- 1
- 2
-
Casanova
Moze teraz napishecie o czyms/kims co/kto Wam sie w owej podstawowce i pozniejshym gimie podobalo/podobal...?=>> -
Casanova
-
Grono.Net
a było fajnie same ziomky z osiedla a nie jakies flejtuchy w okularach w liceum..z nauczycieli były smiechy i wogole pan łeski dłubał w nosie i bło fajnie.a przez knapika teraz pewnie niezdam po mnie wtym jebanym gimnazjum fizyki niedouczył teraz mam problemy;] -
Mariusz
Oj czasy gimnazjum to bylo to,zero strsu,zero wymagan.Szkola mistrzostwo swiata,sami znajomi,dobry klimat,niepowtarzalna atmosfera ciaglego luzu :) Dobre lata. -
-
*Jankos*
Najlepsza podst. na dolny Mokotowie, nie tam 160 czy inne 190 i 192 !
Nie chce mi się pisać ale ja też za fizyką nie przepadałem tak samo jak za chemią i efekty widać teraz !
No i jeszcze za W-F i tą kurwą męską Kołacińskim !
On chyba nadal tam uczy :0 -
Anonim
hehehe:)teraz te młodsze pokolenie daje popalic podobno torpedami rsadzaja kible:)a pozatym kazdy chyba juz wieze nasz dyrektor boroweiec niezyje:( -
Anonim
-
Anonim
kolacinkski na widok dziewczynek z 3 klasy sapie jak pedofil pod podstawowoka
-
*Jankos*
O to jebany nekrofil; )
Widuje go czasami a bydłowozie, chyba mu się ta jego 30letnia Toyota kombii wkońcu rozpierdoliła albo ktoś mu ją podpalił; ) -
*Jankos*
No niech mnie przejrzałyście mnie na wylot... coś w Tym jest... tzn w was z 86'.
-
Anonim
-
*Jankos*
no dobra już starczy pozostańmy na ziemi gdzie jeszcze działa grawitacja; ) -
Anonim
-
*Jankos*
Taaaaaaaaak przyciąga do siebie ludzi; )
I nie tylko ............. :> ^^ -
*Jankos*
Takk; ( wstyd się przyznać ale powinienem właśnie spacerkiem przejść na 2 rok studiów Historycznych ale widze żę jeszcze rok i marzonko się spełni. -
*Jankos*
z tą niewinnością to bez przesady; )
Nikt nie jest niewinny... ale racja nie chce się czasami wydorośleć, w ogóle starzeć sie... -
*Jankos*
-
*Jankos*
-
Grono.Net
-
~~*~KaMiLa~*~~
- 1
- 2