snowboardowy offtop [9691]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zombi

http://www.all-fours.pl SPRAWŹ!
  • despik

kurde, przeczytałem odśnieżony :P
  • $ Ejkej $

jestem panczakiem!
  • Ajdi

jaram sie opisami :D

"Taki sexi flex - sprężystość pośladków gwarantuje doskonałe doznania z jazdy. Wbija sie miękko na wszystko co masz na osiedlu."

hahaha :D
  • agu

ty olek jestes pizda nie panczak :)
  • $ Ejkej $

zobaczysz w piatek!
  • runiek

ale tanio w chuj :)
  • korwas!

promo biedy DWD jeszcze w zajebiaszczych cenach. Pozdro All fives czy jakoś tak i skupcie się nad tworzeniem historii snowboardu a nie sprzedawaniu tandety za gruby hajs; ] bycie trendy jest extra!
  • $ Ejkej $

all-fives czy jakos tak zajmuje sie tylko asbury (chyba ze to dla ciebie tandeta?) a dwd jest na sklepie na zasadzie komisu. Oraz po czym stwierdzasz ze dwd ma slabe deski?
  • zombi

typie, jebac historie! wazne jest bycie trendy.
  • korwas!

do ashbury nie mam nic, no ale nie oszukujmy się- za taka kwote mozna kupić naprawde deche konkret firmy z historią, nie mowie o metce a o makingu, no bo przeciez moim osobistym zdaniem celem jest kupić dobrą deskę za niedużą cenę, tak?
  • Kryzys

kupujac deski ww sposobem najlepiej kupowac burka ktory wlasnie bierze hajs za historie chyba bo inaczej nie potrafie tego wyjasnic
    kazda firma kiedys zaczynala? i deski roma rida czy foruma nigdy nawet na samym poczatku nie byly tanie
  • korwas!

posłuchaj, to jest jak z butami - jakby na rynek weszla firma o ktorej slyszales 2 razy i buty tej firmy kosztują krocie kupisz je? czy jednak pozostaniesz przy starych dobrych najaczach? wiesz, moim zdaniem wysoka cena to nie jest dobra reklama, w stanach deski CAPITA ktore są boskie (jestem szczęsliwym posiadaczem) kosztują ok 200-300 dolców lepsze dochodza do 400 ale rzadko. dorzucajac kurs dolca (prawie 3 zlote) masz deseczkę jak laleczka i nie koniecznie za 2k . Nikt nie musi się zgadzać.
  • zombi

jak o dwd slyszales 2 razy to dobry lamus z ciebie :)
  • m z.

hahahaha! propsy!
  • $ Ejkej $

>michau wrote:
    >posłuchaj, to jest jak z butami - jakby na rynek weszla
    >firma o ktorej slyszales 2 razy i buty tej firmy kosztują
    >krocie kupisz je? czy jednak pozostaniesz przy starych
    >dobrych najaczach? wiesz, moim zdaniem wysoka cena to nie
    >jest dobra reklama, w stanach deski CAPITA ktore są boskie
    >(jestem szczęsliwym posiadaczem) kosztują ok 200-300
    >dolców lepsze dochodza do 400 ale rzadko. dorzucajac kurs
    >dolca (prawie 3 zlote) masz deseczkę jak laleczka i nie
    >koniecznie za 2k . Nikt nie musi się zgadzać.

stary capita to jest mega szajs sorry
  • korwas!

>zombi napisał
    >jak o dwd slyszales 2 razy to dobry lamus z ciebie :)

stary, moze 2 moze 4 ale DWD to jest mega szajs; ] a jesli jest takie pro czemu nie jestes posiadaczem tej deski ? szczęsliwym posiadaczem ...

>$ Ejkej $ napisał
    >stary capita to jest mega szajs sorry

posluchaj, twoje zdanie to twoje zdanie; ] daj konkretne argumetny do tej twojej opinii no ktorą naprwade osiągasz zero; ]
  • $ Ejkej $

slyszalem bardzo duzo negatywnych opini, deski sie strasznie rozwarstwiaja
  • korwas!

ok, wezmę do serca. 3 sezon juz ją katuje i jakos nie chce sie rozkleić, no ale sam rozumiesz "każdy bedzie chwalił swoje"; ]
  • Brandon

no ja niestety widzialem przypadki rozwarstwiania sie capit (stairmastery ? te jibbowe ?), wiec capity tez bym nie polecil mimo ze nie jest droga