-
Anielka K
sama jestem i tak się zastanawiam, bo czytam i jakoś nie widze żeby ktoś się chalił; ) -
kasiek:)
ja jestem z rocznika '87. chodzilam do klasy b przez dwa lata. ale nazwiska wychowawcy nie pamietam. -
Łaciata
-
Anonim
podpisuje sie pod przedmówczynią:)
ta sama klasa wych była historyczka Jankowicz czy jakos tak. Poza tym podobno byliśmy najgorsza klasą w szkole:] a to dzięki Jobdzie, kwiatkowskiemu, szubie, kosakowi...
ale czasy i tak dobre:] -
-
A
i jaaaaaa tez tu chodzilam od 5 klasy do klasy pani majcherkiewicz czy jakos tak:) -
Anonim
ja jestem 87...nie pamietam klasy...z Krolem pamietam ze chodzilem...ze zdunkiem...z wegrzynem...z kubusiem.. -
kozi
-
Anonim
-
trollilillili
-
kozi
-
Michał Witkowski w jakich klasach chodziłes do tej szkoły??Bo Maciek Król pamiętam chodził ze mną do 1 i do 2 klasy:) -
Anonim
-
Anonim
-
zAgatka
ja tez chodzilam do tej szkoly ale tylko przez 5 i 6 klase
bylam w "C"
buziaczki -
Michał przypomij sobie bo ja wogóle Cię nie kojarzę:)a chodziła z Tobą Julia Wacławek, Kaśka Kudelska??a może mnie kojarzysz?? -
Anonim
-
Witaj Michał kolego z podstawówki:)
Już wiem chodziliśmy razem do 1 i 2 klasy podpytałam się Sylwii zresztą znalazłam Cie na zdjęciu klasowym:) -
Czerstwy Śnieg nadchodzi!
ha! Czesc Maciek! Tu Norbert Korzus. Pamietasz mnie jeszcze?
Od 3 klasy w d byłęm. Nawet sie zastanawialem co sie z ludzmi podzialo przez ten czas. Ale jakos telefony sie pogubiło i konktakt sie urwał. -
Anielka K
o, długo nie zaglądał i pare osób się jednak znalazło... :) swoją droga ciekawe jak wygląda teraz szkoła... wiekszośc "naszych" nauczycieli poszła pewnie na emeryturkea nawet jeśli nie to i tak pewnie by nas nie poznali; p -
Anonim
haha.... ja jestem z 86 :D ale i tak Cię pewnie w szkole widzialem :D za małolata :P