-
Śpiąca Księżniczka
Jakby sie kto zglaszal to piszcie ktory rocznik, jaki wychowawca... Mnie przez 5 lat wychowywala( mocno w duchu Bozym;)) slynna pani Krupa... Bylo smiesznie hehe. Odzywac sie!! -
bridesmaid
baaardzo dobre czasy :))) chodziłam do eski,więc okres podstawówkowy to były ciągłe wyjazdy,obozy,turnieje.działo się...aż łezka w oku się zakręciła.aha,ja jestem rocznik 83',moją wychowaczynią była pani Owczarek.pozdrawiam!!! -
rafz
Krupy nie pamietam (moze jestem za mlody;P) A Owczarkowa kojarze choc lekcji z nia nie mialem. Moja wychowawczynia przez wiekszosc lat byla p. Bednarek, teraz z tego co wiem nazywa sie inaczej.. Jakby co rocznik 85' klasa "d".. btw was tez katowala Wilk i ta od fizyki? ( nie pamietam jak sie nazywa :D) -
bridesmaid
-
-
rafz
o wlasnie, Oginska .. Do dzis pamietam jak nas meczyla .. biedne dzieci ze 152 .. choc gorsza byla Wilk .. w 100 % -
Hajsiwo
hehe 152 to jest to:D tez chodzilem do sportowej klasy:) moja wychowawczynia byla Kosin... a i Halyne i Wilk pamietam dobrze:P hehe Todzie tez:) dobre czasy byly:P szczegolnie te wszystkie obozy sportowe:P hehehe
Ty Aga to pewnie chodzilas do klasy z Gackiem, Yogim, Krukiem, Andrzejewskim i reszta:D
Pozdrawiam -
bridesmaid
a tak,tak...to właśnie dzięki nim,no może dzięki części z nich było tak zajebiście :)) -
G.
rocznik '88 - przez 3 lata (podstawówka) wychowawca Godlewski. Nawet fajny, tylko nie przypominam sobie żebyśmy gdzieś często wychodzili. I te jego metody wybierania kogo dziś zapytać, i PINKSZK i NSZZ:) czasem go widuje jak ide na przystanek.
O Owczarek to słyszałem, że niezłe akcje odchodziły. Podobno kiedyś przyszła na lekcje i zaczeła sobię koszule prasować :>
-
G.
-
Anonim
eh... pani ogińska powiadacie... moja byłą wychowawczyni...to dopiero czasy były.... ho ho a te wycieczki z nią.... i te charakterystyczne powolne mruganie powiekami; -) a Wilkowa też niezła była, z takim strachem na historię chodziłam... i jakoś tak chyba bardzo szybko dyktowała te notatki z tego co pamiętam.... rocznik 87 notabene :P -
Anonim
za to nie wiem czy paiętacie panią KAczorowską (polski ) te jej śmieszne buty i często nie zapięty rozporek...heeeh.... no i pamiętam jak raz nas nie chciała puścić z klasy przed dzwonkiem i zatarasowała drzwi a chłopcy trochę się przepychali i pani wylądowała ze zbitymi okularami na podłodze....; )
-
polska kultura zoladkowa
rocznik '87. moja wycowawczynia byla p. Cieslak, ile ona pozabierala mi i kumplom pistoletow na kulki, iel ja sie od niej nasluchalem, a ile moa stara;). Ale mialem tez wiele przydog z innymi nauczycielami. a ten donosny glos, do tej pory jak slysze bujan to az mi ciarki po plecach przechodza. ale moja klasa byla boska; Kozmana, Izka, Antos, Maniek, Wójek, Wysek, Jajo. Ojej to byly czasy!!! -
Anonim
hehe też miałam przyjemność mieć z Cieślak lekcje ..śmiesznie się czasem na nas darła :P ale chyba najbardziej to mnie te wszystkie katechetki tam powalały... -
Anonim
Też chodziłam do 152. Byłam odrazu pierwszym rocznikiem gimnazjum<86>... Moją wychowawczynią była ta z łupieżem- Echeńska:/ Tragiczna kobieta... Ale też dobrze pamiętam Owczarek, bo uczyła mnie aż rok,a Wilkową musiałam znosić zamiast 3 lata to 6:/ Ale już na emeryturze od tego roku... -
polska kultura zoladkowa
katechetek wielu dobrze nie pamietam bo wszystkie szybko odchodzily po lekcjach z nami. Jedna to nawet plakala na co drugiej lekcji. AŻ nadeszla Krysia, jak ja jej kurwa nienawidzilem, jakie ona miala chore jazdy, raz mowila ze jak sie przezegna w kosciele wiecej niz dwa razy to ma sie kurwa jakis zajebany grzech??!! o co kurwa chodzi? -
Anonim
hehe, no pamiętam że nasza jedna też płakała więc pewnie to ta sama :P i raz nawet jej prawie spódnice ściągneli chłopcy HAHAHA; -) a co do Wilkowej.... ten wyraz twarzy....brrr; ) ale np miło wspominam Bedę od biologii :) -
Marcel 08
eh '81 klasa sportowa - podobno bylismy najlepsi w kosza w histori ale zesmy sie zepsuli (tzn wg nich) ... wychowawczyni w klasie 1-3 Maj 4-8 Trzaskowska .... Wilki i Teodora rulezzzzzzzzzz ..... cudownie wspominam p.Kowalewska podobno Ś.P. ?!?!?! pani od muzyki Kosin tak ?!? Cieślak kochane kobiety hehehe dla nas ...
-
komandos lewandos
Chodzę od 3 podstawówki teraz juz gimnazjum, w podstawówce pani Trzaskowska wychowawczynie nie przepadam teraz Ślubowska jeszcze bardziej nie przepadam, pani Wilk świetna babka nauczyła mnie czegoś chociaż odeszła w zeszłym roku- płakałam, a teraz przyszło pani Bogowska :///, p. Godlewski podobno odchodzi za rok na emeryture, pani. Owczarek nie ma juz, od Fizyki jes now pani Niewęgłowska, a najlepszy nauczyciel -p.Bujan
takie plotki od rocznika 89 ello -
Anonim
No już połowy nie ma, a to fakt, Godlewski ma odejść... Zajefajny facet... A Bujanowa to naprawde najlepszy nauczyciel... Matmy uczyła rewelacyjnie...:] -
Marcel 08
A kto uczy chemi ehhehehe nas uczył Dyrektor PIECH czy jak mu tam bylo heheh
Godlewski dobry ziom ...
ciekawe czy nas pamitaja ????
oj to byly czasy .... boisko malowalismy, basen, szkole heheheh oj rozrabialismy oj tak ... jak oni z nami wytrzymali