snowboardowy offtop [9691]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zapraszam do mnie
    http://www.essve.com.pl - zakładka kontakt woj. mazowieckie

Śrubki mam do wiązań z A2 czyli nierdzwieją......
  • zombi

>agronowicz napisał
    >>.::Szczygieł::. napisał
    >>>Whatever O.o napisał
    >>>Paski to na allegro i na górczewskiej koło pentli
    >>>autobusowej jak jedziesz w strone leszna jest tam serwis
    >>>snowboardowy
    >>
    >>można być inteligentną osobą i napisać "pentli" ?!
    >
    >a można być inteligentną osobą i zadać takie głupie
    >pytanie ???
    >
    >można mieć dysortografię .... -.-' (dodam że można
    >się też pomylić)

dys-cokolwiek to sciemy dla leniwych jak wiele innych
  • agronowicz

zgadzam się z tobą, ale nie do końca ... oczywiście większość z osób które posiadają papier na taką czy inną "dyskę " zrobiła to właśnie dla papieru (bo jak robią po 10 błędów w jakiejś pracy pisemnej to nie znaczy że od razu mają coś z mózgiem), ale( przynajmniej takie jest moje zdanie) są osoby które coś takiego maja naprawdę bo robią po 30 błędów- w takim przypadku może coś być na rzeczy (oczywiście można to robić specjalnie itp)ale myślę że mały procent ludzi może to posiadać...
  • Anonim

o widzę ze kogoś uraziła drobna literówka dla wszystkich ciekawych wynikła ona z mojego pośpiechu a niżeli z brak wiedzy ortograficznej xP pozdro
  • Małgorzata Dybowska

Mam problem i poszukuje pomocy.
    Jestem matką , która kupiła nastolatkowi deskę i wiązania do snowbordu. Ale pojawił się problem , bo wiązania Atomic niestety kupiłam bez krążków. Potrzebuję pomocy i informacji , gdzie mogę zakupić krążki do wiązań o średnicy zewnętrznej 11,5 cm a wewnętrznej 10,5 cm. Podobno jest coś takiego jak krążki uniwersalne? Gdzie mogę coś takiego kupić ? pozdrwiam ., gdybek
  • Kryzys

nie ma krazkow uniwersalnych bo wlasciwie kazda firma ma inne. owszem wypuszczaja cos takiego ale nie ma gwarancji czy beda pasowaly... krazki roznia sie nie tylko srednica ale i zabkami i pozniej mozna na maksa dokrecac a i tak to nie bedzie trzymalo. wiec albo dystrybutor atomica w polsce albo allegro