- 1
- 2
-
Anonim
OTO OFICJALNE WIEŚCI I OKŁADKA:
Druga płyta zespołu Sofa już w marcu!
Debiutancki album toruńskiego zespołu zatytułowany "Many Stylez" swoją premierę miał w połowie 2006 roku, od tego czasu Sofa licznie koncertowała, sukcesywanie poszerzając grono swoich słuchaczy. Muzyka formacji zabrzmiała na wszystkich znaczących festiwalach, m.in. Heineken Open'er Festival, Vena, TopTrendy czy Premiery w Opolu. W trakcie trasy koncertowej Sofa poprzedzała występy takich gwiazd jak The Black Eyed Peas, Morcheeba oraz współpracowała przy projektach Smolika i O.S.T.R.a. Teraz przeszedł czas na drugi studyjny album Sofy! Długo oczekiwana płyta zatytułowana DoReMiFaSoFa ukaże się już 27 marca nakładem wytwórni Kayax. DoReMiFaSoFa zapewne zaskakoczy dotychczasowych słuchaczy - muzycy, czerpiąc z hip hopu i soulu, chętnie poszerzają krąg stylistyczny o nowe, dotąd nie eksplorowane przez nich brzmienia analogowych syntezatorów i przesterowanych gitar, nadając płycie nowoczesne, acz nader oryginalne brzmienie. Na DoReMiFaSoFa pojawi się kilkoro znakomitych gości, o których usłyszycie wkrótce!
:D -
dziewczę o karmelowych oczach
wiec odliczam dni do premiery :)
zakladam, ze zmiana stylistyczna okladki (w porownaniu do debiutu) niesie ze soba zmiane brzmienia ... slyszałam "tu i ówdzie", że będzie MOC; )
-
cześć jestem monika
-
Anonim
-
-
Anonim
premiera niestety przesunięta o tydzień. oczekujemy więc 3 kwietnia :)
ale nie ma co lamentować, bo ta zmiana z korzyścią dla nas; ) -
Anonim
-
Anonim
-
malwina
-
Anonim
-
Blumenek
-
Anonim
obawiam się, że to nieaktualne. merlin być może nie sprostał jeszcze nowym wieściom. -
123
Promomix'y, muzycznie niszczą mnie.
Poczeka się do premiery i hurtowo zakupi też 'Many stylez'; ] -
Anonim
-
Anonim
-
##
a więc o to chodzi z tą całą pandą.... :P
Pewko, rzeczniczko Sofy, gdzie odbędzie się promocyjny koncert 15 kwietnia?:) -
Anonim
-
##
-
Anonim
nie, nie, w Hybrydach miał być 19 kwietnia, wraz z przeniesieniem terminu, zmienia się miejsce i będzie to JAZZ POINT w Złotych Tarasach (dawne akwarium).
szczegóły pewnie dziś wieczorem. -
Anonim
-
##
widać oraz słychać ogromny wpływ The Roots na muzykę Sofy... jak dla mnie bomba :) i ta zwrotka O.S.T.Rego w "Affairz"
- 1
- 2