-
Maniek
Witam!
Jako,iż od kilku dni mam dosyć padającego deszczu i tęskno mi do słonecznej pogody to zastanwaim się czy w tym roku będzie też jakiś wakacyjny wyjazd do ciepłych krajów ?:)
Pozdrawiam wiosennie Mariusz -
-
KAMIL
Mariusz, jasne że będzie przecież jedziemy do Czarnogóry :P słońca będzie Ci aż nadmiar :P -
Jozef
Ja jade do ciepłego kraju.
Taki nad Wisła, jest świetnie.
Tylko nie wiem co ludziom tak deszcz przeszkadza,
mnie bardzej wkurzają samochody które mi jeżdzą przed domem.
-
-
Maniek
Kamil odnośnie Czarnogóry do której się wybieramy to przeczytałem w necie,że "Średnie temperatury w lipcu wynoszą od 27 do 30 stopni (w cieniu!), słońce podczas sezonu świeci przez około 10 godzin dziennie, natomiast woda w morzu nagrzewa się do przyjemnych 24-25 stopni. Dodatkowo miesiące wakacyjne są praktycznie zupełnie bezchmurne - często przez dwa miesiące wakacyjne występuje tylko jeden dzień pochmurny".
Może jeszcze miałby ktoś ochotę dołączyć do wspólnego wyjazdu...Jeszcze chyba jest kilka wolnych miejsc...Wyjazd od 8 lipca -
KAMIL
No właśnie może ktoś jeszcze będzie miał ochotę się wybrać; ) szczególnie piękne niewiasty :P co Ty na to Mariusz? :) -
Maniek
Kamil ja jestem jak najbardziej za :) Jedzie już nas mała grupka ale jeśli ktoś zechce jeszcze dołączyć to będzie bardzo miło :) Tylko trzeba się śpieszyć bo termin bliski :) Zapraszamy...Możemy zainteresowanym podesłać info gdzie się zapisać. Prawda Kamil ? -
KAMIL
-
Anonim
nie było w planach zorganizowania wyjazdu wakacyjnego za granicę, była grupa osób chętnych która chciała lecieć gdzieś, zero konkretów więc i taka grupa się rozsypała, wiele dawnych organizatorów kończy lub skończyło studia, zaczęło pracę i mało ma czasu na organizację wyjazdu dla 40 osób, dlatego albo znajdzie się nowy organizator, albo trzeba samemu się wziąć za własne plany wakacyjne i inne
nie mniej jednak życzę wszystkim udanych wakacji!:) -
KAMIL
A może są chętni jeszcze na jakiś wyjazd - koniec sierpnia lub wrzesień? -
Tomek