-
Anonim
A tak nabyłam ostatnio ścieżkę do filmu "Suburbia" (kto go dziś jeszcze pamięta?) i specjalnie po to by słuchać pięknych kawałków SY. I tak mi wpada do głowy pytanie - czy macie jakieś ulubione soundtracki gdzie jest ich muzyka? -
Anonim
'made in usa' i 'demonlover' - tam robili muzykę w całości. 'demonlover' jest filmem idiotycznym do sześcianu, ale za to muzyka bardzo ładna. -
.: mariliss :.
'made in usa' popieram, ya mam sentyment do sciezki od 'hype' bo tam po raz piervshy usłyshałam the melvins :) tak troche OT scuzi :/ -
Paweł
jest taki fajny kawałek, który nagrali z Cypress Hill
" I love you Mary Jane '. Jest to jedyny kawałek z udziałem Soniców na soundracku do jakiegoś filmu ( nie pamiętam niestety jakiego ).
No i oczywiście nie można zapomnieć o muzyce do serialu The Simpsons, którą Sonic Youth przerobiło na jakiś specjalny odcinek - rewelacja!!!! -
-
Anonim
'i love you mary jane' jest na sciezce do 'judgement night'. w simpsonach natomiast SY wystapili w pelnym skladzie jako jedna z gwiazd festiwalu hullaballooza. w tym odcinku wzieli udzial jeszcze smashing pumpkins i peter frampton, ktoremu SY zjedli arbuzy z lodowki. -
Paweł