SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Monika J.

Witam. Na początek nie patrzcie na profil bo to nie mój, mojej siostry ciotecznej. Ja mam na imię Sylwia, w tym roku kończę gimnazjum.
    Pochodzę z małego miasteczka i mam mały wybór jeżeli chodzi o wybór szkoły średniej :P
    Tak więc, który profil najbardziej sie nadaje , jeżeli po szkole średniej chce iść do JPWSTK na Sztuke Nowych Mediów? :)

Mam do wyboru:
    1A - matematyczno - informatyczna (chyba najbardziej odpowiadająca)
    przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym:
    matematyka, informatyka, fizyka

1B - matematyczno - ekonomiczna

przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym
    j.angielski, matematyka, geografia

1C - politechniczna (j.angielski, matematyka, chemia)

1F - językowa ( j.angielski, historia, geografia)

1G - humanistyczna (j.polski, historia, wiedza o kulturze)

1H - integracji europejskiej ( historia, WOS, geografia)

Wiem, że może zdać się głupi ten temat, ale nie wiem kompletnie gdzie iść do szkoły średniej (na studia to juz wiem gdzie :P).
    Matematyczno - informatyczna pewnie najbardziej sie nadaje, ale ja z fizy i matmy za bardzo super to nie jestem.
    Strasznie głupie sa te profile, nic nie pasuje do siebie.

Nie pytajcie mnie co mnie interesuje i co lubie robić bo to chyba jasne co chce robić jak sie wybieram (mam nadzieje) na SNM :)

pozdrawiam
  • SpydeRR

humanistyczna, chyba proste? :)
  • z

wybierz najlatwiejszy :D u nas nie ma matmy
  • theD

humanistyczny; )
  • Monika J.

no dobra, a co z informatyka? nie przydała by się? :)
  • theD

na informatyce photoshopa Cie nie naucza; )
    sama zacznij w nim bawic, poczytaj na poczatek jakies tutoriale z netu i za 3 lata bedziesz w miare ogarnieta; )
  • z

heheh...to zalezy, podstawy moga sie przydac do programowania we flashu,moze do php, ale za 3 lata to moze nie bedzie potrzebne...
  • Monika J.

jeżeli chodzi o Photoshopa to się w miarę znam, bardziej chodzi mi o właśnie podstawy programowania i inne, które są w programie nauczania:P C++ podajże , HTML.
    Te drugie się na pewno przyda (nawet to w miarę umiem)
    a pisanie programów??

Ps. a czemu humanistyczna? :D bo wiedza o kulturze, czy dlatego ze najłatwiejsza? :)
  • Anonim

ucz sie matematyki ; )
    reszta sie nie liczy - to moje zdanie.

a tak ogolnie to nie ma znaczenia co wybierzesz. lepiej wybierz cos co jest Ci najblizsze. 3 lata to bardzo duzo - glupio bylo by je zmarnowac. i tak nie masz tam his sztuki, rysunku czy malarstwa wiec - w moim odczuciu bez roznicy. a PS sama sie ucz.
  • Anonim

C++ na snm-ie nawet nie lizniesz. Tyle co podstawy javy, php i actionscripta.
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)