Sofa [287]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Siechu

do obejrzenia tu
    http://clips.interia.pl/index2.html...
    Wasze opinie ?:)
  • Anonim

dobry teledysk do dobrej piosenki... caly dzien za mna ten track chodzi :D
  • Gosiak

Właśnie jestem po obejrzeniu i jestem pod WIELKIM wrażeniem :)
    Bardzo lubie teledyski Ani Maliszewskiej i to kolejny dowód na to, że ma niezwykłą wrażliwość muzyczną i wie o co kaman.
    Wszystko śWIETNE!!
  • Anonim

nie wiem co jest w tym klipie, w tej piosence, ale kiedy to słyszę gęba mi sie sama śmieje :D ogromna radość! gratulacje! kocham SOFĘ :D
  • martyna

zgadzam sie z przedmówczynia calkowicie:D
  • antonina_bielska

Uwielbiam jak Kasia na samym początku śpiewa w tym klipie (zanim zacznie się właściwy utwór). Piękny klip - brawa dla Ani Maliszewskiej. Jest sweet. Mimo tego,że mam już płytke to wolę go obejrzeć )jakoś tak wyszło).

• STANDBY

Swietny klip, taki, jakie mają być! Świetny kawałekPozdro Sofiarze, lecę po płytę!
  • Gosiak

Początek teledysku, gdzie śpiewa sama Kasia-rewelka!
  • dziewczę o karmelowych oczach

superandzki :)

fajne wnetrza MonoBaru :)

No z zespół rewelka!!!!! to ja sie tu bede rozpisywac...wszyscy wiedza, ze serce sie rwie :) ...z radosci :)
  • łasi_ca

:]
  • Express Yourself

piekny bardzo lajtowy a jednak z klimatem...stale pod waszym wrazeniem...slucham i nasluchac sie nie mozna...
  • Anonim

Tak! Klip ma swój specyficzny, ciepły klimat i dosłownie oddaje treść tego kawałka. Moim zdaniem p.Maliszewska podjęła dobrą decyzję, aby debiutujący zespół pokazać w formie obrazków, bez fabuły. Żeby przedstawić ich naturalnie, bez narzuconych "scen". Poza tym - ukazanie próby, czyli początki grania i czas między koncertami, a życiem towrzyskim każdego z muzyków! Strzał w 10tke! No i ostatnia rzecz - WSTAWKA Z IWO! WG MNIE GENIALNIE ZGRANE Z CAŁOŚCIĄ, a w zasadzie MOCNY WYSKOK Z CAŁOSCI, KTÓRY TWORZY "BUM"! Za to graty!
    Ogólnie SI :)
  • jaco

link do klipu w ulubionych i kilka razy na godzinę klikany żeby na Was sobie popatrzeć! a miło ogląda się to co przyjemne dla oka i jeszcze milej jeśli przyjemne jest dla ucha. klip jak dla mnie świeży, ciwpły i bardzo fajnie dobrane kolory! :)
    jak narazie same plusy...oby do przodu !:)
  • Anonim

Ja również jestem pod wrażeniem. Wywołuje we mnie same pozytywne odczucia; ]]
    Po prostu - Sofa jest genialna !!!
  • monkey brain and banana

piękny teledysk.pozytywny kawałek.
  • she's like the wind

jak przekręcam kanały w Tv i trafiam na MTV to ciągle leci Sofa :D

Cieszę się, bo więcej ludzi ich pozna, posłucha, kupi płytę, pokocha...; -)
  • Anonim

nie można się nie usmiechnąć słuchając tego utworu:))))))))
  • jaco

własnie sobie oglądałem na interii! :p
    fajny jest i miło się patrzy na młodych i radosnych ludzi!:)
    jak miło...
    :)
  • BraciaB

Jak dla mnie bardzo bardzo cieplutko. Działa jak magnes. Właśnie ten klip spowodował moje zainteresowanie tym zespołem, później kiedy poznałem moją kochaną Anię to dowiedziałem się że zna ten zespół i zainteresowała mnie ich płytą. Klip ma wesoły klimacik, jak już powiedziałem jest cieplutko.
| |

who: Sofa what: soul, r’n’b, funky, hip-hop when: od 2003 where: Toruń www: http:/...

Fotki

Miejsca grona (0)