-
Monika J.
Witam. Na początek nie patrzcie na profil bo to nie mój, mojej siostry ciotecznej. Ja mam na imię Sylwia, w tym roku kończę gimnazjum.
Pochodzę z małego miasteczka i mam mały wybór jeżeli chodzi o wybór szkoły średniej :P
Tak więc, który profil najbardziej sie nadaje , jeżeli po szkole średniej chce iść do JPWSTK na Sztuke Nowych Mediów? :)
Mam do wyboru:
1A - matematyczno - informatyczna (chyba najbardziej odpowiadająca)
przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym:
matematyka, informatyka, fizyka
1B - matematyczno - ekonomiczna
przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym
j.angielski, matematyka, geografia
1C - politechniczna (j.angielski, matematyka, chemia)
1F - językowa ( j.angielski, historia, geografia)
1G - humanistyczna (j.polski, historia, wiedza o kulturze)
1H - integracji europejskiej ( historia, WOS, geografia)
Wiem, że może zdać się głupi ten temat, ale nie wiem kompletnie gdzie iść do szkoły średniej (na studia to juz wiem gdzie :P).
Matematyczno - informatyczna pewnie najbardziej sie nadaje, ale ja z fizy i matmy za bardzo super to nie jestem.
Strasznie głupie sa te profile, nic nie pasuje do siebie.
Nie pytajcie mnie co mnie interesuje i co lubie robić bo to chyba jasne co chce robić jak sie wybieram (mam nadzieje) na SNM :)
pozdrawiam -
SpydeRR
-
z
-
theD
-
-
Monika J.
-
theD
na informatyce photoshopa Cie nie naucza; )
sama zacznij w nim bawic, poczytaj na poczatek jakies tutoriale z netu i za 3 lata bedziesz w miare ogarnieta; ) -
z
heheh...to zalezy, podstawy moga sie przydac do programowania we flashu,moze do php, ale za 3 lata to moze nie bedzie potrzebne... -
Monika J.
jeżeli chodzi o Photoshopa to się w miarę znam, bardziej chodzi mi o właśnie podstawy programowania i inne, które są w programie nauczania:P C++ podajże , HTML.
Te drugie się na pewno przyda (nawet to w miarę umiem)
a pisanie programów??
Ps. a czemu humanistyczna? :D bo wiedza o kulturze, czy dlatego ze najłatwiejsza? :) -
Anonim
ucz sie matematyki ; )
reszta sie nie liczy - to moje zdanie.
a tak ogolnie to nie ma znaczenia co wybierzesz. lepiej wybierz cos co jest Ci najblizsze. 3 lata to bardzo duzo - glupio bylo by je zmarnowac. i tak nie masz tam his sztuki, rysunku czy malarstwa wiec - w moim odczuciu bez roznicy. a PS sama sie ucz. -
Anonim
C++ na snm-ie nawet nie lizniesz. Tyle co podstawy javy, php i actionscripta.