SP 307 - Jan III Sobieski Wawa [412]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • @

Jesli ktos ma lepszy w szkole niech sie pochwali !!!
  • zuzanna.

hieh mam fajnego faceta, koło 30 ale lubi jak się na niego mówi "Młody". najlepsze jest to że jest na luzie i ma trochę nierówno pod kopułą :D
    Ale i taq nie przebije P.Słomki .:lol2:.
    BTW: jak ma na nazwisko dowiedziałam się jak szkołe skończyłam.
    i najlepsze były żelki bala-bala :))))
  • Ania

co tam żelki, ja dostałam od Pana takie cos smiesznego z kulkami i trzeba bylo sie nameczyc by wszystkie ulozyc:P

Piotrek Ty to chyba kiedys kłódke panu rozwaliles, he?
  • (L) Schwefel (L)

A pamięta ktoś co było jak mu światło zgasiliśmy ?? Facet ganiał nas po całej szkole i coś tam wykrzykiwał, na to był wyczulony :P
  • Anonim

u mnie w szkole jest cafe pauza. sa tam swietne kanapki z tunczykiem i kawaaaaa... i po co jesc sniadanie w domu???:D
  • Anonim

po co kawe pić O_o btw Izka ale lans (fota) :D
  • Anonim

bo kawa jest pyszna :D co do foty, to sie wie; D
  • martyn.

Zuz, nie Słomki a Słoika pałko XDDDD Zbyszek Słoik, ot co xD!
  • janek

u mnie w Zmisi jest najlepszy bufet!
  • Paweł

Heh, tak te żelki bala-bala <lol2> Hahaha
  • Anonim

Sklepik w 307-ce wymiata:) wszystko mozna bylo na kredyt brac i potem kase oddawac; ) Z tym Panem mozna bylo i pozartowac i pogadac ..taki spoko ziomus z niego byl; )Zawsze na przerwach wszyscy darli jape ,a on taki wyluzowany:)
  • K.

pamietam jak kiedys jeszcze w klasach 1-3 na swietlice sie jeszcze chodzilo to przychodzilusmy do niego i 2 lekcje sie zastanawialysmy co kupic!
  • Sexy Monkey

Najlepsze było jak w klasie 4 małpa włożył do kłódki od sklepiku szpilkę . Ale facet mniał minę jak nie mugł otworzyć tych drzwi.
  • Jerry

Pan w sklepiku to ojciec mojego kolegi... kiedyś pracowała tam też jego mama - chyba była szefową kuchni. a on taki wyluzowany, bo w dawnych czasch był komandosem (100%) i pewnie mu zostało.
    Pozdrawiam młodszych kolegów z 307...
  • agnieszka

ja mam teraz przetani sklepik w szkole
    z tego podstawówkowego pamiętam żelki węże, pawełki i drożdżówki dla pani Koteckiej.
  • Anonim

>zoozia napisała:
    >hieh mam fajnego faceta, koło 30 ale lubi jak się na niego
    >mówi "Młody". najlepsze jest to że jest na luzie i ma
    >trochę nierówno pod kopułą :D
    >Ale i taq nie przebije P.Słomki .:lol2:.
    >BTW: jak ma na nazwisko dowiedziałam się jak szkołe
    >skończyłam.
    >i najlepsze były żelki bala-bala :))))

żelki bala bala byly zajebiste... facet na nie mowil zelki bara bara wiec bylo smiesznie;pp
| |

...nasza duma chaaala, ojczyzna Cie wielbi, kocha Polska cala... pamietacie jak Lisowska nas tego u...

Miejsca grona (0)