SOLI DEO [632]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewa

5-17 grudnia 2010
    "Kierunek NIEBO", czyli Rekolekcje adwentowe na UW

Przed nami wiele ważnych pytań i decyzji: co będziemy robić, z kim będziemy żyć i dokąd zmierzamy w naszym życiu. Jeśli temat wkraczania w dorosłość, podejmowania ważnych decyzji związanych z życiem zawodowym i osobistym - w tym z relacjami damsko-męskimi są dla Ciebie ważne, to dobrze trafiłeś!

Zapraszamy na rekolekcje, które wygłosi ks. Dariusz Szyszka - duszpasterz akademicki

15,16 grudnia, godz. 20.15: Konferencje rekolekcyjne oraz możliwość spowiedzi, UW, Kampus Główny, Krakowskie Przedmieście 26/28, Aula im. A. Mickiewicza,

17 grudnia, godz. 19.30: Msza św. z podsumowaniem:, Kościół Akademicki św. Anny

ks. Dariusz Szyszka - ksiądz archidiecezji warszawskiej. Od 2005 r. duszpasterz akademicki w Kościele Św. Anny, kapelan Stowarzyszenia Katolickiej Młodzieży Akademickiej i członek wspólnoty Drogi Neokatechumenalnej. Jest częstym gościem rekolekcji. Trafia do serc młodzieży mówiąc o trudnych sprawach i przekazując ważne wartości. Nie teoretyzuje, a dzieli się swoim doświadczeniem wiary, cierpienia, miłości.

w w w . s o l i d e o . p l

w w w . s k m a . p l
  • Ewa

Poprawka: oczywiście 15-17 XII
  • Ewa

Na dokładkę: http://szort.pl/szyszka

Start już jutro - gorąco zachęcam !
  • Ewa

Uwaga ZMIANA: dzisiejsza msza zacznie się o 20:00.
  • Dan

Mam pytanie czy ktoś nagrywała konferencje ks Darka Szyszki z Rekolekcji teraz zakończonych 15-17.XII? byłabym bardzo wdzięczna za informacje,gdzie je można znaleźć jeżeli tak.
  • Królewna

Konferencje (w środę i czwartek) zostały nagrane. Trzeba jednak poczekać na obróbkę.
  • Dan

Dzięki serdeczne za odpowiedź.Jeżeli będą już gdzieś umieszczone o proszę o znak.Pozdrwiam
  • nieosiagalny

>Madzia napisała:
    >Konferencje (w środę i czwartek) zostały nagrane. Trzeba
    >jednak poczekać na obróbkę.

A ile trzeba czekać, ile?
  • Królewna

>nieosiagalny napisał
    >>Madzia napisała:
    >>Konferencje (w środę i czwartek) zostały nagrane.
    >Trzeba
    >>jednak poczekać na obróbkę.
    >
    >A ile trzeba czekać, ile?

Soli Deo UW poszukuje osób, które zajmą się obróbką nagrań z konferencji rekolekcyjnych oraz innych. Jeśli chciałbyś zaangażować swoje siły w to zadanie, bardzo prosimy o kontakt na solideo.uw@gmail.com.

Pozdrawiam!
  • Monika Szczerba

Podbijam temat. Czy nagrania są już dostępne? Na stronie Soli Deo nie znalazłam, a tak bardzo mi zależy, żeby posłuchać tych rekolekcji jeszcze raz.
    Na obróbce się niestety nie znam, więc nie mogę w tym zakresie pomóc.