SP 143 im. Stefana Starzynskiego [520]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anielka K

sama jestem i tak się zastanawiam, bo czytam i jakoś nie widze żeby ktoś się chalił; )
  • kasiek:)

ja jestem z rocznika '87. chodzilam do klasy b przez dwa lata. ale nazwiska wychowawcy nie pamietam.
  • Łaciata

ja byłam rocznikiem 87!!! klasa c. Dobre czasy....
  • Anonim

podpisuje sie pod przedmówczynią:)

ta sama klasa wych była historyczka Jankowicz czy jakos tak. Poza tym podobno byliśmy najgorsza klasą w szkole:] a to dzięki Jobdzie, kwiatkowskiemu, szubie, kosakowi...

ale czasy i tak dobre:]
  • A

i jaaaaaa tez tu chodzilam od 5 klasy do klasy pani majcherkiewicz czy jakos tak:)
  • Anonim

ja jestem 87...nie pamietam klasy...z Krolem pamietam ze chodzilem...ze zdunkiem...z wegrzynem...z kubusiem..
  • kozi

się dodaje tez tutaj 87 klasa chyba d..
  • Anonim

Maciek Krol?????moj ziomalu...Tu Michal Witkowski:D:DWITEK!!!
  • trollilillili

:P ja bylem w a
  • kozi

nie król. przykro mi

Michał Witkowski w jakich klasach chodziłes do tej szkoły??Bo Maciek Król pamiętam chodził ze mną do 1 i do 2 klasy:)
  • Anonim

ja juz nie pamietam:D:D
  • Anonim

ja chodzilem da A ..pamietam juz:D:D
  • zAgatka

ja tez chodzilam do tej szkoly ale tylko przez 5 i 6 klase
    bylam w "C"
    buziaczki

Michał przypomij sobie bo ja wogóle Cię nie kojarzę:)a chodziła z Tobą Julia Wacławek, Kaśka Kudelska??a może mnie kojarzysz??
  • Anonim

no chodzilem z nimi do klasy....

Witaj Michał kolego z podstawówki:)
    Już wiem chodziliśmy razem do 1 i 2 klasy podpytałam się Sylwii zresztą znalazłam Cie na zdjęciu klasowym:)
  • Czerstwy Śnieg nadchodzi!

ha! Czesc Maciek! Tu Norbert Korzus. Pamietasz mnie jeszcze?

Od 3 klasy w d byłęm. Nawet sie zastanawialem co sie z ludzmi podzialo przez ten czas. Ale jakos telefony sie pogubiło i konktakt sie urwał.
  • Anielka K

o, długo nie zaglądał i pare osób się jednak znalazło... :) swoją droga ciekawe jak wygląda teraz szkoła... wiekszośc "naszych" nauczycieli poszła pewnie na emeryturkea nawet jeśli nie to i tak pewnie by nas nie poznali; p
  • Anonim

haha.... ja jestem z 86 :D ale i tak Cię pewnie w szkole widzialem :D za małolata :P
| |

... Stara dobra 143.. Szkoła Podstawowa Nr 143 im. Stefana Starzyńskiego al. Stanów Zjednoczony...

Miejsca grona (0)