Sos mi vida [134]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak reaguja wasi mężowie/narzeczeni/ faceci jak włączacie "Jesteś moim życiem"?
    Też umierają ze śmiechu tak jak mój? :)
  • Anonim

Faceta nie mam ale brat i tata sie smieja ce mnie ze ogladam tasiemce :P i tata zawsze spiewa Corazon Valliente jak sie zacyzna Sos mi Vida :P
  • Anonim

mój się śmieje ale ze mnie bo kiedy zaczynają się reklamy wreszcie na niego spoglądam i pytam: no co tam? :D
  • Favilla

Mój tata sie nie odzywa raczej :D
    Sam ogląda Pierwszą miłość xD (przez moją mamę ... :P)
    I jak się zaczyna ze mnie śmiać to ja się śmieje z niego :D
    i jakoś ... :D
  • Klaudia

Ze mnie tez sie troche nabijaja ale ja ich olewam :D Nie obchodzi mnie co inni mysla, moja sprawa co ogladam :D
    Pozdro :d
  • Anonim

Kiedyś jak leciał 'Zbuntowany Anioł" to mój brat i tata oglądali każdy odcinek (mama po 1000 odcinku "MOdy na sukces" odpadła i nie ogląda żadnych tasiemców), ale ja po Zbuntowanym mam jakiś senttyment do N. Oreiro i przez to wciągnłęłam się w Sos mi vida...
    W każdym razie, do czego chcę nawiązać, mój MArcin jak do mnie przychodzi i widzi, że śledzę kolejny odcinek - to robi wszystko żeby zabrać mi pilota; D
  • bachor.

jak dżastin się wbija na sos mi vide, to mój tata szans nie ma, pilot jest nasz; D
  • kalina.

tata: co za durnoctwa oglądasz?!; )
    na szczescie mamy juz tylko jednego pilota,ktorego trzymam ja :D
  • Brat Mich

ja w dowodzie mam wpisane ze jestem mezczyzna i ogladam sos mi vida z radoscia
  • kalina.

bo jestes normalnym facetem!; )
    ej ale sos mi vida..nie jest taka zwykla telenowela..
    roberto: kocham cie
    fiorella: tez cie kocham
    roberto:ale nie mozemy byc razem
    fiorella: a wiec zabijmy sie
    itd....
    jak ogladam sos mi vida...to smiech na sali! to jest masowe! :D
  • Brat Mich

> bo jestes normalnym facetem!; )

pierwszy raz ktos cos takiego o mnie powiedzial
  • M. jak Miażdżka :)

Jesteś,powiedziałabym,wyjątkow ym mężczyzną.
    Mój chłopak wyraża się brzydko na temat mojego serialu,a jeśli przyłapię go na oglądaniu to tłumaczy mi, że patrzy się na cycki Natalii czy ogólnie na nią!!!:)poza tym jest zazdrosny o to, że podoba mi się Facundo:)))hehe!
    a ile on musi się nagadac!!!
    aby nie słuchac kazań,nagrywam sobie na video i staram się ogladac w samotności:)
  • zofia

>to tłumaczy mi, że patrzy się
    >na cycki Natalii czy ogólnie na nią!!!:)

rzeczywiście, jest na co patrzeć.;P

A jeśli chodzi o mało pochlebne opinie na temat serialu, to nie pojawiają się one jedynie u mężczyzn. Wiele osób jest uprzedzonych do tej telenoweli. I w sumie się nie dziwię, bo pewnie ja sama, niewdrożona w temat, mogłabym przeżyć szok, oglądając debi i lalo w akcji. jednak, teraz to postacie kultowe i nie umiałabym bez nich żyć.:)
  • Anonim

oglądam ten serial od pierwszego odcinka a jestem facetem, powiem ze nic lepszego nigdy nie widzialalem :D taki dobór aktorów po prostu uzależnia, nigdzie nie było tak wyrazistych postaci
  • Anonim

moj tata i brat wogole tego nie ogladaja....ale ja sie nie przejmuje wazne zebym mniala gdzie to ogladac!!!!!:))))
  • Martyśka

Mój chłopak ma chociaż chwile spokoju ode mnie;) Ale kiedyś uważnie ogladał
  • Anonim

ehh .... ostatnio z kolegą ze studiów złapaliśmy wspólny temat, gdyż też to wiernie ogląda (koledzy inni się natomiast śmiali)
    tata próbuje czasem wrócić po 20 z pracy, by się nie natknąć na córeczke oglądającą te "bzdury" , mama obejrzy jak ja oglądam , ale nie rozumie
    czasem czy nie mogą oni rozmawiać ciszejj , mówiąc , a nie krzycząc ,
    a chłopak ... hmmm ..... nie wiem czy jest dumnyy że to oglądam, raczej nie
    ale co zrobić. ja go lubię ! nawet mało powiedziane
  • ewcisz

moj facet na początku był nastawiony anty... bo telenowela, bo po argentyńsku. Myślał że to kolejna Manuela, Fiorella albo ojciec Coraje. Zmuszony oglądał....i teraz go lubi, zrył mu beret (tak mówi) i częściej się śmieje niż ja z wygłupów bohaterów