SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • johanna

Koleżanki i Koledzy,
    >
    >Studia w PJWSTK to również kształcenie własnego smaku artystycznego. To wytyczanie własnej drogi dla twórczej pracy, która przyniesie satysfakcje innym z tego co dla naszych partnerów powstanie dzięki naszej wiedzy, umiejętno¶ci i wrażliwo¶ci.
    >
    >Zdolno¶ci własne trzeba rozpoznawać i profilować. Narzędziami, które pomagaj± sytuować się każdemu indywidualnie s± ksi±zki. Jest ich wiele, bardzo różnorodnych, przygotowanych przez osoby z branży projektowej albo projektantów znaj±cych od każdej ze stron.
    >Warto tworzyć własn± bibliotekę z ksi±żkami, których warto¶ć będzie trwała, ponadczasowa.
    >
    >Na rynku międzynarodowym ksi±żek dotycz±cyc wizualizacji jest dużo. Na rynku polskim, tych wydanych po polsku stosunkowo niewiele.
    >S± ksi±żki autorskie, monografie i znakomite katalogi do wystaw indywidualnych. Ksi±żek przekrojowych znacznie mniej.
    >
    >Od pięciu lat w Berlinie pracuje Jianping He, znakomity plakacista chiński, który kończył studia artystyczne wła¶nie w Hochschule der Kunst w Berlinie. Potem otrzymał stypediumi osiadł na stałe w Europie. Z Chinami kontakt utrzymuje. Jianping He z Szanghajem; obok własnej pracy twórczej wydaje ksi±żki, które drukowane w Chinach s± pozycjami ukazuj±cymi twórczo¶ć grafików projektantów z całego ¶wiata. He wydaje monografie i tomy zbiorcze.
    >
    >Na pocz±tku paĽdziernika 2007 spotkałem się z Jianpingiem He w jury XI Międzynarodowego Biennale Plakatu Teatralnego w Rzeszowie.
    >He pokazał mi swoje nowe ksi±żki. Pochwaliłem je za trafny wybór prezentowanych autorów i doskonał± dokumentację wizualn±.
    >
    >Uznałem, że warto kupić jego ksi±żki. Najnowsz± BROTHERS ALL MEN ARE, Designers Editions, za 55 euro i specjalny tom o kongresie AGI Alliance Graphique International, w Kyoto, Japonia w 2006, za 25 euro.
    >
    >Powiedziałem Jianpingowi, że te ksi±żki będ± cenn± pozycj± dla prowadzenia moich wykładów monograficznych dla studentów. Zapytałem o mozliwosc uzyskania ceny specjalnej dla studentów.
    >
    >Udało się uzyskać przy zamówieniu grupowym specjalne ceny 40 euro za BROTHERS ALL MEN ARE, (ksi±zka waży ponad 2 kg, jest opakowana w specjalne pudełko ochronne z okienkami na rozpoznanie tytułu.
    >
    >Zobaczcie proszę szczegóły tej ksi±żki i dorobku artystyczno-projektowego He. Ew.wybierczie szczegóły na portal, podaj±c Ľródło Jianpinga He.
    >
    > http://www.hesign.com/hesign.html
    >
    >oraz i 18 euro za AGI TO KYO TO, relacja z 53 Kongresu AGI i 19 seminarium studentów.
    >
    >Proponuję rozważcie propozycję, jeżeli będzie grupa zainteresowanych z całego roku, to ksi±żki pewnie przywiezie ze sob± Jianping He w 2008, w końcu maja, kiedy przyjedzie do Warszawy na Międzynarodowe Biennale Plakatu.
    >Albo kto¶ z Was pojedzie do Berlina, jeżeli uznacie, że ksi±zki warto mieć wcze¶niej. Niski kurs euro sprzyja teraz zakupom z Polski.
    >
    >Życzę powodzenia. Jeżeli będziecie mieli pytania lub chcieli zobaczyć ksi±żkę dajcie znać, przyniosę na zajęcia.
    >O tej wiadomo¶ci poinformuję Jianpinga He.
    >
    >pozdrawiam,
    >
    >Władysław Serwatowski
  • Anonim

ja chcialbym kupic BROTHERS ALL MEN ARE
  • Grrrrrafał

Ja tez pisalbym sie na "All Men are Brothers"
  • Anonim

ja toże na "All Men are Brothers";)
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz