-
Agniech
oto mój faworyt: śniło mi się, że doiłam kozę i ona dostała orgazmu :D (to nie był kozioł- uprzedzam częste pytanie ^^ ) -
Andzia
Mnie się śniło że próbowałam powstrzymać trąbę powietrzną idącą w kierunku mojego domu ale najgłupszy był sposób w jaki chciałam to zrobić:) Miałam 100% przeświadczenie że zniknie gdy ją ugaszę wodą z węża strażackiego. Normalnie głupota jakich mało. Nie pamiętam czy mi się udało bo się obudziłam i zaczęłam śmiać;) -
Agniech
hehe mi też się kiedyś sniły trąby powietrzne :] alu ugasić je wodą? hahahaha :D -
...:(
mi sie kiedys snilo ze bieglem do tramwaju i nie dobieglem :D i do domu wracalem :D toczac pączka po torach :D takiego amerykanskiego z dziurka w srodku; ]
-
-
Marek
miałem kure, którą trzymalem za kuper a ona leciala ciagnac mnie za sobą, latalismy tak po chmurach i po jakimś mieście,potem po domu. uciekaliśmy przed kimś i sen sie skończyl... głupi, nieprawdaż? -
nobi
-
Agniech
-
Anonim
Szłam ulicą i miałam na sobie płaszcz. Nagle zdjęłam go i przewróciłam na drugą stronę ,i z powrotem nałożyłam. Druga strona mojego płaszcza miała wzór okładki od mojej książki z geografii...I koniec snu.Bezsens bezsensowny...:D -
Agniech
-
cALIto
ten z pączkiem jest chyba najlepszy; ) ehheeh
z ostatnich głupawych pamiętam że scigałem się z moim koleżką na ulicy. akcja była tego typu że ja jechałem moim 126p. a on szedł na piechotę i mnie wyprzedzał. pamietam też że jak spojrzałem na licznik to miałem ok 80 km/h i zacząłem przyspieszać, a on jak mnie wyprzedzał to widziałem że był ubrany jak jakiś elf (zielone ubranko,śmieszny kapelusz na głowie z piórkiem i łuk ze strzałami przewieszony przez ramię). heh -
Agniech
hehe przypomnial mi sie sen...ze kumpel musial sobie wydusic pryszcza na....dupie:| i uzywal do tego jakiejs dziwnej maszyny...hmm pamietacie te stare suszarki-kaski w salonach fryzjerskich? to cos takiego musial sobie na noc zamontowac zeby syfa wyssalo :| -
Tristhet
śniło mi się,że mój (były...) przyjaciel zamieszkał u mnie i korzysta z łazienki i jak mama mnie budziła, to nie chciałam wstawać, bo byłam święcie przekonana,że ON TAM KURCZE JEST!!! przynajmniej pospałam 10 min dłużej; ) -
Anonim
a mnie sie kiedys snilo, ze kupowalam podpaski z nauczycielka od historii na sali w geancie xD -
Yeath Cooss
Śniło mi się, że żyłam w świecie, w którym plecaki nie mogły mieć małych kieszonek, bo takie było zarządzenie demiurga... a ponieważ uwielbiam przeróżne schowki w plecakach, torbach itp., więc zbuntowałam sie przeciwko bogu i w autobusie zmutowałam plecaki wszystkich podróżnych (siłą wzroku;) tak, by miały malutkie kieszoneczki...
tak sobie myślę, że w tym świecie mogłabym zostać takim prometeuszem, zbawcą ludzkości....
a przynajmniej zbawcą plecaków;-))) tylko one nie mogłyby stworzyć legendy:-( -
Poyu
1 sen:
Byłem pół pingwinem - pół człowiekiem i machając skrzydełkami wywoływałem deszcz... Zamiast nosa miałem dziub i miałem częścowo zrośnięte nogi, więc chodziłem jak pingwin :). Zresztą przez chwile widziałem siebie z boku i miałem ubaw później jak się obudziłem :D
2 sen:
Jeździłem samochodem po supermarkecie i szukałem krowy, która uciekła z ZOO... -
mać
-
Agniech
-
mać
"07/11/2005 20:48
miałem kure, którą trzymalem za kuper a ona leciala ciagnac mnie za sobą, latalismy tak po chmurach i po jakimś mieście,potem po domu. uciekaliśmy przed kimś i sen sie skończyl... głupi, nieprawdaż? "
no i ten z pączkiem też genialny :) -
Agniech
-
Anonim
1 sen...jak patrzę z moją rodziną na mój własny czarny NAGROPBEk a na nim leży POMIDOR i mój ojciec go piłuje(?!)a potem z bratem stoję nad przepaścią i tam leżt zwalony most po którym jeździ WKDka;/// lol...dziwne;PPP
2 sen... jak patrze i widzę, że mój dawny kumpel ma elfie uszy i one tak świeciły jak aureola;DDDDD