Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewunia

polatałam dzisiaj w nocy... i to w górę:) zwykle fruwam za pomocą chusteczki higienicznej, którą wyciągam z kieszeni, unoszę nad głowę a ona mnie porywa...jak paralotnia!! i lecę sobie tak nad miastem
    Ale dzis było bez husteczki ... a mianowicie byłam niczym napęd samolotowy... :) rączki trzeba ułożyć jak kurczak pod boki wybić się w górę i ułożyć w kształt kobry z ćwiczeń jogi.,, troszkę skomplikowane ale działa! i samolot jest w stanie poderwać popsuty:)
  • Anonim

a ja jak latam tozazwyczaj wystarczy kilka kroków ulicą i potem ziemia zostaje już daleko w dole a czasami tylko kawałek a ludze patrzą na mnie i się uśmiechają bo wiedząże aniołznalazł drogę do domu
  • DaNKaa=D

Taa to moje ulubione sny kiedy latam kiedyś śniło mi sie, że spadam w przepaść, a nagle widze, że unosze się w góre tuż przed sama ziemia to był naprawde suuuper sen tylko wiecej takich snów :-)
  • Salome

a mi sie snilo ze wyrosly mi skrzydla takie bielutkie i wogole kjut:-) oblecialam sobie cale miasto

a podobno jak sie sni o lataniu to tak naprawde sni sie o seksie; -p...
  • Anonim

a ja nie latam tylko spadam!!! :(((( mozna to podciagnac pod temat?
  • DaNKaa=D

Oj to musisz sobie wieczorkiem póścić jakąś pioseneczke o lataniu może to pomoże; P
  • Ewunia

a jak śni się o seksie to tak naprawdę o czym się śni ??
  • DaNKaa=D

Hehe tego to ja niewiem; -)
  • Anonim

Moje latanie tak na prawde jest chodzenie w powietrzu, ale nie lewitowaniem - takie przemieszczenia sie jakbym mogl wyczarowac w kazdym miejscu w powietrzu chodniczek pod soba :).
  • Anonim

mnie snilo sie kilka razy ze lecialam samolotem :-]
    ale czesciej sni mi sie ze spadam..brrrrrrrr bardzo nieprzyjemne...tym bardziej ze dawniej te sny mi sie urywaly na krawedzi a od jakiegos czasu zaczelam przezywac autentyczny upadek jakby z unicestwieniem wrecz - bo np spadam i sie roztrzaskuje :-// koszmarrrrr
  • Anonim

Mi sie takie spadanie w przepasc snilo jak bylem dzieciakiem. Slyszalem, ze wiaze sie to z brakiem poczucia bezpieczenstwa/oparcia w kims.
  • joanna *

latam bardzo często - biorę to za dobry znak, że wreszcie unosię się nad problemy :)
  • Astralna

a mi się śniło że podczas medytacji zaczełam lewitować... unosiłam się trochę nad ziemią i obracałam się wokół własnej osi... hmm... to było ciekawe doświadczenie...
  • Anonim

Ja we snie latam tylko wtedy gdy uciekam przed kims . Jakos nigdy mi sie nie zdarzylo wzbic w gore tak dla przyjemnosci. Zawsze zmusza mnie do tego strach przed kims.
  • DaNKaa=D

Pamiętam kiedyś we śnie skoczyłam z drapacza chmur bo mnie gonił ktoś i skoczyłam a potem tuż tuż przy ziemi uniosłam się w góre to bylo piekne :)
  • disorder

mi sie snilo, ze bujalam sie na takiej jakby lianie;) a pozniej juz sama lecialam, to byl chyba moj najpiekniejszy w zyciu sen:)
  • w-p

a ja nie latam.. znaczy w dół tylko:> takie spadanie bez upadku. kontrolowany "lot" w doł. ciekawe sny. wielki skok, z ktorego normlanie czloweik by się połamał, konczacy sie zwyklym lądowaniem. ale nigdy tak frufru w górę
  • Anonim

zazwyczaj latam w ten sposób, że: wyprostowuję się, rozkładam szeroko ręce i trzymam je luźno, następnie za pomocą magicznych gestów (głównie ruchów palców) unoszę się w odpowiednim kierunku. latam wolno, ale czerpię z tego maksimum przyjemności.
    czytałem o kilku innych metodach latania: na supermana (chyba każdy wie jak), pływając w powietrzu (raz mi się tak zdarzyło) oraz lewitując. muszę przyznać, że zaskoczył mnie sposób chodzenia w powietrzu po niewidzialnym dywaniku.
    pozdrawiam
  • Anonim

lataaanie... uwielbiam laatać;))
    zobaczcie sobie ta stronkę;):
    http://www.trevorvanmeter.com/flygu...
    pozdrawiam;)
  • Asia

PAMIETAM JEDEN SEN W KTORYM LECIALAM TEN LOT TO BYLA UCZIECZKA PRZED POLICJA UNOSILAM SIE JAKIES 2 METRY NAD ZIEMI( NIE DUZO:-() A TEN LOT WYGLADAL JAK PLYWANIE RUSZALM REKOMA JAK DO PLYWANIA ZABKA ALE NAJLEPRZE BYLO TO ZE POLICJANCI NIE ZDOLALI MNIE ZLAPAC . a GONILI MNIE Z BLACHEGO POWODU BODAJRZE DLATEGO ZE KRZYWO PRZESZALM PRZEZ ULICE; -)
| |

.:: SEN ::. najlepsza darmowa, ogólnodostępna rzecz na świecie... /jeśli zauważysz, że t...

Fotki

Miejsca grona (0)