- 1
- 2
-
Anonim
nasza droga SOFA zostałą wyróżniona w dwóch kategoriach
PŁYTA HIP HOP/R'n'B
Eldo "27"
Fisz/Emade "Piątek 13"
Mezo, Tabb, Kasia Wilk "Eudaimonia"
O.S.T.R "Hollyłódź"
SOFA "MANY STYLEZ"
Ania Szarmach "Sharmi"
http://superjedynki.interia.pl/plyt...
DEBIUT
Gosia Andrzejewicz
Isa
Lidia Kopania
SOFA
Superpuder
Ania Szarmach
http://superjedynki.interia.pl/debi...
konkurencja, zwłaszcza w debiucie imponująca;)
w płycie hh/r'n'b są aż 4 płyty godne nagrody także tu akurat kosmiczny poziom:D w każdym razie głosujmy! jesli Sofa wejdzie do pierwszej trójki w którejś z kategorii, wówczas zaprezentuje się również drugiego dnia festiwalu w Opolu:) -
Anonim
-
werka
no właśnie przeczytałam na cgm.pl
z płytą roku może być gorzej " Mezo, Tabb, Kasia Wilk - "Eudaimonia" " :///
to jest ciężkie :/
ale głosujemy :) -
Anonim
W kategorii płyta jest trochę namieszane wg mnie płytą roku powinna być płyta Ani albo Smolika, a tu każdy z nominowanych wykonawców ma tak, że wydając tą płytę osniósł sukces na swój sposób tzn. jeden hitowe single, drugi nagrody, trzeci za swój styl, czwarty za całokształt i trudno jest się do tego odnieść, i w ogóle do całości jako płyta roku.
A co do kategorii z debiutami...
Zderzenie SOFA vs. Gosia A. - podejście 2.
Zobaczymy... -
-
Anonim
mimo wszystko dobrze,ze zrobili tyle katergorii odnosnie płyty roku..dopiero by było,gdyby wrzucili wszystkich do jednego wora i wybrali z tego pięcu wykonawców.. -
Anonim
>A co do kategorii z debiutami...
>Zderzenie SOFA vs. Gosia A. - podejście 2.
>
>Zobaczymy...
:> hehe
-
Anonim
ja tam nikogo nie nieguje ale kur*** soryyy co ma piernik do wiatraka <GOSIA A. a Sofa i wogole Smolik itp. to jest niebo a ziemia .. tazke tego typu wykonawcow i jeszcze moja ulubieniece KASIE C. powinni konkretnie przesortowac do innego wora!!!> moja opinia ..pozdr; ) -
Anonim
a kto powiedział że życie jest sprawiedliwe... nie znalazł sie jeszcze nikt taki kto by wszystkim dogodził... a tym bardziej temat kultury muzycznej.. z tego co wiem to wartościować mozna tylko tzw. kulture materialną... a muzyka jest wg mnie jak najbardziej symboliczna... muzyke nie nalezy odbierac tylko w sencie wartosci artystycznych czy estetycznych. Pioesenka zawsze wystepuje w jakims kontekscie... I najważniejsze jest co znaczy dla kazdego poszczegolnego sluchacza...np. co z tego jak autor chcial napisac smutna piosenke...a ktoregos ze sluchaczy wywoluje smiech... Takze najwazniejsze wg mnie zeby kazdy znalazl swoja niszę...i czytal i czul i mial emocje dzieki jakiejs muzyce takie jakie rzeczywiscie w nim wzbudzaja... i mam nadzieje ze caly czas muzyka potrafi zmieniac ludzi...i uwrazliwia na piekno wokół... hehe to mówiłam ja...sabinka... dziekuje za uwagę :> -
Anonim
-
Hilga
-
Anonim
dokładnie tak, jak mówi Sabina- artyści nominowani niech będą, jedni są lepsi dla jednych, drudzy są lepsi dla drugich. Kto okazał się najlepszy pokażą wyniki, nie ma co się spinać na kogoś. -
Hilga
-
Anonim
wyniki pokażą kto jest najpopularniejszy...i to bedzie w jakis sposob obiektywne. -
Anonim
>Twarz Roku :) napisała:
>dokładnie tak, jak mówi Sabina- artyści nominowani niech
>będą, jedni są lepsi dla jednych, drudzy są lepsi dla
>drugich. Kto okazał się najlepszy pokażą wyniki, nie ma
>co się spinać na kogoś.
poprawka - wyniki pokażą kto wygrał, a nie kto jest najlepszy :) -
Anonim
-
Anonim
>sabinka napisała:
>maćku! bardzo to tautologiczne ale mi sie podoba :)
;) -
Anonim
Wiadomo ze kazdy ma inna opinie i swoje zdanie wyrobione na dane tematy..ale po to jest te i kazde inne forum aby mozna bylo wylewac swoje mysli i wszelki uczucia zwiazane z muzyka w tym akurat temacie..takze tyle.. heh pozdr -
Anonim
że tak podsumuję przemiłą dyskusję... wszyscy bez wyjątku zyczymy wygranej - Sofieeee :) -
madzixon
Lidia Kopania juz raz z Sofa wygrala - w Trendach ubieglorocznych :///
ale coz to byl za debiut?!?!
wierze, ze to sie nie powtorzy!!!
Dzisiaj z pewnoscia SOFA zatriumfuje! :))) -
Anonim
- 1
- 2