System Of A Down [5667]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jest już nowy teledysk SOADu! :D
    Stąd możecie go pobrać:
    http://rapidshare.de/files/14578039...
  • Łukasz

tak jakoś średnio mi leży ten teledysk :/
  • Erel

Mi średnio leży ten kawałek :) Bardzo nietypowy jak na SOAD, bo tekst jest strasznie ... prosty.

no ale teledysk dość fajny. Dzieki Sosek
  • eM.

pfff.. nie podoba mi się.. :|
  • tyciu

Bije na glowe poprzedni ..

i klip i sama piosenka
  • Witek

Coś ostatnio te teledyski SOAD nie są zbyt dobre, zarówno Hypnotize jak i Lonely Day za bardzo mi się nie podobają. W przeciwieństwie np. do "B.Y.O.B".
  • eM.

>too stoned again .. napisał
    >Bije na glowe poprzedni ..

hypnotize to wszystko na głowę bije.. gorszego klipu nakręcić nie mogli..
  • mr

bez głębszego przekazu...
    ale i tak każdy teledysk SOAD jest świetny :p
  • Anonim

Wkońcu o to chodziło. Smutno, szaro i ponuro...
    Lepiej by zrobili, jakby dali Tentative albo Holy Mountains...
  • mr

Holy Mountains ma świetny klimat...
    wybrali Lonely Day, bo jest bardziej POPularne :(
  • Anonim

Lonely day ma genialny tekst!
    a komus się podoba do hypnotize klip?? bo mi tak... :]
  • Różyk

Hmmmmmm spoko ten teledysk........ Popieram w 100% lonely day; P
  • Witek

>Alicjuss;) napisała:
    >Lonely day ma genialny tekst!

Polemizował bym jeśli chodzi o ten tekst, co do klipu to powinno być więcej scen z członkami zespołu. Sam klip jest nudny.

• Anonim

Wielki SER.

Ale utwór i tak jest świetny, więc i don't care.
  • Caleb

Uaaa...słabo.Klip średni w ogole, jak na ambicje tego zepsolu to cieniutko.Niestety wybrali coś bardziej przystepnego dla ludu, krotko mowiac komercha sie dobija; (.To juz nie ejst ten sam zespol, ktory nagrywal Chop Suey czy Toixcity
  • Rafał

jakiś taki dziwny wdg mnie ten klip.. o co chodzi z tymi płomieniami?
    oczywiście kotoś [(PK) Caleb] musiał wspomnieć o komercji... Denerwujące to jest. Pewnie jakbyś był muzykiem i nagrywałbyś płyty, to byś je rozdawał za darmoszke i jeszcze dokładał z pensji operatora koparki ręcznej żeby je wypuścić wogóle. A tak nawiasem mówiąc to co byś chciał w tym teledysku żeby było? czego byś nie nazwał "komerchą"?
  • Anonim

Pierwsze wrażenie:
    dziwny ten klip O_o. Jakiś taki bez sensu (może dlatego że jeszcze nie zrozumiałem o co kaman z tymi płomieniami...).
    Trochę inaczej go sobie wyborażałam.

IMO najlepsze klipy to te z Mezmerize mimo ze płyta jest słaba.

Obejrze jeszcze kilka razy Lonely Day i może się do niego przekonam; )
  • klaudia j

wlasnie nie moglam tego nigdzie zlookac. dzieeki bardzo. zaraz obejrze :]
  • tyciu

>Alicjuss;) napisała:
    >Lonely day ma genialny tekst!
    >a komus się podoba do hypnotize klip?? bo mi tak... :]

to najgorszy klip Systema , ja juz do War wole ..
    No i Hypnotize to najslabszy kawalek z plyty o takim samym tytule
  • { Czarne myśli OUT! }

Heh... Nie lubie za bardzo tej piosenki P; i uwazam ze maja wiecej o wiele lepszych utworow na samym hipnotize (chociaz fakt faktem ta plyta jest nie do porownania z 3 pierwszymi...) i wieeeelkim bledem bylo wybranie wlasnie tej piosenki na drugiego singla... ehh... Ale coz, nic nie poradze na to. I wlasnie wg mnie klip jest calkiem niezly... Moze nie jest to taki klimat jak w aerials czy tez Question (ktore uwazam za bardzo klimatyczne :P ) ale ma inny urok. Podoba mi sie ten spokoj... I podoba mi sie wlasnie caly 'motyw' tego plomienia... I spokoj tych ludzi wg mnie wlasnie ma z nim wiele wspolnego... Nie wiem, mam wlasna wizje i to mi sie laczy w calosc; P mniej wiecej XD Po za tym uwazam, ze pokazanie czlonkow zespolu tak hmm... w zyciu codziennym jest swietnym pomyslem. Maja trasy koncertowe, wiekszosc czasu spedzaja w podrozy... I takie pokazanie ich wydaje mi sie bardzo fajne, chociaz pewnego rodzaju "wyszczegolnienie" Darona mi przeszkadza :/ W ogole jak go pierwszy raz w czasie ogladania klipu zobaczylam to O.o' wtf XD Ale ogolnie klip odebralam pozytywnie... :)
| |

"I don't think you trust In, my, self righteous suicide I, cry, when angels deserve to die" zna...

Fotki

Miejsca grona (0)