-
Requiem
Dowiedziałem się właśnie, że w piątek na zajęciach SZR profesor stwierdził, że ludzie mający trzy nieobecności mogą nie przychodzić na egzamin zaliczeniowy, co jest wogóle grane myślałem, że można mieć trzy nieobecności, ktoś to ogarnia? -
rud
przy trzeciej nieobecności możesz nie przychodzić na egzamin, tak powiedział. z tego co wiem wykłady (wszystkie) są obowiązkowe. szkoda że mówią to już jakiś czas po rozpoczęciu roku. -
Requiem
No tak ale zdawało mi się że dopiero przy czwartej nieobecności ma się problem a ogólnie to na każdym przedmiocie można mieć trzy nieobecności, czyli co każdy profesor ustala samemu? To jak to w końcu jest? On coś mówił na tych zajęciach wcześniej odnośnie nieobecności i zaliczenia? -
Sebastian PP
w regulaminie uczelni stoi wyraznie:
"dopuszczalne są trzy nieobecności, za każdą kolejną ocena w dół.
brak obecności na 1/3 dyskwalifikuje"
zajęć chyba jest wiecej niz 9 w sem?
dużo jest osob, które 3 razy nie były?
proponuje jakiś wydruk regulaminu z podpisem z dziekanatu i tzw. delegacje do prowadzącego czy coś.
moze jeszcze na ostatnim semestrze nam dodadzą podstawy biznesu albo inny ultra przydatny przedmiot jak trzeba prace pisać/robic.
"łodafak"? -
-
Requiem
Dokładnie zgadzam się trzeba coś wykombinować bo troche w kulki z nami lecą...
A osób których nie było z tego co słyszałem to sporo jest. -
johanna
Rzeczywiście sporo osób nie było już trzy razy.
Pytałam Pastuszaka w piątek, powiedział, że trzy nieobecności można mieć, 4 to dupa.
pozdr -
theD
no ja pewnie mam juz 3 albo 4; ) bo nie bylem ani raz.
Ocena w dol to jeszcze luz ale niedopuszczenie do egzaminu ? To jakies nieporozumienie... -
z
zdaje sie ze od poczatku roku byly 3 wyklady, jeden odpadl, tylko teraz trzeba zapierdzielac na 8 -
theD
-
Anonim
tak liczą, możesz je schować głęboko do szuflady..
gostek powiedział, że nie chce ich widzieć;) -
Sebastian PP
smutny duet ze europy wschodniej i likwidacja...
...it's just an option. -
theD
>gregmatys napisał
>tak liczą, możesz je schować głęboko do szuflady..
>gostek powiedział, że nie chce ich widzieć;)
czyli licza czy nie ? -
z
-
Anonim
>dominikt napisał
>czyli licza czy nie ?
A co Ty taki dzis nieogarniety ziomus? :) Z tego wychodzi, ze nie licza sie u niego.
-
theD
-
Anonim
no to dosłowniej: "wsadź se w dupe karteczki od lekarza"; )
klarowniej? :D -
theD
-
macieja
Eeeee... Ja to chyba nie zalicze 50% przedmiotow w tym roku przez te absurdalne obecnosci :)