-
Stvoy presents
ej macie jakies ich teledyski albo kurde jakis film even?
ja mam kilka chetnei sie podziele z współfanami; -))
Sonic Youth - Schizophrenia (live).avi
Sonic Youth - Silver Rocket.avi
Sonic Youth - The diamond sea.avi
SONIC YOUTH - 100%.mpg
sonic youth - bull in the heather.mpg
Sonic Youth - Candle.mpg
Sonic Youth - Dirty boots.mpg
Sonic Youth - Disappearer.mpg
Sonic Youth - Kool Thing.mpg
Sonic Youth - Teenage Riot.mpg
Sonic Youth - The Empty Page.mpg
Sonic Youth - Youth Against Fascism.mpg
Sonic Youth and Lydia Lunch - Death Valley 69.mpg
uffff. Ma ktos jeszce cos?
zainteresowanych zapraszam na soulseek nick : stvoyex
tylko dezwac sioe na priva bo tak to nie wejdziecie -
Anonim
hej. oprocz dvd corporate ghost mam troche tego, zapraszam do siebie na slsk, user name no_operation -
d.
-
devil's haircut
a nie wiecie czasem czy to dvd sy ktore w polsce sprzedaja to jest to z beldem technicznym, czy juz ta nowa partia?
bo w usa byl dosc duzy skandal z pierwsza partia ghostow, ale skonczylo sie tym ze mozna bylo wymienic za darmo. tylko oczywscicie watpie zeby empik mi cokowielwiek wymienil;)
ktos cos wie na ten temat?:) -
-
Anonim
ja wiem, moje jest z bledem, ale kupilem dawno, to moze juz dowiezli nowe. -
devil's haircut
ehh ten wszedobylski element ryzyka; ))
ciekawe czy w empiku mozna obejrzec kawalek dvd tak jak mozna przesluchac plyty...
i tylko jeszcze mam pytanie czy ten blad (bo z tego co slyszalam to sie cos nie synchroznizuje) to jest przez cale ghosty czy w konkretnym miejscu? bo wtedy moze by sie dalo ewentulanie sprawdzic zanim sie kupi. -
Anonim
wszystkie teledyski sa ok, tylko przy 3 czy 4 utworach (superstar, radical adults) nie mozna wejsc w komentarze tworcow i zespolu. -
Anonim
też mam wersję z błędem. trochę irytuje, ale da się przeżyć. jest małe opóźnienie dźwięku w stosunku do obrazu. -
Anonim
moja wersja jest chyba OK... aczkolwiek obejrzalem ja z dwa razy i nic nie zauwazylem... -
Anonim
-
seban