SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

i oto one:

pierwsza - JOIN - polega na stworzeniu kilku php'ow ktore:

- tworza formularz z 'radio' tzn z rozwijanymi listami z ktorych mozna sobie wybrac np ceche [formap.php]

- wysyla to do bazy i zapisuje [wstaw.php]

- wyswietla to jako sformatowane [wypisanie.php]

- tworzy 3 bazy: paria, wyksztalcenie i pierwotna politycy [partia, wyksztalcenie i poli .php]

probelem w tym ze trzeba stworzyc te 'cechy' z radio button w oddzielnych bazach tak by potem sie do nich odnosic. Tzn program wysyla po wybraniu w formap.php parite jako AAA jako '1' i zapisuje ja w tablicy jako '1' a potem przy wypisywaniu laczy sie z partia.php i pobiera stamtad co znaczy to '1' widzi, ze jest to partia AAA i ja podpina. analogicznie jest z wyksztalceniem w moim przypadku.

uwaga: podstawowa baza jest baza politycy [poli.php] i ona zawiera miejsca na imie nazwisko itp ale rowniez i wyksztalcenie oraz partie. tylko tam sa one nanoszone jako cyfra. i kiedy wypiszemy sobie taka baze to bedziemy mieli:
    imie: jan
    wyksztalcenie: 2
    dlatego nalezy stworzyc dodatkowe bazy [partia i wyksztalcenie] zeby sie do nich odniesc i je podpiac.

oczywiscie to jest tylko przyklad, co wy podepniecie i jakie bazy zrobicie to jest dowolne.
  • Anonim

http://www.korral.pl/join.zip - oto adres do pierwszej
  • Anonim

druga - to klasy, asocjacje i takie tam z pierwszego semestu. u mnie to chyba: osoba, nauczyciel i uczen. asocjacje sa takie ze nauczyciel ma uczniow, a klasa ma nauczyciela jesli sie nie myle, do tego jakies podstawowe cechy do kazdej z klas.

http://www.korral.pl/clasy.zip
  • ghetto philanthropic

dzieki, przyda sie :D
  • z

thx kop mastah
  • A czy ktoś wie co konkretnie mamy zrobić na te prace z PHP? Jakie funkcje muszą się pojawić itd?
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)