Sofa [287]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nasza droga SOFA zostałą wyróżniona w dwóch kategoriach

PŁYTA HIP HOP/R'n'B
    Eldo "27"
    Fisz/Emade "Piątek 13"
    Mezo, Tabb, Kasia Wilk "Eudaimonia"
    O.S.T.R "Hollyłódź"
    SOFA "MANY STYLEZ"
    Ania Szarmach "Sharmi"
    http://superjedynki.interia.pl/plyt...

DEBIUT
    Gosia Andrzejewicz
    Isa
    Lidia Kopania
    SOFA
    Superpuder
    Ania Szarmach
    http://superjedynki.interia.pl/debi...

konkurencja, zwłaszcza w debiucie imponująca;)
    w płycie hh/r'n'b są aż 4 płyty godne nagrody także tu akurat kosmiczny poziom:D w każdym razie głosujmy! jesli Sofa wejdzie do pierwszej trójki w którejś z kategorii, wówczas zaprezentuje się również drugiego dnia festiwalu w Opolu:)
  • Anonim

Pewka to solidna firma :) Sofa powinna być dumna.
  • werka

no właśnie przeczytałam na cgm.pl
    z płytą roku może być gorzej " Mezo, Tabb, Kasia Wilk - "Eudaimonia" " :///
    to jest ciężkie :/

ale głosujemy :)
  • Anonim

W kategorii płyta jest trochę namieszane wg mnie płytą roku powinna być płyta Ani albo Smolika, a tu każdy z nominowanych wykonawców ma tak, że wydając tą płytę osniósł sukces na swój sposób tzn. jeden hitowe single, drugi nagrody, trzeci za swój styl, czwarty za całokształt i trudno jest się do tego odnieść, i w ogóle do całości jako płyta roku.

A co do kategorii z debiutami...
    Zderzenie SOFA vs. Gosia A. - podejście 2.

Zobaczymy...
  • Anonim

mimo wszystko dobrze,ze zrobili tyle katergorii odnosnie płyty roku..dopiero by było,gdyby wrzucili wszystkich do jednego wora i wybrali z tego pięcu wykonawców..
  • Anonim

>A co do kategorii z debiutami...
    >Zderzenie SOFA vs. Gosia A. - podejście 2.
    >
    >Zobaczymy...

:> hehe

• Anonim

ja tam nikogo nie nieguje ale kur*** soryyy co ma piernik do wiatraka <GOSIA A. a Sofa i wogole Smolik itp. to jest niebo a ziemia .. tazke tego typu wykonawcow i jeszcze moja ulubieniece KASIE C. powinni konkretnie przesortowac do innego wora!!!> moja opinia ..pozdr; )
  • Anonim

a kto powiedział że życie jest sprawiedliwe... nie znalazł sie jeszcze nikt taki kto by wszystkim dogodził... a tym bardziej temat kultury muzycznej.. z tego co wiem to wartościować mozna tylko tzw. kulture materialną... a muzyka jest wg mnie jak najbardziej symboliczna... muzyke nie nalezy odbierac tylko w sencie wartosci artystycznych czy estetycznych. Pioesenka zawsze wystepuje w jakims kontekscie... I najważniejsze jest co znaczy dla kazdego poszczegolnego sluchacza...np. co z tego jak autor chcial napisac smutna piosenke...a ktoregos ze sluchaczy wywoluje smiech... Takze najwazniejsze wg mnie zeby kazdy znalazl swoja niszę...i czytal i czul i mial emocje dzieki jakiejs muzyce takie jakie rzeczywiscie w nim wzbudzaja... i mam nadzieje ze caly czas muzyka potrafi zmieniac ludzi...i uwrazliwia na piekno wokół... hehe to mówiłam ja...sabinka... dziekuje za uwagę :>
  • Anonim

piona! :)
  • Hilga

Mrrrau! Super! Sofa górą!
  • Anonim

dokładnie tak, jak mówi Sabina- artyści nominowani niech będą, jedni są lepsi dla jednych, drudzy są lepsi dla drugich. Kto okazał się najlepszy pokażą wyniki, nie ma co się spinać na kogoś.
  • Hilga

Popieram
  • Anonim

wyniki pokażą kto jest najpopularniejszy...i to bedzie w jakis sposob obiektywne.
  • Anonim

>Twarz Roku :) napisała:
    >dokładnie tak, jak mówi Sabina- artyści nominowani niech
    >będą, jedni są lepsi dla jednych, drudzy są lepsi dla
    >drugich. Kto okazał się najlepszy pokażą wyniki, nie ma
    >co się spinać na kogoś.

poprawka - wyniki pokażą kto wygrał, a nie kto jest najlepszy :)
  • Anonim

maćku! bardzo to tautologiczne ale mi sie podoba :)
  • Anonim

>sabinka napisała:
    >maćku! bardzo to tautologiczne ale mi sie podoba :)

;)
  • Anonim

Wiadomo ze kazdy ma inna opinie i swoje zdanie wyrobione na dane tematy..ale po to jest te i kazde inne forum aby mozna bylo wylewac swoje mysli i wszelki uczucia zwiazane z muzyka w tym akurat temacie..takze tyle.. heh pozdr
  • Anonim

że tak podsumuję przemiłą dyskusję... wszyscy bez wyjątku zyczymy wygranej - Sofieeee :)
  • madzixon

Lidia Kopania juz raz z Sofa wygrala - w Trendach ubieglorocznych :///
    ale coz to byl za debiut?!?!

wierze, ze to sie nie powtorzy!!!

Dzisiaj z pewnoscia SOFA zatriumfuje! :)))
  • Anonim

dla mnie zatriumfowali
  • 1
  • 2
| |

who: Sofa what: soul, r’n’b, funky, hip-hop when: od 2003 where: Toruń www: http:/...

Fotki

Miejsca grona (0)