Sofa [287]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Przemek K

>jaco napisał
    >heheh ja też powinienem, ale doopa - to jest
    >silniejszeeeeeeeeeee!! :x
    >
    >ciasteczka może ktoś sobie życzy!? :p; )
    >
    >a tak w ogóle to fajno, że grono się
    >rozwija!
    >:D

Rozwija się, a jakże ! :) Fajny zespół - fajne grono :)
  • Anonim

>Przemek K napisał
    >Rozwija się, a jakże ! :) Fajny zespół -
    >fajne grono :)

I ludzie :P

• jaco

ludzie przede wszystkim! :p
  • sutaczi

no sruba masz niezle to subtelne podejscie do kobiet; ] ja tez mam dla was cukierki, z okazji urodzin oczywiscie :) pozdro 600 i elton john
  • Anonim

wybacz ale kolejna na diecie gdzie nie ma z czego z rzucac jak tu nie pierdolnac mikrofonem o wzmacniacz:]
  • Anonim

w morde kolejne 5 osob doszlo ale to grono daje mozliwosci do swietowania:)
  • sutaczi

sruba, ja od 21 lat staram sie zrozumiec kobiety a nadal nie potrafie :] a ze grono sie rozrasta to tylko sie cieszyc :) wiecej sofanow = wiecej koncertow = wiecej zajebistej zabawy :D
  • Anonim

toz mowie ni:) tylko ty jakos bardziej jakis taki mwylewny jestes:P
  • Ver

Nie wiedziałam, gdzie się przywitać, więc zdecydowałam się na ten wątek:) Tak więc heeeeej:P

Sofę poraz pierwszy usłyszałam na koncercie charytatywnym w Teatrze Polskim w Wawie i od razu się zakochałam:) A "superstiotion" wykonane razem z Kayah w Łodzi sprawiło, że dosłownie zabrakło mi słow...
    Kolejne dziecko Kayaxu, które jest światłełkiem w tunelu naszego skomercjalizowanego rynku muzycznego;)
  • Przemo

JA tez chcialem sie przywitac; ) Dzisiaj dopiero zobaczylem ze jest grono SOFY :) .... Naprawde cenie ten zespol i plyte uwazam za jedna najlepszych w polskiej histrii muzyki wspolczesnej :) PozdROWER :)
  • Anonim

a ja zauważyłam, że... (jestem jedne "wielkie oko"; ) z zawodu... :D) kilka osób odeszło z grona sofki po Opolu ( a kysz- co wy tam wiecie???)
    aleeeeeeee już po kilku dniach...po Heńku znowu przyrost... pękła nam 2 stówa!

tak se piszem to...bo chyba w tej przestrzeni wirtualnej jest nas najwięcej. Bless u all!
  • Hilga

Brawooo!!! :D
  • Przemek K

Bo Sofani są..... a co ja wam będę mówił. Wiadomo że sofani są the best :-)
  • Hilga

No przecież; )
  • Anonim

....
  • Przemo

Tego tutaj jeszcze nie bylo; /
  • Anonim

to sie teraz koffani proszę wykazać!

Chcesz żeby SOFA wygrała po raz drugi w plebiscycie Toruńskie Gwiazdy?

Głosuj!

http://www.torun.com.pl/torunskiegw...

ps. za każdy poprawnie oddany głos piona od Sabinki i reszty ekipy!

ps.2. podaj dalej! mało czasu zostało; )
  • Anonim

warto
  • Anonim

pięknie. tak świat pięknieje z Sofą. wywołuje uśmiech na twarzy. o !
  • Anonim

a! właśnie zauważyłam że Robert ma czapke na cd zupełnie mi znaną. from camden town i nawet jeszcze jest u nas:P
| |

who: Sofa what: soul, r’n’b, funky, hip-hop when: od 2003 where: Toruń www: http:/...

Fotki

Miejsca grona (0)