-
captain jack sparrow
boisko szkolne , tam gdzie działo sie najwiecej , dokladnie schodki sali gimnastycznej; D kto widzial ten wie; D -
Marcin (zwany dalej Marcin)
Teraz to boisko jest super. Po dawnym czarnym zuzlu i zafajdanym piachu sladu nie ma. Wszystko elegancja. Na tym pierwszym, mniejszym, cos w stylu tartanu, a na drugim piekna trawa (albo zielony tartan, z daleka trudno ocenic).
Az sie chyba wybiore w tym tygodniu zdjec porobic... -
Osiołek ,Czy Muszę Coś Dodać?
Niestety lepiej wyglada niz sluzy jako nawierzchnia do gry. Walneli trawe tak mieka jak dywan. Fajne ale pilka siada :P Sale tez odnowili i to byl wiekszy szok - na nia niestety nas nie wpuscili... -
ile trzeba ... ?
eee tam boisko jest gites a sama szkoła w srodku tez niezle wyglada :) nawet ja jako aspotrowa postac chetnie gram sobie na tej zielonej niby trawce :) -
-
Anonim
Ale to jednak jest perfidia, że oni odpicowują szkołę po tym jak ja odeszłam ... :( -
dot
dokladnie! pamietam jeszcze schody w srodku ktore niemialy rogów wiec mozna sie bylo po nich ślizgac; -) a teraz?? no no.. bardzo ladna szkolka, wyglada jak prywatna; -) -
Guniek
-
Guniek
-
Guniek
...raczej chyba powinnam napisać dobry wieczór...no teraz jest dobrze...tylko jak dlugo...czesc doti znam cie...wiesz?? -
Guniek
-
dot
oj aguś aguś!!; -) wiem ze mnie znasz kochana,nawet sie dzis z tobą widzialam,,hehe..a jezeli chodzi o schody to wręcz przeciwnie schodzenie po nich bylo swego czasu frajdą .hehe..; -) ale teraz to juz sobie po nich niepośmigamy; -) -
Guniek
jakie schodzenie to było zjeżdżanie na dupie...hahaha...dupa potem nieźle bolała -
Guniek
-
dot
twoj konik zapierd*#@* prawie tak szybko jak dzieciaki u nas w szkole z góry i na dół po schodach; -) hehehe... a pamietasz nasze wycieszki klasowe? och to byly czasy..; -) -
Monika
oj dziewczyny...wam powinna nauka w glowie byc w tamtych latach a nie zapindalanie po schodach...aga a ty nie przeklinaj bo kopa dostaniesz jak sie spotkamy...hej doti;-)... -
dot
hej monis!; -) nauka?w podstawówce? heheheeh.... tobie juz monis pamięć szwankuje ..w tamtych czasach w głowie byli chlopcy ze starszych klas; -) przystojniacy sami w tej 130 byli..heheeh...
pozdrawiam wszystkich!!! -
Anonim
gdzie Ci przystojniacy byli.. pamiętam może dwóch;P
a tak w ogóle to hi doti sąsiadko; ) -
Guniek
PPierwszy raz przyznam ci rację Doti...a ty Monia GÓW** możesz mi zrobić- nie bojeę się ciebie...ale przyznam Ci rację,że nie ładnie napisałam.Co do wycieczek klasowych dobrze pamiętam,bo były na trzeźwo... -
dot
hi monika sąsiadko! niepoznalam cię na tym zdjęciu...; -) jak to jacy przystojniacy?niepamiętasz bo młoda byłaś; -) no tak tak aguś wstyd się przyznać ale wycieczki byly na trzeżwo; -) pamiętasz te wieczory na słowacji w naszym pokoju? siedzialysmy przy kawie we 4 i lepiej bawilysmy sie niz niejedni po alkoholu; -) och... chlip...; -) -
Guniek
Kawa...za tą kawę ciągle dostawałysmy zjeby od Kosteckiego...kto to widział tuż przed snem pić kawę...mam cię doti na wielu zdjęciach...byłaś taka brzydka...hahaha...nie to co ja...