Sofa [287]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • antonina_bielska

Dostała nagrodę za biust :/ Tyle
  • Anonim

ale tak nie mowmy. To tak samo jakbys uwazala ze wystarczaloby stuningowac Kasie i by wygrali.... Powod jest jeden. polskie spoleczenstwo nie doroslo jeszcze do muzyki jaka gra sofa. Jakbys pojechala na taki festiwal to zobaczylabys ze publicznosc w amfitetrze jest o zesz kurwa. Kabany w cowboyskich kapeluszach.Ludzie ok 30 dorastajacy na folklorze(disco-polo) .Dopoki nie zmieni sie mentalnosc ludzi ciezko bedzie Sofie wygrac. Nie mam co teraz antagonizowac, ani zadawac pytan co z ta Polska?? Wystarczy spokojnie poczekac:]
  • antonina_bielska

Jasne, popieram, nikogo nie miałam zamiaru obrażać, jednyie przedstawiam swoje zdanie. Dziwi mnie tylko, skąd ci ludzie mają pieniądze na bilety, poza tym, jak tak dalej pójdzie, to ten festiwal stanie się na właśnie takim, wsiowym poziomie :|
  • Anonim

"stuningowac Kasie"....geeeeeeeeee hehehehehe
    Kasia wyglądała rewelacyjnie...serio... w najładniejszej odsłonie jaką widziałam...

bedziesz pod aniołami 25?
  • martyna

>Zakochana Elfka =) napisała:
    >Jasne, popieram, nikogo nie miałam zamiaru obrażać,
    >jednyie przedstawiam swoje zdanie. Dziwi mnie tylko, skąd
    >ci ludzie mają pieniądze na bilety, poza tym, jak tak
    >dalej pójdzie, to ten festiwal stanie się na właśnie
    >takim, wsiowym poziomie :|

mi sie wydaje,ze on juz siegnal dna patrzac na zwciezcow tegorocznych.
  • antonina_bielska

Tak, centralnie wszystko leci na łeb, na szyję :|
  • Kaśka

yyy a co wygrało na tym chujowym festiValu :] ???
  • Hilga

Występ Sofy był cudowny, a wynikami nie należy się przejmować.
    Wiadomo było, że jeśli o nagrodzie decydują telewidzowie, którzy nie rozróżniają gatunków muzycznych i słuchają kiły, która leci w radiu eska itp., to żaden sensowny wykonawca nie ma szans :(

Sofa i tak zawsze wymiata! :D
  • Anonim

>Wiadomo było, że jeśli o nagrodzie decydują
    >telewidzowie, którzy nie rozróżniają gatunków
    >muzycznych i słuchają kiły, która leci w radiu eska
    >itp., to żaden sensowny wykonawca nie ma szans :(

raczej znajomosci:)
  • dziewczę o karmelowych oczach

Ja niestety nie widziałam wystepu w Opolu... :( (Maciek...liczę na to obiecane dvd)

Co do wyników... wystarczy spojrzec jakich "laureatów" mielismy w Superjedynkach... Oprócz Grzegorza Turnała (ale jaką on ma konkurencję w swojej kategorii ??????!!!!!!!!!?????????) to dno i 2 metry mułu... I skoro społeczeństwo wybiera sobie takich "artystów" to ja chyba nie mam złudzeń i nie mam więcej pytań ...

Jak dla mnie, super sprawa, że Sofa miała okazję pokazać się na festiwalu który oglada tyyyyyyyyyyyyyyle ludzi, bo to jest naprawde dobra promocja. Napewno tym występem przekonali do siebie nowych ludzi i zdobyli nowych fanów..ludzi na poziomie, wrażliwych na "godne" dzwięki...
  • Anonim

zgadzam sie z przedmówczynią!!!
    z mojego zawodowego punktu widzenia właśnie obserwuję zawirowania w necie po tym wydarzeniu... wyniki i analiza jakby co pozniej; )
  • Anonim

Gratulacje sie naleza, bez dwoch zdan! Swietny wystep i fajne uzupelnienie w postaci glosu kolegi w chorku. Fantastico; )
  • Anonim

nie widziałam, więc nie przeżywam.
    sofę cenię od pierwszej do ostatniej nuty całej pierwszej płyty i nowego singla.
    uważam ich za niedoceniony w polsce zespół, uszy naszej publiczności wolą karmić się prostotą.
| |

who: Sofa what: soul, r’n’b, funky, hip-hop when: od 2003 where: Toruń www: http:/...

Fotki

Miejsca grona (0)