SOS - LXI Liceum Ogólnokształcące [193]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • maga

http://sos.zeno.pl/index.php?ze_sta...

wow
    niewiedzialam ze sos ma stronke
  • Anonim

lipna trochę ta strona:/
  • Zenobius

Dzieki :P

Strona owszem lipna - ale jak umiesz zrobic ladniejsza grafike to zapraszam :-)

Co do wnetrznosci na stronie, to niedlugo bedzie druga odslona. Niestety - zyc musze za cos i pracowac tez - a SOS mi za strone nie placi wiec wysokiego priorytetu nie ma; -) wybaczcie.

Jak ktos chce swoja inwencje tworcza wlozyc - to zapraszam; -)
  • Anonim

nie chciałam Cię urazić:) chodzi mi tylko o to że jest pisana dziwnym językiem i właściwie nic na niej nie ma poza informacjami JAK powstaje:)
  • Zenobius

Jak mi zaplacisz to ja z checia znajde chwile zeby ja zrobic; -) naprawde.

A tak juz glupio w zyciu bywa, ze trzeba za cos zyc i niestety rzeczy robione dla przyjemnosci trzeba odstawic na bok - szczegolnie ze ja mam sporo dodatkowych wydatkow co miesiac na leki - jako ze mam to wyjatkowe szczescie i zostalem obdarzony upierdliwa choroba.

Innym czynnikiem jest to, ze ja nie mam i nie bede mial czasu odpowiadac za tresc strony - ja moge dac narzedzia zeby ta trescia zarzadzac i ją wrzucac - ale nie bede mial czasu sleczec i wrzucac wszystkiego na strone - musi zatem nastapic wspolpraca - z kadra i uczniami.

A jak z taka wspolpraca jest chyba nie musze zadnemu SOSowiczowi mowic, nie?; -)
  • Anonim

no nie musisz:) i wiem co znaczy mieć mało czasu bo pracuję 8 godzin dziennie a musze jeszcze uczyć się do poprawki matury z polskiego:/
  • Anonim

Chyba sie zdenerwowalem :/

LIPNY to jest brak strony albo strona wyprodukowana przez Krzysztofa [bez urazy]
    Ta to jest strona dla ludzi i wyglad jest niwazny wazne by się sosersi kontaktowali i rozmawiali i takie tam

Tyle ze trudno kontaktowac sie z kims kto stoi tylem ale niewazne

Koniec zdenerwowania
  • Anonim

oby sie tu kontaktowali:)
  • Anonim

lepsza ta niż ta oficjalna co była przed laty....
  • Hilda

no pewnie, zresztą pamiętam wielki wizje strony, nawet pisałam jeden tekst...i nic. Niech teraz bedzie strona - always in progres :D
  • Lusasita:)

Hildus he he a tu cie mam!!!Podlaczam sie pod strone!!!!
  • Olo_natolin

siemka siuska,siemka hilda; p jaktam u was:> ja to zakladam fanklub rzeznika; )
  • Kaspir

Ładna stronka :)

Okej olo bede fanka nr. 1 he he A co u ciebie lepiej powiedz!!!Chodzisz ?Czy leczysz rany w luzku jeszcze?
  • Olo_natolin

jusz laze nawet do szkoly od przyszlego tygodnia i czekam od paru dni az mi gips zdejma bo narazie niespieszy im sie; / t5rzeba bedzie koszulki ze zdjeciem rzeznika zrobic hiehie i znaczki; p

No ba
| |

szkola LXI Liceum ogolnoksztalcąca MOS SOS nr 1 w Warszawie

LXI Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)