-
johanna
-
magic chick
ja mam zwalone swoje konto szkolne razem z mailem wiec jakby dalo rade to git by bylo gdybys mi przeslala moj wynik na gronie poczta ...
dzieki -
k8
wlkejam to w ramach dobroci leniwce
cytuje asia""""""""""""""
Haniu, pan Twojego eseju jeszcze nie sprawdził, ale zrobi to dzisiaj lubjutro.Historia filmu japoĹ�skiegoOceny prac pisemnych:Bajarbaatar Daniel - 5Derlak Alicja - 5DĹ�ugozima Angelika - 5-Góralczyk Ĺ�ukasz - 5-Ikaniewicz Aleksander - 5-JagodziĹ�ski MikoĹ�aj - 4+Kost Marta - 5KwaĹ�niewska Magdalena - 5-Marciniak Katarzyna - 4+Miazga Tomasz - 5Nowicki PaweĹ� - 5-PaszyĹ�ska Kalina - 5-Piskorski PaweĹ� - 5-Plewa Natalia - 5-PowaĹ�ka Arkadiusz - 5Redkiewicz Maciej - 5Sieczkowska Ada - 5Sobol Katarzyna - 5Synal Katarzyna - 5Szajewska Agnieszka - 5-Szymanowski Maciej - 5-Taboryski SĹ�awomir - 5Turowska Anna - 5-Tyniec Karolina - 4-Werstak Anna - 5WlazĹ�o MiĹ�osz - 5Zagulski MichaĹ� - 5-ZajÄ�c Anna - 4+"""""""""""""""""""""""""""" """"""""""" -
k8
Haniu, pan Twojego eseju jeszcze nie sprawdził, ale zrobi to dzisiaj lubjutro.Historia filmu japoĹ�skiegoOceny prac pisemnych:
Bajarbaatar Daniel - 5
Derlak Alicja - 5
D�ugozima Angelika - 5-
Góralczyk Ĺ�ukasz - 5-
Ikaniewicz Aleksander - 5-
Jagodzi�ski Miko�aj - 4+
Kost Marta - 5
Kwa�niewska Magdalena - 5-
Marciniak Katarzyna - 4+
Miazga Tomasz - 5
Nowicki Pawe� - 5-
Paszy�ska Kalina - 5-
Piskorski Pawe� - 5-
Plewa Natalia - 5-
Powa�ka Arkadiusz - 5
Redkiewicz Maciej - 5
Sieczkowska Ada - 5
Sobol Katarzyna - 5
Synal Katarzyna - 5
Szajewska Agnieszka - 5-
Szymanowski Maciej - 5-
Taboryski S�awomir - 5
Turowska Anna - 5-
Tyniec Karolina - 4-
Werstak Anna - 5
Wlaz�o Mi�osz - 5
Zagulski Micha� - 5-
Zaj�c Anna - 4+
macie żeby to po okulary nie trz sięgać -
-
.z.
chodziły plotki, że test będzie dla wszystkich niezależnie od tego, czy napisali esej czy nie... plotki z radością rozwiewam, esej zalicza i tyle. -
SpydeRR
-
Anonim
-
theD