-
Arik
Siemka.
Mam do Was parę pytań:
Czy był wysoki poziom jeśli chodzi o teczki prac przy rekrutacji?
Czy mieliście wszystkie prace:
- fotografia analogowa i cyfrowa;
- prezentacje multimedialne;
- kompozycja;
- malarstwo;
- rysunek z modela, z martwej natury, pejzaż, przestrzeń otwarta, przestrzeń zamknięta;
- grafika i projektowanie ?
Jak patrzyli na nowe matury z matmy? Brali pod uwagę podst. i rozszeżoną? Ile % dało wam "przepustkę"?
No i jak tam wogóle jest :) ?
Z góry dzięki za info. -
Anonim
facet.. tu nie tak łatwo sie dostać jak sądzisz...
w teczce tzreba miec wszystkie rodzaje tworczosci.. pozcawszy od fotografii konczac na rzeźbie..
jak z matury nie masz na podstwaowym 90% i 50% na rozszerzonym to lepiej zapomnij o studiowaniu na PJWSTK-SNM..
A jak jest? no właśnie.. jak jest? wg mnie jest zajebiście.. lepszego kierunku nie mogli stworzyć..
PS: człowieku to są studia prywatne.. na swiadectwo maturalne wogole nie spojrzeli.. w teczce mialem 12 rysunkow (formatu 50x70) i tyle:]
wystarczy miec troche $$$ i jesteś na najzajebiaszczych studiach jakie można sobie wymyslec; -)
pozdrawiam; -) -
Anonim
-
Anonim
A tak powaznie - jakiego poziomu rekrutacji spodziewalbys sie po kierunku, przy ktorym bylismy pierwszym rocznikiem naboru? Zastanow sie, junior :) -
-
Arik
A wiadomo ile osób, które chciały iść na ASP poszło na SMN; P
Szukam sobie nowych studiów i trzeba się rozeznać nie :) -
Arik
-
Anonim
Nie wiem ile osob chcialo isc na ASP. Wiem, ze polowa wczesniej liznela kierunkow zupelnie nie majacych nic wspolnego ze sztuka. -
Anonim
te studia to jedna wielka sieczka, pozytywnie to nazywając... poziom zróżnicowany i ogólnie luz... co chcesz jeszcze wiedzieć??? -
Arik
Mieliście jakieś zaliczenia? Co robiliście na ćwiczeniach?
Czy dużo musicie się uczyć?
Na pierwszy rok to może uda mi się teraz uzbierać a potem to w czasie 'studentowania' będę musiał dorabiać...
Mam złe doświadczenia po porzedniej szkole :/ (jeszcze nie do końca się z nią rozstałem :( ) i staram się badać teraz wszystko. W końcu to 1000 zł miesięcznie. -
z
dopisuje sie do opinii ze kierunek jest klawy, jak chcesz do nas przystapic to oczywista ze interesujesz sie ktoras z wymienionych dziedzin a co za tym idze - juz wykabinowales juz cos co mozna pokazac....restecpa
miazg nie wszczyscy sa po transporcie.....buraku jeden; ] -
rud
hehe może rysować piękne drogi :P a ja będę projektować piękne obwody elektryczne palące się żywym ogniem po podłączniu zasilania :D -
Anonim
Po primo - nie moze do nas przystapic! :) Bo za mlody jest, chocby dlatego. A po drugie to bujaj sie zagul :D -
Anonim
-
Anonim
był jeden kolos z naszego ulubionego przedmiotu 'kompozycja proceduralna' =)
a tak to tylko pędzlami machamy =D -
Anonim
-
Arik
Za młody... em... jeśli chodzi Ci o maturę to leży od pół roku w szufladzie :)
'Zaliczenia' to oczywiście kolosy :P
Inne Wasze zaliczenia mnie nie interesują chyba, że są związane z owymi modelkami :D
Tak ogólnie to luzackie te studia macie =] -
k8
-
Anonim
ja tez ja tez chcem do was
;>
tylko jeszcze musze skombinowac te prace
macie japonski? -
rud
mamy japoński jako przedmiot nadobowiązkowy. od zera oczywiście ale dość żwawe tępo jest.
zastanawia mnie jedno, gdzie kolejny rocznik będzie malować? w naszej starej pracowni? a może po wywaleniu obiecanej połowy, będzie tyle wolnego miejsca w aktualnej, że zmieści się tam bez problemu kolejne 60 osób... nawet jak ktoś nie potrafi malować to go przyjmą, przez rok będą pobierać czesne, a później sorry winetou, już cię nie chcemy...
czarne myśli po dzisiejszym przeglądzie. muszę się napić :D
herbatki z wydziałowego czajnika oczywiście :P -
SpydeRR
heh wlasnie ja mysle ze bedzie lipa bo sala bedzie dalej jedna tylko trza sie bedzie z kims dzilic sztalugom i deskom i stolkiem
i to mi sie wcale nie podoba bo ja sie bardzo przywiazalem do swojej sztalugi :P