snowboardowy offtop [9691]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Cześć.

Znacie może miejsce w Warszawie, gdzie można kupić śrubki do wiązań ? Allegro odpada od razu z miejsca mówię, tylko sklep :P
  • DELUR

conieco, obi, conforama, kastorama, itd
  • Anonim

A myślisz, że dostanę tam nakładki ?
  • Brandon

mysle ze dobierzesz cos
  • Anonim

Wolałbym jednak, zamiast Castoramy itp. dostać jakieś info na temat sklepów stricte sportowych z naciskiem na snow. Kupował ktoś kiedyś podobny stuff gdzieś w stolicy ? Jakoś nie jestem przekonany do zakupu tego typu rzeczy w sklepach wyżej wymienionych.
  • Anonim

no tak, przeciez wiadomo, ze najlepsze srubki w najlepszej cenie sa w sklepach sportowych..
  • Brandon

zwlaszcza ze malo ktory producent oferuje oddzielne elementy do wiazan.

Jeszcze jakbys sprecyzowal jakie masz wiazania, to moze by sie cos udalo pomoc. Idz do pks'u, burona w bluecity albo na wale i probuj szczescia. Jak nie tam, to albo pokombinujesz z normalnie dostepnymi srubami w sklepie metalurgicznym, albo kupisz nowet wiazania, albo zacznij jezzdic na deskorolce.
  • runiek

naucz sie jezdzic na nartach
  • Bartek

W zeszłym roku chodziłem po różnych "sieciowcach" typu intersport, gosport, itd. i nigdzie nie mieli. Jedyne co zostaje to albo sklepy internetowe, albo castorama, itp.
  • juniek

ja mam podobne pytanie.
    wiecie może gdzie dostane paski do wiązań???
  • Anonim

Paski to na allegro i na górczewskiej koło pentli autobusowej jak jedziesz w strone leszna jest tam serwis snowboardowy
  • juniek

dzięki
  • Anonim

na wale tez maja paski
  • Kryzys

stary nie wiem co masz za problem z kupnem tego w castoramie czy innym tego typu sklepie. wez suwmiarke sprawdz dlugosc i szerokosc sruby i dobierz taka sama w sklepie. identyczne sruby jak do wiazan mocuja tez klucze w kontrabasie.

a co do paskow to wszystko zalezy od firmy bo sa rozne systemy mocowania paska w wiazaniu nie ma uniwersalnych paskow tak samo jak nie ma uniwersalnych krazkow wbrew temu co pisza ludzie na allegro

jedyna zaleta burka jest chyba wlasnie to ze tam praktycznie wszystko da sie dokupic
  • agronowicz

>Kryzys napisał
    .... identyczne
    >sruby jak do wiazan mocuja tez klucze w kontrabasie.
    ...

ma ziom pojęcie o czym gada :]
    dobre dobre heh
  • Kryzys

?
  • agronowicz

zajarałem sie ciekawostka :]
    piona
  • .::Szczygieł::.

>Whatever O.o napisał
    >Paski to na allegro i na górczewskiej koło pentli
    >autobusowej jak jedziesz w strone leszna jest tam serwis
    >snowboardowy

można być inteligentną osobą i napisać "pentli" ?!
  • Pro Elo Kurwiący Prosiak

Panowie,pasków do konkretnych wiązań musicie szukać w sklepach,któe zajmują się sprzedażą danej marki.
    co do śrubek,zaufajcie mi są sklepy w Warszawie,które posiadaja części zamienne w postaci śrubek, talerzyków, pompek itp. Możecie takich gratów szukać na Niepodległości 111. Chłopaki maja trochę gratów w walizie serwisowej. Tylko albo przynieście element,który potrzebujecie albo całe wiązanie.

Pozdro
  • agronowicz

>.::Szczygieł::. napisał
    >>Whatever O.o napisał
    >>Paski to na allegro i na górczewskiej koło pentli
    >>autobusowej jak jedziesz w strone leszna jest tam serwis
    >>snowboardowy
    >
    >można być inteligentną osobą i napisać "pentli" ?!

a można być inteligentną osobą i zadać takie głupie pytanie ???

można mieć dysortografię .... -.-' (dodam że można się też pomylić)
  • 1
  • 2