- 1
- 2
-
alexandra
kasiu zoboczona jestes tylko o jednym myslisz a SONIC DANCE JEST SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPP PPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE RRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
Ejjj wcale nie jestem zboczona :D .... no moze troszeczkę... a dzisiaj tzn wczoraj wkurzyli mnie nasi trenerzy.... Szczególnie jeden. Wkurzają sie na nas za nic... nie chce juz nic wiecej pisac bo bedzie ze ich obgaduje. No fakt SOnic Dance jest suuuuppppeeerrrr!!! Pozdro
-
.........
-
Grono.Net
no własni mozna ja z Grubaskiem znaczy z..*UrLop*.. chetnie zobaczymy ten was pokaz tanca wielkie JOOOŁ:P -
-
.........
ale ty maly nawet nie wiesz jaki to taniec. znajdz gdzies stronke tego sonica :) -
Grono.Net
-
Anonim
Siema!! Jasne ze mozecie zobaczyc!! Zapraszamy na Plac Zamkowy 8 maja!! Pozatym mozecie wpasc na treningi w srody i piatki o 18 w szkole na Sadybie. Pozdrawiam. -
Anonim
-
kasiuniaaaa
hey ! Co tam u was? Moze 8 wpadniemy wam pokibicowac z 2 kaska :D Caluski -
alexandra
-
alexandra
-
alexandra
-
Grono.Net
Jestem fanem Sonic Dance jeszcze za bardzo sie nie orientuje co to jest ale juz mis ie podoba;) -
kasiuniaaaa
hey idzie ktos dzisiaj na 21 na po polowinki Norwida do l? Wjazd 10 zl. Przyjdzie :) -
Anonim
Siema!! WIdze ze sporo osób zainteresowało sie Sonic Dance!! Zajebiscie. Hehe w koncu to moj pomysł załozenia tego grona!! Olenka zdjecia widziałam.... Średnio fajne... szczegolnie moje z reką!! -
alexandra
no ja tez mam jedno niezle...
hi hi zdarza sie:-)
>>luzne lydki i heyahh bannanna....<<
:D -
alexandra
-
.........
:) Własnie , killer idiemy w niedziele na Plac Zamkowy , pamietaj . Posmiejemy sie troche :P -
Grono.Net
na mnie mozesz liczyc :P Jakis aparacik wezme i bede miał własna galerie zdjec:P -
Anonim
Nie bedzie sie z czego śmiac chłopaki:D Bedziecie pod wieeeelikm wrazeniem!! Obiecuję!!
- 1
- 2