-
@
-
zuzanna.
hieh mam fajnego faceta, koło 30 ale lubi jak się na niego mówi "Młody". najlepsze jest to że jest na luzie i ma trochę nierówno pod kopułą :D
Ale i taq nie przebije P.Słomki .:lol2:.
BTW: jak ma na nazwisko dowiedziałam się jak szkołe skończyłam.
i najlepsze były żelki bala-bala :)))) -
Ania
co tam żelki, ja dostałam od Pana takie cos smiesznego z kulkami i trzeba bylo sie nameczyc by wszystkie ulozyc:P
Piotrek Ty to chyba kiedys kłódke panu rozwaliles, he? -
(L) Schwefel (L)
A pamięta ktoś co było jak mu światło zgasiliśmy ?? Facet ganiał nas po całej szkole i coś tam wykrzykiwał, na to był wyczulony :P -
-
Anonim
u mnie w szkole jest cafe pauza. sa tam swietne kanapki z tunczykiem i kawaaaaa... i po co jesc sniadanie w domu???:D -
Anonim
-
Anonim
-
martyn.
-
janek
-
Paweł
-
Anonim
Sklepik w 307-ce wymiata:) wszystko mozna bylo na kredyt brac i potem kase oddawac; ) Z tym Panem mozna bylo i pozartowac i pogadac ..taki spoko ziomus z niego byl; )Zawsze na przerwach wszyscy darli jape ,a on taki wyluzowany:) -
K.
pamietam jak kiedys jeszcze w klasach 1-3 na swietlice sie jeszcze chodzilo to przychodzilusmy do niego i 2 lekcje sie zastanawialysmy co kupic! -
Sexy Monkey
Najlepsze było jak w klasie 4 małpa włożył do kłódki od sklepiku szpilkę . Ale facet mniał minę jak nie mugł otworzyć tych drzwi. -
Jerry
Pan w sklepiku to ojciec mojego kolegi... kiedyś pracowała tam też jego mama - chyba była szefową kuchni. a on taki wyluzowany, bo w dawnych czasch był komandosem (100%) i pewnie mu zostało.
Pozdrawiam młodszych kolegów z 307... -
agnieszka
ja mam teraz przetani sklepik w szkole
z tego podstawówkowego pamiętam żelki węże, pawełki i drożdżówki dla pani Koteckiej. -
Anonim
>zoozia napisała:
>hieh mam fajnego faceta, koło 30 ale lubi jak się na niego
>mówi "Młody". najlepsze jest to że jest na luzie i ma
>trochę nierówno pod kopułą :D
>Ale i taq nie przebije P.Słomki .:lol2:.
>BTW: jak ma na nazwisko dowiedziałam się jak szkołe
>skończyłam.
>i najlepsze były żelki bala-bala :))))
żelki bala bala byly zajebiste... facet na nie mowil zelki bara bara wiec bylo smiesznie;pp