-
Boska i wylansowana klasa II a
z gory sorry jesli sie oburzy ktos
Z ktorym z czlonkow systemu poszlabys najchetniej do lozka(gdybys juz miala isc, chyba ze rzeczywiscie bardzo bys chciala)? -
olga
-
Basia
dobre Vetilien, racje masz no ale:
Shavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:p
(a tak w ogóle to z zadnym bo ja grzeczna dziewczynka niepelnoletnia ale tak GDYBAJĄC :P) -
Anonim
A co za zbreznicy tu występują :> nu nu nu nieładnie :P A czemu niby tylko do kobiet pytanie ? :P *psycho groupie cociane crazy* Shavo na ba :P <ew Serj ale ten "wczesniejszy" \m/ > maddd :> :D -
-
Anonim
-
jeany#46
ciekawe pytanie :P ja uwielbiam Darona (tylko gdyby nie byl taki niski) :P
marcin... a co Ty masz do gejów?? muzyka SOAD jest skierowana do wszystkich.... bez względu na płeć, kolor skóry, czy orientacją seksualną... -
.Pola
szczerze?! zaden z nich nie grzeszy uroda:P ale muzyke maja zajebista . :) -
xenna extra
zgadzam się z poprzedniczką :P to nie jest zespół do patrzenia i podniecania się :P -
olga
jak kto woli, o gustach się nie dyskutuje. racja, daron ostatnio jest taki siakiś rozmemłany (to przez tę modelkę!), ale shavuś... ^^" -
Grono.Net
jessu! jakie pytania! O_o...nie mogles tego ujac w jakis inny sposob? cholera....znow mnie demoralizuja....a ja takie niewinne dziewczatko jestem.... :] -
kostuchen
No właśnie! Wszędzie jakieś zboczenia... xD
*myśli*
Kurde za starzy dla mnie... ale jak mi ktoś sporo zapłaci to z Shavo. [: -
Grono.Net
Koatucha...zgadzam sie...stare pierniki :]
ale coby byc orginalna...to powiem serj :D
a zboczenia to naprawde wszedzie....ostatnio przecie o pedofilii byla mowa....i o 13 letnich mHrocznych gotkach O_o -
Natolin the real Szatan!!
-
Anonim
"chyab dobrze, że tylko do kobiet pytanie: geje nie słuchaja soad... "
trafne spostrzezenie :) -
.:AgA:.
zgadzam się że troszkę starzy... :] choć Daron ma lat 30 "tylko"... więc ewentualnie on :P
nio, fajny jest, hehe...
choć chyba mu się przytyło lately :/ -
Anonim
a ja bede wyjatkowa i powiem ze najbardziej mnie sie podobuje Serj :-). Chociaż najstarszy to dla mnie najpiekniejszy :-). Chcialabym zeby moj facet tak wygladal w przyszlosci.... ale drugiego takiego sie nie znajdzie :(. -
Julia B
dla mnie w czolowce plasuje sie Serj. wiem, ze wyglad jest dyskusyjny, niektorym sie podoba (np. mnie :D ), niektorym nie, ale mnie by wystarczylo, zeby usmiechnal sie pociesznie i cos mi powiedzial a jeszcze lepiej zaspiewal.... :))))))))))))))) mniam chrup chrup mrrrrauuuuuuu!
Tilly, widzialam raz takiego goscia, bardzo podobny... a zeby bylo smieszniej byl Turkiem... :) -
Agata
Tak... gdybajac oczywiscie :).. to definitywnie z Serjem... on stwarza wrażenie takiego... miłego, słodkiego i w ogóle :)... Tylko Serj -
suna-onna
-
Grono.Net