-
magic chick
mam wielka prosbe.
czy ktos ogarniety moglby napisac co, kiedy mamy oddac ...
z gory dzieki :) -
macieja
Ja wiem tyle:
ANI: polowa ma niezaliczone wiec na czwartek (25.05.2006) (4. ci w/w niech lepiej cos przyniosa :) (to dotyczy rowniez mnie :) )
RYS/MAL: 5,6,7 czerwca - przeglad totalnie wszystkiego z calego roku
PGP: finalne "krzesla" na formacie 50x70 na 29.05.2006
KOP: prace domowe i projekt na do konca semestru (tak mi pietia powiedzial)
FOT: zdjecia 3 portrety x 3 osoby (nie wiem na kiedy)
HFJ (historia filmu japonskiego- nie wiem jaki skrot; P): praca na koniec semestru lub jakas odpowiedz chyba
....
wiecej nie wiem/nie pamietam :)))) -
z
FOTO: dzis byla ostatnia korekta wiec najbilzszy poniedzialek oddanie zadania.....damn -
k8
-
-
rud
z tego co się orientuję to ma być jeszcze jedno zadanie z fotografii. coś słyszałem że prace domowe mają być oddane do 25, nie wiem którego miesiąca. pastuszak pewnie zrobi jeszcze jednego kolosa.
WYRAżAM SWOJą DEZAPROBATę TYM CO ZROBIł PROWADZąCY ANIMACJę!!!! WYKłAD NIE JEST OBOWIąZKOWY, NIE MOżE POWIEDZIEć żE MAM PRZYJść, NIE MOżE SPRADZAć LISTY NA WYKłADZIE, NIE MOżE TEż MNIE KARAć ZA TO żE NIE PRZYSZEDłEM
fuck :/ -
Anonim
-
Anonim
Moze, rude boy. Dlatego ze wlasnie jest prowadzacym przedmiot wolno mu absolutnie wszystko. -
>KOP: prace domowe i projekt na do konca semestru (tak mi
>pietia powiedzial)
Ten zeszłoroczny? Czy ktoś już zabrał się za to? Jak sobie z tym radzicie? Bo ja nie mam pojęcia jak i co. Chyba wynajmę kogoś z wydziału informatyki by mi to zrobił, bo ja nie mam glowy do takich rzeczy :/ -
Anonim
>MarekZ napisał
>>KOP: prace domowe i projekt na do konca semestru (tak mi
>>pietia powiedzial)
>
>Ten zeszłoroczny? Czy ktoś już zabrał
>się za to? Jak sobie z tym radzicie? Bo ja nie mam
>pojęcia jak i co. Chyba wynajmę kogoś z
>wydziału informatyki by mi to zrobił, bo ja nie
>mam glowy do takich rzeczy :/
nie Marku, nie ten zeszłoroczny. takze nie ten z zeszlego semestru..
sluchaj czasem na zajeciach.. :]
PROJEKT ZALICZNEIOWY Z KOP:
Do oddania NAJPÓŹNIEJ na ostatnich zajęciach
Stworzyć serwis internetowy, wykorzystujący poznane na zajęciach technologie – CSS do zdefiniowania wyglądu strony, PHP do generowania treści strony, MySQL do przechowywania danych.
Serwis nie musi być skomplikowany ani bardzo rozbudowany, powinien jednak stanowić spójną całość
Temat dowolny
PRACA SAMODZIELNA! -
>PROJEKT ZALICZNEIOWY Z KOP:
>Do oddania NAJPÓŹNIEJ na ostatnich zajęciach
>Stworzyć serwis internetowy, wykorzystujący
>poznane na zajęciach technologie – CSS do
>zdefiniowania wyglądu strony, PHP do generowania
>treści strony, MySQL do przechowywania danych.
>Serwis nie musi być skomplikowany ani bardzo
>rozbudowany, powinien jednak stanowić spójną
>całość
>Temat dowolny
>PRACA SAMODZIELNA!
Uff to kamień z serca :P
Ok, z grafiką/html/CSS sobie poradzę. Ktoś chętny do oskryptowania tego szajsu za mnie?; )
-
magic chick
-
Anonim
-
k8
a własnie jaka jest skcja z hiap-em?
na ile stron, kiedy oddac, i wogole co wy robicie na tych zajeciach
-
nalewajka
na mniej więcej pięć stron, na ostatnie zajęcia chyba, moze być o jednym filmie. -
rud
tylko nie zrzynajcie z książek, dziś przeczytał pracę kogoś kto przepisał 1:1 z książki bodajrze o kurosawie :P wstawił 2 i zaprasza na ustny :] -
Anonim
-
magic chick
rudeboy nie plociuchuj !!!! i nie o kurosawie tylko o horrorach i nie z ksiazki tylko z internetu !! jak juz plotkowac to rzetelne informacje trzeba miec :D i nawet wiem kto !! ale ciiiiiii; ) -
magic chick
a i zagul tak z ciekawosci - to jest chomik to cos smiesznego ?? dzisiaj caly dzien mnie to strasznie meczylo wiec postanowilam zapytac :D