SOLI DEO [632]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maniek

Witam!
    Jako,iż od kilku dni mam dosyć padającego deszczu i tęskno mi do słonecznej pogody to zastanwaim się czy w tym roku będzie też jakiś wakacyjny wyjazd do ciepłych krajów ?:)
    Pozdrawiam wiosennie Mariusz
  • Martita

Niestety raczej nie. Brak organizatorów.
  • KAMIL

Mariusz, jasne że będzie przecież jedziemy do Czarnogóry :P słońca będzie Ci aż nadmiar :P
  • Jozef

Ja jade do ciepłego kraju.
    Taki nad Wisła, jest świetnie.
    Tylko nie wiem co ludziom tak deszcz przeszkadza,
    mnie bardzej wkurzają samochody które mi jeżdzą przed domem.
  • Maniek

Kamil odnośnie Czarnogóry do której się wybieramy to przeczytałem w necie,że "Średnie temperatury w lipcu wynoszą od 27 do 30 stopni (w cieniu!), słońce podczas sezonu świeci przez około 10 godzin dziennie, natomiast woda w morzu nagrzewa się do przyjemnych 24-25 stopni. Dodatkowo miesiące wakacyjne są praktycznie zupełnie bezchmurne - często przez dwa miesiące wakacyjne występuje tylko jeden dzień pochmurny".

Może jeszcze miałby ktoś ochotę dołączyć do wspólnego wyjazdu...Jeszcze chyba jest kilka wolnych miejsc...Wyjazd od 8 lipca
  • KAMIL

No właśnie może ktoś jeszcze będzie miał ochotę się wybrać; ) szczególnie piękne niewiasty :P co Ty na to Mariusz? :)
  • Maniek

Kamil ja jestem jak najbardziej za :) Jedzie już nas mała grupka ale jeśli ktoś zechce jeszcze dołączyć to będzie bardzo miło :) Tylko trzeba się śpieszyć bo termin bliski :) Zapraszamy...Możemy zainteresowanym podesłać info gdzie się zapisać. Prawda Kamil ?
  • KAMIL

Jasne że tak, zdecydowanie :P
  • Anonim

nie było w planach zorganizowania wyjazdu wakacyjnego za granicę, była grupa osób chętnych która chciała lecieć gdzieś, zero konkretów więc i taka grupa się rozsypała, wiele dawnych organizatorów kończy lub skończyło studia, zaczęło pracę i mało ma czasu na organizację wyjazdu dla 40 osób, dlatego albo znajdzie się nowy organizator, albo trzeba samemu się wziąć za własne plany wakacyjne i inne
    nie mniej jednak życzę wszystkim udanych wakacji!:)
  • KAMIL

A może są chętni jeszcze na jakiś wyjazd - koniec sierpnia lub wrzesień?
  • Tomek

Obóz zerowy :)
| |

Jest to forum członków i sympatyków Akademickiego Stowarzyszenia Katolickiego SOLI DEO.

Fotki