-
Rekolekcje adwentowe SGGW
Przez cały rok akademicki 2009/2010 jako Akademickie Stowarzyszenie Katolickie Soli Deo organizowaliśmy liczne wyjazdy, rekolekcje, koncerty, 2 jedyne w Warszawie pokazy filmu "The Human Experience", oraz spotkania ze znanymi osobami (ks. Piotr Pawlukiewicz, Jerzy Stuhr, Krzysztof Zanussi, Radosław Pazura, Krzysztof Ziemiec, Tomasz Zubilewicz, Szymon Hołownia, Michał i Ula Piekara).
Teraz - DLA CIEBIE - organizujemy niezwykły obóz zerowy BEZ MELANŻU!
Przeżyj to z nami!
28 VIII - 6 IX 2010
Chłabówka - Zakopane
cena: 420 zł*
10 dni niezwykłej przygody...
Niepowtarzalna okazja, by poznać bezcenną wiedzę, jak najlepiej przeżyć studia...
Wędrówki po Tatrach, Zakopanem i okolicach...
Gry, profesjonalne warsztaty i imprezy do rana... bez alkoholu
Pieczony baran i posiłki przygotowywane codziennie przez mistrzów kuchni
Niespodzianka: elitarne spotkanie z wybranymi gośćmi spośród wymienionych powyżej.
Zostań kolejnym uczestnikiem naszego obozu.
więcej na: http://www.obozzmoca.blogspot.com/
zapisy: http://soli deo.pl/sd/index.php?ms1=projek ty&gr_id=4&ps_id=524&lang=pl (usuń spację w linku)
Cena przejazdu w obie strony, pobytu z wyżywieniem oraz ubezpieczenia:
- dla nowo przyjętych studentów I roku oraz członków Soli Deo to 420 zł
- dla pozostałych uczestników obozu 470 zł.
Bardzo polecam! :D
-
Dla nowo przyjętych studentów 1. roku z UW oraz członków Soli Deo UW: 400 zł!
-
Paweł...
-
Agnieszka
-
-
Paweł...
Szkoda, że takie podziały na uczelnie są, powinniśmy być ponad podziałami :P. -
Gabrysia
-
Tomek
-
Paweł...
Piszcie może jeszcze kto z jakiej uczelni, żeby się można było zorientować z kim się właściwie jedzie :P. Ja jestem z WAT-u. -
Tomek
-
Agnieszka
-
Promyczek
-
Gabrysia
A ja z UW!
Myślę, że w tej sprawie trzeba wysłać maila do organizatorów:) -
alekwisnia
-
Paweł...
-
:Kickers:
Sam z chęcią bym pojechał zobaczyć jak wygląda taki obóz, ale aktualnie nie mam pieniędzy:) Poza tym praktyki studenckie etc.. Może ktoś napisze czy warto? :) -
Promyczek
Byłam do tej pory na trzech obozach. Naprawdę warto :))) Teraz mam praktyki więc najwyżej odwiedzę was w weekend :D -
* la estrella fugaz *
Ha a ja jeździłam na obozy wakacyjne przez całe studia, a i w zeszłym rok wpadłam gościnie na obóz na 3 dni, więc chyba nie potrzeba więcej rekomendacji:) -
-
Marta
-
:Kickers:
Hm, widzę że większość na obozie to część żeńska. Mam straszny dylemat bo jestem szowinistą...:P