-
Anonim
Dzis w Wyborczek kolędy Kayah, a w tym Lulajże Jezuniu z udziałem Sofy.
Musze przyznac, ze to wykonanie jest boskie i polubiłam moja najmniej lulubioną kolędę... :)
Wesołych Świąt! :P -
Przemek K
Moim zdaniem duet z Sofą i Mizerna Cicha w zupełnie niespodziewanych aranżacjach to najmocniejsze strony tej płyty. Cuuudo :) -
Anonim
-
Przemek K
-
-
Anonim
Lulajże Jezuniu...
Tą piosenkę rok temu śpiewała Sofa :|
Aranż identyczny wręcz... -
Anonim
w sumie napisane na płytce, że kolęda z udziałem zespołu Sofa. cudna sprawa z tymi kolędami Kayah <BRAWO> -
Przemek K
A masz to gdzieś nagrane w wyłącznym wykonaniu sofy? Fajnie byłoby posiadać i taką wersję :) -
Przemek K
" zapomniałem w opisie napisać że aranżacja "lulajże jezuniu" należy do sofy ja to nagranie tylko zmixowałem i dograłem wokal kayah
ale te projekt robiony był w takim tempie że o omyłkę nietrudno "
Napisał Krzysiu Pszona w gronie Kayah. No i wszystko jasne :)
-
Anonim
chcialbym tez poslucha tych kolend? ktos gdzies do nich dostep, poza cd z gazety ktorej nigdzie nie ma?:> -
Anonim
jeśli dostanę błogosławieństwo to ci, którym nie udało sie kupić gazety będą mogli ściagnąć :] -
Anonim
Dostałem w zeszłym roku "Lulajże Jezuniu" od Kasi w wykonaniu Sofy, ale jednak aranżacja z Kayah jest lepsza. Brawo SOFA; ) -
Przemek K
-
Anonim
-
Przemo
-
Anonim
-
Siechu
generlanie jesli puszcza w net to czemu ma nie pozwolić ? co my jacys gorsi ? -
Anonim
ja osobiście tego sofowego nagrania nie posiadam. to było w tamtym roku, więc dla wszelkiego należało zapytać. zwłaszcza, że z tego co wiem Sofa nie do końca z tego nagrania była zadowolona. -
Siechu
-
Anonim
jasne, że wrzucaj!
ja to miałam zrobić, ale zapominam.
więc jak masz, to dawaj!
pzdr. -
Przemek K