-
Ewa
5-17 grudnia 2010
"Kierunek NIEBO", czyli Rekolekcje adwentowe na UW
Przed nami wiele ważnych pytań i decyzji: co będziemy robić, z kim będziemy żyć i dokąd zmierzamy w naszym życiu. Jeśli temat wkraczania w dorosłość, podejmowania ważnych decyzji związanych z życiem zawodowym i osobistym - w tym z relacjami damsko-męskimi są dla Ciebie ważne, to dobrze trafiłeś!
Zapraszamy na rekolekcje, które wygłosi ks. Dariusz Szyszka - duszpasterz akademicki
15,16 grudnia, godz. 20.15: Konferencje rekolekcyjne oraz możliwość spowiedzi, UW, Kampus Główny, Krakowskie Przedmieście 26/28, Aula im. A. Mickiewicza,
17 grudnia, godz. 19.30: Msza św. z podsumowaniem:, Kościół Akademicki św. Anny
ks. Dariusz Szyszka - ksiądz archidiecezji warszawskiej. Od 2005 r. duszpasterz akademicki w Kościele Św. Anny, kapelan Stowarzyszenia Katolickiej Młodzieży Akademickiej i członek wspólnoty Drogi Neokatechumenalnej. Jest częstym gościem rekolekcji. Trafia do serc młodzieży mówiąc o trudnych sprawach i przekazując ważne wartości. Nie teoretyzuje, a dzieli się swoim doświadczeniem wiary, cierpienia, miłości.
w w w . s o l i d e o . p l
w w w . s k m a . p l -
Ewa
-
Ewa
-
Ewa
-
-
Dan
Mam pytanie czy ktoś nagrywała konferencje ks Darka Szyszki z Rekolekcji teraz zakończonych 15-17.XII? byłabym bardzo wdzięczna za informacje,gdzie je można znaleźć jeżeli tak. -
Konferencje (w środę i czwartek) zostały nagrane. Trzeba jednak poczekać na obróbkę.
-
Dan
Dzięki serdeczne za odpowiedź.Jeżeli będą już gdzieś umieszczone o proszę o znak.Pozdrwiam -
nieosiagalny
>Madzia napisała:
>Konferencje (w środę i czwartek) zostały nagrane. Trzeba
>jednak poczekać na obróbkę.
A ile trzeba czekać, ile? -
>nieosiagalny napisał
>>Madzia napisała:
>>Konferencje (w środę i czwartek) zostały nagrane.
>Trzeba
>>jednak poczekać na obróbkę.
>
>A ile trzeba czekać, ile?
Soli Deo UW poszukuje osób, które zajmą się obróbką nagrań z konferencji rekolekcyjnych oraz innych. Jeśli chciałbyś zaangażować swoje siły w to zadanie, bardzo prosimy o kontakt na solideo.uw@gmail.com.
Pozdrawiam! -
Monika Szczerba
Podbijam temat. Czy nagrania są już dostępne? Na stronie Soli Deo nie znalazłam, a tak bardzo mi zależy, żeby posłuchać tych rekolekcji jeszcze raz.
Na obróbce się niestety nie znam, więc nie mogę w tym zakresie pomóc.