- 1
- 2
-
Anonim
Powiedzcie co teraz słychać w tej szkole:> ?
Co nowego tam się dzieje itp, miałem okazję tam się uczyć przez hmm.. kilka lat:)
'83 klasa C -
Anonim
witam ziomala ktory od nas uciekl; )
jest wiec gimnazjum numer costam, sporo nauczycieli poodchodzilo z powodu wojcikowej pani dyrektor albo droga naturalna czy to ptrzez emeryturke czy przez zgon. z rzeczy ciekawych mysle dla ciebie, to Hryniewiecka wciaz tam uczy, podobnie jak Glowacki. tyle wiem. wiem tez ze musze odwiedzic to miejsce zanim sie juz totalnie zmieni :) -
Maciek
W sumie duzo sie nie zmieniło Hrynia,Głowacki jeszcze sie trzymaja.Ostatnio Galińska była na zwolnieniu i poszedł cynk ze umarła ale jeszcze trzba poczekac.<<<Nowe boisko mamy>>>
Pozdrawiam wszystkich absolwentów -
Piotrek
trzeba jeszcze dodac ze szkola w srodku calkiem inna, szafki dla kazdego ucznia akurat zamontowali jak odchodzilismy :) -
-
Maciek
Szoła wewnątrz po generalnym remoncie,ale nauczycieli przydało by sie troche odswierzyć.Taki malutki <<<lifting>>> -
Capoczujnik
O kurcze... Ale sie ciesze ze znalazłem to grono. Łza sie az w oku kreci.
Ja z rocznika '83 klasa A.
Mam pyanie jak tam jest teraz z wbijaniem sie.
Spoczko mozna wejsc cy jakies problemy robia
(jak byle z 5 lat temu to sie jakis ochroniarz plul ze nie jestem uczniem no i zrezynowalem)
Glowackiego chetnie bym odwiedzil bo to badz co badz moj wychowawca byl...
Zreszta jakby ktos mial z nim kontakt to pzdrowcie go od Małego.
Jeszcze jedno pytani - Brzozwoska dalej uczy chemi??
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Bede sie udzielal na bierzaco
Piotrek Witwicki -
Natalia
Witaj Piotrus :)
Z tego co wiem to Brzozowska nadal uczy chemii i jest vice- dyrektorka :)
Dostajesz plakietke "gosc" i wchodzisz bez wiekszych problemow- tak przynajmniej bylo jak ostatnio odwiedzalam!
Pozdrawiam :) -
Anonim
Z starych nauczycieli jest jeszcze Hryniewicka(biologia),Sieradz i Gołębiewska (Polski),Galińska (Sztuka),Głowacki (Wiadomo :D),Brzozwska (vice dyrektorka i naucyzcielka chemi zarazem),Wójcik (dyra),Wardawy (Teraz Informatyka kiedyś chyba muzyka :D ?) no i jeszcze w zeszłym roku była Koziarz (Muzyka :D),A tak pozatym to szkołe wszytsko zostało wyremontowane i ogolnie jest całkiem nieźle; ) -
Anonim
a Koziarz już nieuczy tam :( ?? już na emeryture przeszła ?? a jak się nazywał ten facet od wf-u oprócz Kwiatkowskiego ?? -
Anonim
no niestety Koziarzowa poszla na emeryturke; / A SZKODA BO ZAJEBISTA BYŁA !.2 facet od wf-u ? ja go chyba nie pamietam ale zapytam sie brata on tam wcześniej i dłużej chodził; ) -
Anonim
to byl jakis inny??? pamietam ze procz kwiatka byla tez Jeżowa :) wiecej nie pamietam -
Karo
też kończyłam tą podsatwówkę jako sotatni rocznik teraz tam jest gimnazjum i to spoko. remonck był i skółka jest cool :P -
Anonim
rocznik 87 klasa b wychowawczyni jadwiga pydys.
widze ze duzo sie pozmieniało w tej szkołce.
tez musze sie wybrac któregos dnia bo juz ze 3 lata nie byłem. -
Anonim
nom noją też była Pydyś. Był taki facen od wf on uczył po Kwiatkowskim... chyba nosił okulary :P . Trzeba się wybrać bo 6 lat mnie niebyło tam, odkąd skończyłem :P . -
bream44
moja siostra miala wychowawczynie Pydys,smieszna babka,ja jestem z ery kwiatkowskiego...tez sie ciagle wybieram ale jakos tak sie sklada... -
Anonim
jak ona mogla kogokolwiek wychowac? ta kobieta kompletnie nie miala sily przebicia... katechetka, potem pamietam KOSSu nas uczyla, ale mial pecha bo to byly srody a wtedy pol klasy jako zapaleni kibice kupowali pilke nozna czy nasza legie i czytalo ...nie to co trzeba :) -
Anonim
Pydyś jak pamiętam miała dziwne oczy -różnokolorowe. Kiedyś na KOSSie bezczelność mojej klasy D; ) sięgnęla zenitu, bo ktoś zaczął rzucać prezerwatywą, a potem były przejścia z boską wychowawczynią Mickiewicz; ) -
Anonim
Opowiedzcie o jakiś głupotach które działy sie w szkole, tekstach nauczycieli - cokolwiek -
Anonim
gdzies mialem kilka kartek z "mądrościami" i powiedzonkami i zupelnie bezsensownymi wstawkami pani Fiedziukiewicz... taka zagorzala komunistka od chemii.
dla przykladu: "zimowo poro na moim budynku zyja starsi ludzie" -
Anonim
A propos Fiedzi;) kiedyś podczas lekcji darła się na kolegę Skoczka i z pretensja do niego "czas mnie goni!" a Skoczek luzacko "to niech Pani ucieka"
- 1
- 2