snowboard my love [7034]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Niewiem czy w to nie wątpić. Posiadacze burton'ów niech piszą. i Wygłaszają swe opinie zacne... :'P
  • tomek

hahahahahahahhahahahahahhahaha hahhahahahhahaha
    pieprzyc korporacje !
  • Klaudia

dokladnie pieprzyc korporacje!
  • Anonim

Burton jest spoko^^ czy najlepszy nie wiem ale jest bardzo dobry;)
  • Maciej

DROOOOGI
  • adam

najdroższy :)
  • Anonim

jeżdżę na B. 3 lata i nie narzekam
  • Anna.

najdroższy a czy najlepszy..
  • wrona

Burton Snowboards to firma produkująca sprzęt snowboardowy od 1977 roku, a Jake Burton, właściciel i założyciel KORPORACJI wymyślił snowboard. Nie należy kwalifikować producentów w kategori najlepszy/najgorszy. Z pewnością wieloletnie doświadczenie w produkcji, dystrybucji oraz sprzedaży stawia firmę Burton w czołówce producentów sprzętu snowboardowego. Poza tym firma Burton organizuje zawody snowboardowe, buduje snowparki, sponsoruje wybitnych riderów (w Polsce są to Wojtek Pwlusiak "Gniazdo", Piotr Jarosz oraz 16letni Tomek Wolak), wspiera inicjatywy na rzecz rozwoju snowboardu i jest wszędzie tam gdzie snowboarding pozwala ludziom oderwać się od szarej rzeczywistości. Zachęcam do odwiedzenia strony http://www.burton.com oraz do lektury wywiadu przeprowadzonego z panem Burton w najnowszym magazynie SnowboardMDS.

• Anonim

uczyłam sie na burtonie i kupuje bartona; ] jest super
  • Anonim

firmą się lepiej nie kieruj tylko tym co dany sprzęt sobą reprezentuje , wszystko zależy od Twoich wymagań,predyspozycji,stopnia zaawansowania,jeden jest zadowolony,drugi nie,także generalizować tu się nie da.
  • Anonim

Burton jest dobry ale ludzie ktorzy chca sie lansowac ze maja np. deske Burtona to jest zaal...
  • zofia

ja moge z doswiadczenia powiedziec ze wiazania sa kiepskie. strasznie slabo trzymaja. buty tez mi sie rozwalilypo dwoch sezonach. wiec osobiscie nie polecam.. :(
  • roninsnowboards.com

ja osobiscie polecam burton cartel-wiazania i jest to jednyna rzecz jaka polecam z burtona
    co do reszty to niestety burek schodzi z jakosci na rzecz ilosci i to jest smutne

a co do tego kto wymislil snowboard to nie byl to jake burton,on jako pierwszy skonsrtuowal deske z wiaznaiami:):)

pozdro
  • Anonim

łaaaa ,ale wtopa:P
  • Oskar B.

NIe należy przeceniać BUrka, jest po prostu równie dobry co wiele innych firm. I to prawda że lecą na jakość, mają najwięcej modeli co roku. I zauważcie że mają deski od super drogich po takie po 1000 zeta nowe, to nie jest drogo. A ja muszę teraz 3 raz zmieniać paski w wiązaniach mission, bo się starły. Ale buty Ion polecam:)
  • kszsiu

Dinosaurs Will Die nie nazwali sie tak z przypadku.
  • Michał

najlepszy!!
  • Michał

najlepszy!!
  • Jurek

burton ma coś ostatnio problemy z reputacją

Wystarczy zaglądnąć na bloga "yes we can" gdzie to Romain de Marchi i paru innych riderów z najwyższej półki manifestują swoją niechęć do tej firmy.