-
ale pozegnanie juz nie bylo takie mile, po tym jak rozsadziles kibel :)
-
$ Ejkej $
a tam przeciez powiedziala "jakos sobie z tym poradze jak zawsze" a pozneij dodala ze gorsze przypadki jej sie we wlasnym domu zdarzaja;) -
-
$ Ejkej $
-
-
-
$ Ejkej $
-
-
$ Ejkej $
ale powiedziala "jakos sobie z tym poradze jak zawsze" czyli powiedziala to do samej/samego siebie;) -
runiek
-
anu
-
$ Ejkej $
ej przed chwila 20 minut ogladalem pojedynek jakiegos nejabanego faceta z drzwiami od klatki w bloku obok;) krzyczal do nich bil je odliczal im czas do otwarcia a probe otworzenia przy pomocy kluczy ponawial chyba z 4 razy;) w koncu po 20 minutach jakos udalo mu sie przekrecic klucz... W ogole na wstepie sie wywalil pod klatka a klucze tez pare ladnych razy mu upadly;) w miedzyczasie miedzy kolejnymi probami wyzywal kogos na pojedynek ale jak patrzylem to tam nikogo nie widzialem hehe niezly kozak -
m z.
-
Ania es
mam takie pytanie: po czym mam poznac dobrego istruktora???? bo juz mam dosyc tej samonauki; ) -
Ostry aka Bubson
Sprawdź czy ma uprawnienia PZS. To daje duże szanse, że ktoś przynajmniej dobrze zna technikę. -
Ajdi
>Ania es napisała:
>mam takie pytanie: po czym mam poznac dobrego istruktora????
>bo juz mam dosyc tej samonauki; )
po ubraniach przeciez -
Ania es
>Ajdi napisał
>>Ania es napisała:
>>mam takie pytanie: po czym mam poznac dobrego
>istruktora????
>>bo juz mam dosyc tej samonauki; )
>
>po ubraniach przeciez
ha ha ha....
Ostry dziękuje za cenną rade :) pozdr
-
Topol
Ja byłem w lutym w górach i 1 raz jezdziłem na desce, raczej próbowałem jeździć.Ale po paru zjazdach udało mi sie jakoś utrzymywać na desce no i pare razy zjechałem bez Gleby :) -
krystian mechliński
mam pytanko miesiac temu zdiagnozowano u mnie niestabilność kregu L5 jest to krąg lędzwiowy, jak myślicie czy mimo to moge zacząć przygode ze snowboardem bez ochraniaczy czy lepiej kupić jakiś ochraniacz kregoslupa??