System Of A Down [5667]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Boska i wylansowana klasa II a

z gory sorry jesli sie oburzy ktos

Z ktorym z czlonkow systemu poszlabys najchetniej do lozka(gdybys juz miala isc, chyba ze rzeczywiscie bardzo bys chciala)?
  • olga

ehe... ehehe...
    *rumieniec*

a można z każdym po kolei? XDD
  • Basia

dobre Vetilien, racje masz no ale:

Shavo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:p

(a tak w ogóle to z zadnym bo ja grzeczna dziewczynka niepelnoletnia ale tak GDYBAJĄC :P)
  • Anonim

A co za zbreznicy tu występują :> nu nu nu nieładnie :P A czemu niby tylko do kobiet pytanie ? :P *psycho groupie cociane crazy* Shavo na ba :P <ew Serj ale ten "wczesniejszy" \m/ > maddd :> :D
  • Anonim

chyab dobrze, że tylko do kobiet pytanie: geje nie słuchaja soad...
  • jeany#46

ciekawe pytanie :P ja uwielbiam Darona (tylko gdyby nie byl taki niski) :P

marcin... a co Ty masz do gejów?? muzyka SOAD jest skierowana do wszystkich.... bez względu na płeć, kolor skóry, czy orientacją seksualną...
  • .Pola

szczerze?! zaden z nich nie grzeszy uroda:P ale muzyke maja zajebista . :)
  • xenna extra

zgadzam się z poprzedniczką :P to nie jest zespół do patrzenia i podniecania się :P
  • olga

jak kto woli, o gustach się nie dyskutuje. racja, daron ostatnio jest taki siakiś rozmemłany (to przez tę modelkę!), ale shavuś... ^^"
  • Grono.Net

jessu! jakie pytania! O_o...nie mogles tego ujac w jakis inny sposob? cholera....znow mnie demoralizuja....a ja takie niewinne dziewczatko jestem.... :]
  • kostuchen

No właśnie! Wszędzie jakieś zboczenia... xD

*myśli*

Kurde za starzy dla mnie... ale jak mi ktoś sporo zapłaci to z Shavo. [:
  • Grono.Net

Koatucha...zgadzam sie...stare pierniki :]
    ale coby byc orginalna...to powiem serj :D

a zboczenia to naprawde wszedzie....ostatnio przecie o pedofilii byla mowa....i o 13 letnich mHrocznych gotkach O_o
  • Natolin the real Szatan!!

a mi się podobają całkiem nawet wszyscy trzej prócz Darona heh
  • Anonim

"chyab dobrze, że tylko do kobiet pytanie: geje nie słuchaja soad... "

trafne spostrzezenie :)
  • .:AgA:.

zgadzam się że troszkę starzy... :] choć Daron ma lat 30 "tylko"... więc ewentualnie on :P
    nio, fajny jest, hehe...
    choć chyba mu się przytyło lately :/
  • Anonim

a ja bede wyjatkowa i powiem ze najbardziej mnie sie podobuje Serj :-). Chociaż najstarszy to dla mnie najpiekniejszy :-). Chcialabym zeby moj facet tak wygladal w przyszlosci.... ale drugiego takiego sie nie znajdzie :(.
  • Julia B

dla mnie w czolowce plasuje sie Serj. wiem, ze wyglad jest dyskusyjny, niektorym sie podoba (np. mnie :D ), niektorym nie, ale mnie by wystarczylo, zeby usmiechnal sie pociesznie i cos mi powiedzial a jeszcze lepiej zaspiewal.... :))))))))))))))) mniam chrup chrup mrrrrauuuuuuu!
    Tilly, widzialam raz takiego goscia, bardzo podobny... a zeby bylo smieszniej byl Turkiem... :)
  • Agata

Tak... gdybajac oczywiscie :).. to definitywnie z Serjem... on stwarza wrażenie takiego... miłego, słodkiego i w ogóle :)... Tylko Serj
  • suna-onna

dajmy na to że shavo ....
  • Grono.Net

a miałam być orginalna z tym serjem...no... :(
| |

"I don't think you trust In, my, self righteous suicide I, cry, when angels deserve to die" zna...

Fotki

Miejsca grona (0)