• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • alexandra

kasiu zoboczona jestes tylko o jednym myslisz a SONIC DANCE JEST SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPP PPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

Ejjj wcale nie jestem zboczona :D .... no moze troszeczkę... a dzisiaj tzn wczoraj wkurzyli mnie nasi trenerzy.... Szczególnie jeden. Wkurzają sie na nas za nic... nie chce juz nic wiecej pisac bo bedzie ze ich obgaduje. No fakt SOnic Dance jest suuuuppppeeerrrr!!! Pozdro
  • .........

mozna gdzies zobaczyc wasz pokaz tanca ? Moze mozna skads sciagnac ?
  • Grono.Net

no własni mozna ja z Grubaskiem znaczy z..*UrLop*.. chetnie zobaczymy ten was pokaz tanca wielkie JOOOŁ:P
  • .........

ale ty maly nawet nie wiesz jaki to taniec. znajdz gdzies stronke tego sonica :)
  • Grono.Net

wiem jaki to traniec :D
  • Anonim

Siema!! Jasne ze mozecie zobaczyc!! Zapraszamy na Plac Zamkowy 8 maja!! Pozatym mozecie wpasc na treningi w srody i piatki o 18 w szkole na Sadybie. Pozdrawiam.
  • Anonim

Stronka jest jeszcze w budowie. Za niedługo bedzie....
  • kasiuniaaaa

hey ! Co tam u was? Moze 8 wpadniemy wam pokibicowac z 2 kaska :D Caluski
  • alexandra

Kasiu widziałas juz fotosy z soboty??
  • alexandra

widze ze mamy nowych kolegów zainteresowanych naszym tańcem :-)
  • alexandra

POPROSTU Luźne łydki ziom...

:-)
  • Grono.Net

Jestem fanem Sonic Dance jeszcze za bardzo sie nie orientuje co to jest ale juz mis ie podoba;)
  • kasiuniaaaa

hey idzie ktos dzisiaj na 21 na po polowinki Norwida do l? Wjazd 10 zl. Przyjdzie :)
  • Anonim

Siema!! WIdze ze sporo osób zainteresowało sie Sonic Dance!! Zajebiscie. Hehe w koncu to moj pomysł załozenia tego grona!! Olenka zdjecia widziałam.... Średnio fajne... szczegolnie moje z reką!!
  • alexandra

no ja tez mam jedno niezle...
    hi hi zdarza sie:-)

>>luzne lydki i heyahh bannanna....<<

:D
  • alexandra

SONIC DANCE I NIE MA MOCNYCH!!!!!

• .........

:) Własnie , killer idiemy w niedziele na Plac Zamkowy , pamietaj . Posmiejemy sie troche :P
  • Grono.Net

na mnie mozesz liczyc :P Jakis aparacik wezme i bede miał własna galerie zdjec:P
  • Anonim

Nie bedzie sie z czego śmiac chłopaki:D Bedziecie pod wieeeelikm wrazeniem!! Obiecuję!!
  • 1
  • 2
| |

Jesteśmy najlepszą grupą taneczną w Polsce!!.... i niedługo na swiecie!! Mamy najlepszych trene...

Fotki

Miejsca grona (2)