Socjologia [2027]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pisanie Prac skorzystaj

Witajcie
    Napisze prace na każdy temat. pracepisze@op.pl
  • she's like the wind

Pachnie mi to prowokacją; -)
  • Annavanta

Zapłacę za napisanie pracy zaliczeniowej (ok. 20 000 znaków) z pogranicza psychologii, socjologii, antropologii kultury i słowa. Mam już zebraną większość materiałów i opracowany konspekt. Pilne!

Kontakt poprzez wiadomości prywatne na gronie lub mail: annavanta@wp.pl
  • Pablo

Przykre są posty takie jak ten powyżej...
  • leyla -pisanie pracy maturalnej

Witam:)
    Napiszę Ci pracę maturalną z polskiego. Od kilku lat piszę różnego rodzaju prace, zarówno mgr ( mam 9 za sobą w tym dwie swoje prywatne), jaki wypracowania, teraz zdecydowałam że chętnie napiszę prace na zaliczenie maturalne na temat dowolny. Nigdy nie zdarzyło mi się żeby ktoś był nie zadowolony z efektu mojej pracy:) zarówno znani polscy promotorzy jak i nauczyciele różnych szkół oceniali moje prace bezbłędnie. Mam dużą wiedzę na różne tematy więc chętnie pomogę, nigdy nie korzystam z gotowców i bryków internetowych , bo po co??? Koszt mojej pracy to 120 zł (2-5 stron) i szczerze mówiąc wolałabym żeby były to osoby z Warszawy lub okolic tak aby ewentualnie móc się spotkać i porozmawiać o pracy i oczekiwaniach. Opłatę przyjmuje na konto, możemy podpisać umowę, w ramach bezpieczeństwa. Mam 28 lat:) i jestem uczciwą osobą która na pewno Cię nie oszuka bo po co? pisanie pracy nie sprawia mi trudności i zajmuje mało czasu. Przy zamówieniu dwóch prac koszt to tylko 190 zł .

kontakt: leyla2445@wp.pl
| |

dla socjologów obecnych/przyszłych i wszystkich zainteresowanych. przed napisaniem nowego tematu ...

Fotki

Miejsca grona (0)