snowboardowy offtop [9691]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja mam nideckera i jest zaajebista :)
  • Maciek

hmm... najlepsza deska ... moja; D fakt ze niewiem jak sie nazywa ale jest git :D
  • Pawel

pierdol deske...
  • mikzzz

czarna neversummer SL...to jak czarne porsche 911 turbo wsrod desek
  • Anonim

czerwona oczywiscie czerwona

niezalezne badania instytutu do praw paranienormalnych dowodzi ze czerwone deski sa szybsze o ok 23% od pozostalych.....

przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac; D
  • Anonim

ja wyczytałam, że jest szybsza o 32%, ale to moze po prostu inne statystyki:)
  • SzymSzym

>mikzzz napisał
    >czarna neversummer SL...to jak czarne porsche 911 turbo
    >wsrod desek
    >

eeetam, jakie turbo odrazu ?!

I to porsche tez nie pasuje...jakies zbyt masowe.
  • Anonim

> ja wyczytałam, że jest szybsza o 32%, ale to moze po prostu inne statystyki:)

mozliwe ze wkradl sie czeski blad :D 23 = 32 :D <LOL>
  • Anonim

moze tak byc. albo stare statystyki podałam. trzeba by sie upewnic:)
  • Mentos de freszmejker :]

a jak deska ma jeszcze jakies plomienie to wtedy trzeba sie kierowac na specjalne trasy bo dodatkowo do 32% trzeba doliczyc kolejnych 7% i wtedy tylko przechuje tam jezdza bo maja zajefantastynie szybkie deski, a nadole pod takimi stokami sa parkingi na ich porszawki i ferrarki; ] ale tylko czerwone
  • alik

kilka porad: http://www.freestyle.pl/news.php?id...
  • dzieci kukurydzy

do prasowania dobrze nasmarowana
  • Anonim

gorąco polecam salomona equalizer sidecut royal rubber, ma krawedzie w ksztacie góry trapezu, co umozliwia wieksza przyczepnosc przy skretach, a pozatym zajebiscie wyglada i jest diabelsko szybka
  • Zuzu

a co myślicie o Simsie.?

Robili zajebiste deski, na 2 sezony przestali i teraz znowu wrócili. W swoim fachu wydaję mi się, że są naprawdę dobrzy. hm.?