-
Grono.Net
Wybieram sie do Austrii, tylko nie wiem ktory region wybrac i jakie miejsce... polećcie cos:) -
MArcin Behrens
Nie wiem jakie sa dokladnie linki zebys mogla sobie mapki poogladac, ale zaczynajac od Salzburga to masz cala liste....(linki to zregoly nazwa kropka at)
Obertauern, Zauchensee, Gastein, Kaprun
potem Tyrol
po kolei wszystkie lodowce, czyli Hintertux,
Stubai, Sölden, Pitztal, ostatni to troche maly czyli Kaunertal, do tego masz jeszcze znane
Ischgl, Serfaus
no i Vorlarlberg St.Anton, kazde miejsce jest gonde polecenia, kazde miejsce lezy wysoko, wiec i trasy, i jazda poza trasami nie jest problemem, w wiekszosci miejsc masz funpark.
Sniegu teraz jest duzo, wiec az glowa boli od decydowania gdzie jechac.
Jest jeszcze pytanie czy szukasz czegos konkretnego??
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Grono.Net
mnie juz glowa boli od decydowania... :)
dzieki za wszelkie info.
a st. anton to drogie jest piekielnie ponoć... i jesczze jest problem tego typu, ze austriacy maja wtedy ferie i moga byc tlumy niezle w tych wiekszych kurortach... -
mattijjah
St.Anton drogi jak diabli..ale stoki po jednej stronei gory z samymi prawie przerywanymi trasami czyt. kontrolowany freeride ROX -
Surf
-
Grono.Net
-
mattijjah
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
impreze... to nie problem ja jestem na 1wszym roku studiow w wawie a oni w kolobrzegu siedza :P
ale oni jada znow do austrii - 3tydzien im bedzie lecial - nie lepiej zainwestowac w syna?:P -
Grono.Net
aaa :) ale wiesz... zawsze mogli wpasc z niespodziewana wizyta, a teraz wiesz.... :P
to niemilo z ich strony... -
Anonim
-