie nie majacych nic wspolnego ze sztuka.
  • Anonim

te studia to jedna wielka sieczka, pozytywnie to nazywając... poziom zróżnicowany i ogólnie luz... co chcesz jeszcze wiedzieć???
  • Arik

Mieliście jakieś zaliczenia? Co robiliście na ćwiczeniach?
    Czy dużo musicie się uczyć?
    Na pierwszy rok to może uda mi się teraz uzbierać a potem to w czasie 'studentowania' będę musiał dorabiać...

Mam złe doświadczenia po porzedniej szkole :/ (jeszcze nie do końca się z nią rozstałem :( ) i staram się badać teraz wszystko. W końcu to 1000 zł miesięcznie.
  • z

dopisuje sie do opinii ze kierunek jest klawy, jak chcesz do nas przystapic to oczywista ze interesujesz sie ktoras z wymienionych dziedzin a co za tym idze - juz wykabinowales juz cos co mozna pokazac....restecpa
    miazg nie wszczyscy sa po transporcie.....buraku jeden; ]
  • rud

hehe może rysować piękne drogi :P a ja będę projektować piękne obwody elektryczne palące się żywym ogniem po podłączniu zasilania :D
  • Anonim

Po primo - nie moze do nas przystapic! :) Bo za mlody jest, chocby dlatego. A po drugie to bujaj sie zagul :D
  • Anonim

A poza tym: co rozumiesz przez zaliczenia i "uczenie sie"? :)
  • Anonim

był jeden kolos z naszego ulubionego przedmiotu 'kompozycja proceduralna' =)
    a tak to tylko pędzlami machamy =D
  • Anonim

ostatnio to nawet każą nam modelki pędzlami objeżdżać... :D
  • Arik

Za młody... em... jeśli chodzi Ci o maturę to leży od pół roku w szufladzie :)
    'Zaliczenia' to oczywiście kolosy :P
    Inne Wasze zaliczenia mnie nie interesują chyba, że są związane z owymi modelkami :D

Tak ogólnie to luzackie te studia macie =]
  • k8

wyluzowani ta sa ludzie u nas...wystarczy
    yo all
  • Anonim

ja tez ja tez chcem do was

;>

tylko jeszcze musze skombinowac te prace

macie japonski?
  • rud

mamy japoński jako przedmiot nadobowiązkowy. od zera oczywiście ale dość żwawe tępo jest.

zastanawia mnie jedno, gdzie kolejny rocznik będzie malować? w naszej starej pracowni? a może po wywaleniu obiecanej połowy, będzie tyle wolnego miejsca w aktualnej, że zmieści się tam bez problemu kolejne 60 osób... nawet jak ktoś nie potrafi malować to go przyjmą, przez rok będą pobierać czesne, a później sorry winetou, już cię nie chcemy...

czarne myśli po dzisiejszym przeglądzie. muszę się napić :D

herbatki z wydziałowego czajnika oczywiście :P
  • SpydeRR

heh wlasnie ja mysle ze bedzie lipa bo sala bedzie dalej jedna tylko trza sie bedzie z kims dzilic sztalugom i deskom i stolkiem

i to mi sie wcale nie podoba bo ja sie bardzo przywiazalem do swojej sztalugi :P
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)