snowboardowy offtop [9691]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zombi

ale pozegnanie juz nie bylo takie mile, po tym jak rozsadziles kibel :)
  • $ Ejkej $

a tam przeciez powiedziala "jakos sobie z tym poradze jak zawsze" a pozneij dodala ze gorsze przypadki jej sie we wlasnym domu zdarzaja;)
  • zombi

no, ale to juz do twojego starego jak reka przetykal; p
  • $ Ejkej $

troche bez sensu jest to co powiedziales:)
  • zombi

to ze go nie widzisz nei znaczy ze go nie ma :D
  • $ Ejkej $

z tego troche wynika z emoj stary to twoja stara:D
  • zombi

"przeciez powiedziala" ---> "no, ale to juz do twojego starego"
  • $ Ejkej $

ale powiedziala "jakos sobie z tym poradze jak zawsze" czyli powiedziala to do samej/samego siebie;)
  • runiek

co za downy omg
  • anu

humaniści nie ma co :)
  • $ Ejkej $

ej przed chwila 20 minut ogladalem pojedynek jakiegos nejabanego faceta z drzwiami od klatki w bloku obok;) krzyczal do nich bil je odliczal im czas do otwarcia a probe otworzenia przy pomocy kluczy ponawial chyba z 4 razy;) w koncu po 20 minutach jakos udalo mu sie przekrecic klucz... W ogole na wstepie sie wywalil pod klatka a klucze tez pare ladnych razy mu upadly;) w miedzyczasie miedzy kolejnymi probami wyzywal kogos na pojedynek ale jak patrzylem to tam nikogo nie widzialem hehe niezly kozak
  • m z.

hahah, jaram sie!
    i nie jaram sie, ze jestem dzis w pracy...
  • Ania es

mam takie pytanie: po czym mam poznac dobrego istruktora???? bo juz mam dosyc tej samonauki; )
  • Ostry aka Bubson

Sprawdź czy ma uprawnienia PZS. To daje duże szanse, że ktoś przynajmniej dobrze zna technikę.
  • Ajdi

>Ania es napisała:
    >mam takie pytanie: po czym mam poznac dobrego istruktora????
    >bo juz mam dosyc tej samonauki; )

po ubraniach przeciez
  • Ania es

>Ajdi napisał
    >>Ania es napisała:
    >>mam takie pytanie: po czym mam poznac dobrego
    >istruktora????
    >>bo juz mam dosyc tej samonauki; )
    >
    >po ubraniach przeciez

ha ha ha....

Ostry dziękuje za cenną rade :) pozdr

• Topol

Ja byłem w lutym w górach i 1 raz jezdziłem na desce, raczej próbowałem jeździć.Ale po paru zjazdach udało mi sie jakoś utrzymywać na desce no i pare razy zjechałem bez Gleby :)
  • krystian mechliński

mam pytanko miesiac temu zdiagnozowano u mnie niestabilność kregu L5 jest to krąg lędzwiowy, jak myślicie czy mimo to moge zacząć przygode ze snowboardem bez ochraniaczy czy lepiej kupić jakiś ochraniacz kregoslupa??