-
Anonim
zapraszam do mnie
http://www.essve.com.pl - zakładka kontakt woj. mazowieckie
Śrubki mam do wiązań z A2 czyli nierdzwieją...... -
>agronowicz napisał
>>.::Szczygieł::. napisał
>>>Whatever O.o napisał
>>>Paski to na allegro i na górczewskiej koło pentli
>>>autobusowej jak jedziesz w strone leszna jest tam serwis
>>>snowboardowy
>>
>>można być inteligentną osobą i napisać "pentli" ?!
>
>a można być inteligentną osobą i zadać takie głupie
>pytanie ???
>
>można mieć dysortografię .... -.-' (dodam że można
>się też pomylić)
dys-cokolwiek to sciemy dla leniwych jak wiele innych -
agronowicz
zgadzam się z tobą, ale nie do końca ... oczywiście większość z osób które posiadają papier na taką czy inną "dyskę " zrobiła to właśnie dla papieru (bo jak robią po 10 błędów w jakiejś pracy pisemnej to nie znaczy że od razu mają coś z mózgiem), ale( przynajmniej takie jest moje zdanie) są osoby które coś takiego maja naprawdę bo robią po 30 błędów- w takim przypadku może coś być na rzeczy (oczywiście można to robić specjalnie itp)ale myślę że mały procent ludzi może to posiadać... -
Anonim
o widzę ze kogoś uraziła drobna literówka dla wszystkich ciekawych wynikła ona z mojego pośpiechu a niżeli z brak wiedzy ortograficznej xP pozdro -
-
Małgorzata Dybowska
Mam problem i poszukuje pomocy.
Jestem matką , która kupiła nastolatkowi deskę i wiązania do snowbordu. Ale pojawił się problem , bo wiązania Atomic niestety kupiłam bez krążków. Potrzebuję pomocy i informacji , gdzie mogę zakupić krążki do wiązań o średnicy zewnętrznej 11,5 cm a wewnętrznej 10,5 cm. Podobno jest coś takiego jak krążki uniwersalne? Gdzie mogę coś takiego kupić ? pozdrwiam ., gdybek -
Kryzys
nie ma krazkow uniwersalnych bo wlasciwie kazda firma ma inne. owszem wypuszczaja cos takiego ale nie ma gwarancji czy beda pasowaly... krazki roznia sie nie tylko srednica ale i zabkami i pozniej mozna na maksa dokrecac a i tak to nie bedzie trzymalo. wiec albo dystrybutor atomica w polsce albo allegro