-
Anonim
przed chwila na CGM-ie pojawiło sie info na temat najnowszej premiery Sofy:)
http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswi...
Jutro czesc druga,ze zdjeciami. -
Przemek K
Nowy klip? No to promocja pełną parą. Stawiacie na nowy album czy na reedycje? Ja myśle że za jakiś czas ukaże się reedycja z remixami (których całkiem sporo wyszło na singlach) no i z nowym kawałkiem i teledyskami. Już składam kase na nowe wydawnictwo sofy :-) -
Przemo
-
Anonim
reedycji nie ma co oczekiwać. co sie ukazało na singlach to sie ukazało. teraz Opole, w zamiarach jeszcze jeden festiwal z kolejną piosenką i szybciej można się spodziewać czegoś nowego, zwłaszcza, że praca wre;D -
-
Przemek K
To ja w sumie nie wiem co bym wolał. Reedycja nie byłaby zła. Zwłaszcza gdyby kayax zrobił tak jak z "siku" Peszkowej i wydał bonusowy materiał również w formie epki dla tych co mają już debiutancki album. A reedycja z remixami by mi się przydała bo niestety niektórych mixów mi brakuje :-( -
Anonim
wszystkie remixy są dostępne na iplay'u
http://www.iplay.pl/sofa,artysta,mp...
poza tym osobiście nie szczególnie przepadam ze reedycjami, bo naprawdę rzadko się zdarza, że takie wydawnictwo ma głęboki sens. reedycję Many Stylez z pewnością bym nabyła, ale mówię - moim zdaniem należy stawiać kolejne, nowe kroki:) -
Przemo
akurat remixy FAQ mam wszystkie bo jestem szczesliwym posiadaczem tego singla; ] -
Anonim
płyta i nowe nagrania to najlepszy dowód na to,ze zespoł działa i ma sie jak najlepiej,takze zyczmy sobie wszyscy nowego dziecka Sofy:) -
martyna
-
Hilga
-
Anonim
-
Hilga
-
Anonim
-
Przemek K
-
Anonim
-
Anonim
-
Przemo
>۞ pewka ۞ SOFA! napisała:
>nieeee;) wszystko w swoim czasie:)
jak cos wiesz to mow ! -
Anonim
-
Przemek K
Nie cieszmy się na zapas bo Pewka uzna, że nie czas na rozpalanie płomyka nadziei i nam nic nie powie. Sofani powinni mówić sobie wszystko. Mów :-) -
Anonim
mowi sie wszystko ksiedzu na spowiedzi,a tu niech pozostanie doza tajemnicy.Nie mozna miec wszystkiego od razu,a cierpliwosc to cnota;>