SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • u.u

No to mi sie troche rozjasnil obraz szkoly :D

Ja jeszcze dodam ze swojej strony ze dzwonilam dzisiaj do dziekanatu i pewna bardzo mila pani poinformowala mnie, ze ukonczenie kursu dla kandydatow ma zapewnic miejsce na wydziale (no chyba ze ktos jest kompletnym beztalenciem :P )

Kto sie na to pisze? :]
  • .z.

o chrystusie panie, jaka ta dzisiejsza mlodziez wybredna...
    nie to nie, my i tak będziemy pierwszym rocznikiem na rynku - a przy takich geniuszach to nisza wypelniona, radze isc na jakies mniej ciekawe studia, krufko
  • z

jak bedziemy sie opierdzielac jak do tej pory to najwyzej centralny wypelnimy...osobiscie zapraszam na wydzial :] 競合への書き出し文句

• Anonim

Haniu! Przywoluje Cie do porzadku! Dziewczyny mi wystraszysz i do kogo bede szczerzyl zeby? Do mlodych chlopcow!? Opanuj sie :)

PS.Z tego miejsca chcialbym zarezerwowac dla siebie trzy nowe kolezanki, z pierwszenstwem wyboru :D
  • .z.

i tak się do wszystkich szczerzysz, jak widać na powyższym obrazku...

mięczaku!
  • Katiusza

A no i jeszcze jedno pytanie zasadnicze- ile prac przytaszczyliście? Rozumiem że przeglądu prac od wczesnego dzieciństwa po czasy współczesne nie należy przygotowywać, ale przesada w drugą stronę mogłaby być równie niewskazana (no chyba że ktoś Bitwę pod Grunwaldem namaluje i dostarczy).
  • SpydeRR

j dalem pare zdjec, stronke we flashu (straszliwie beznadziejna) i jakis jeden rysunek...
  • Anonim

Rysunek tez pewnie beznadziejny :D Co do ilosci prac, to tak samo jak przy ubieganiu sie o prace - kilkanascie to juz max moim zdaniem
  • SpydeRR

Heh zebys wiedzial ze beznadziejny, i na dodatek sfocony komorka, sPeeSowany i wrzucony na plyte :P

• z

eee...mysle ze, warto pokazac z kazdej dziedziny jakas prace. ja przynioslem pare kilo prac, to mi odpuscili rozmowe i ten pseudo egzam matematyczny... nie wiadomo ile bedzie chetnych w tym roku ale przypuszczam ze komisja bedzie bardziej wybredna
  • Alusi

Przyniosłem około dwudziestu prac na różnym formacie, głównie rysunek.
    Korzystałem z ołówka, tuszu i troszku farbek :-)
  • Anonim

Hmm... wlasnie postanowilem po dwoch latach zrezygnowac ze studiowania na PW na Wydziale Samochodow i Maszyn Roboczych. Przez przypadek trafilem na info o tym kierunku :) I wydaje mi sie calkiem interesujacy. Tylko jeden problem mam... Jedyne co moglbym przedstawic w teczce do zdjecia, bo niestety nie maluje ani nie rysuje :/ Rowniez z historia szutki mam tyle wspolnego co nic :/ Caly czas szedlem w kierunku matmy i dopiero teraz sie obudzilem, ze to nie dla mnie :/

Widze, ze ostatnia wypowiedz jest z lutego, a teraz jest juz koniec semestru letniego :) Mozecie powiedziec cos wiecej? Nadal zachecacie??; >
  • Anonim

Ja jestem po poltora roku transportu i mi sie tam podoba tutaj. A czy foty wystarcza? Nie wiem, w zeszlym roku wystarczaly. Dopytaj sie w dziekanacie, bo nie wiem jak reszte, ale mnie tam rekrutacja tegoroczna tyle obchodzi co zeszloroczny snieg.
  • Anonim

witaj, ja spedzilem dwa lata na PW - WIL i oficjalnie nadal tam jestem :-), zmiany nie zaluje, nie zamierzam kontynuowac PW. co do teczki to rok temu przyszedlem ze zdjeciami, krotkimi formami filmowymi i pracami w cadzie - Nowinski powiedzial ze robi dla mnie wyjatek i nie musze nic donosic. Rozmawialem troche z asystentami i ponoc zaostrzyla sie teraz kwestia rekrutacji, nawet inaczej sa sformulowane wymagania (zdjecia i filmy jako milo widziany dodatek) - ale taka rada - pojdz, pokaz co masz - i moze tak jak niektorym rok temu pozwola Ci przyniesc prace rys/mal we wrzesniu - masz wtedy wakacje zeby cos popracawoc, a jestes juz praktycznie przyjety. trzeba pamietac - uczelnia prywatna. co do historii sztuki - to sa pytania ogolne - kino, muzyka, teatr, style, malarstwo - wiec nie powinno stanowic problemu, jesli nie bedziesz sie zaglebial w jakis temat zbyt dokladnie.
  • Anonim

a i chwal sie ze miales rysunek techniczny i cada - o ile miales, najlepiej cos przynies - szkice, schematy czy co tam u was bylo - choc ja nie moglem tego pokazac - u nas z rysunku technicznego i geom. wykreslnej zabierali wszystkie prace to jak uslyszeli ze mialem to byl to duzy plus.
  • GokuNoBaka

ja np jak zwykle przynioslam wszystko na ostatnia chwile, zwarzywszy ze rok temu z natury rysowalam tak, ze wole popalic te prace a mnie przyjeli to nie wymagaja za duzo :)
    Prac na formacie 50x70 mialam moze z 5 lol; z 10 a3. Reszta to raczej komiks (panowie psorowie z asp nie pala za mange :) ) .
    bedzie dobrze. grunt zeby sie nie stresowac, zrobic dobre wrazenie, cos umiec, albo przynajmniej udawac...
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)