• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Filip

Czy ma ktos jakies zdjecia naszej kochanej szkoly ?
    a moze ktos ma zdjecia nauczycieli ?
  • Asia

Z nauczycieli to tylko jakies Lachowskiej - z naszych wycieczek. Nic ciekawego...; )
    A szkoły - pamietasz że kiedyś jak nam fotograf robił zdjęcia klasowe to dostawaliśmy to w takich duuużych kopertach i tam było też wielkie zdjecie pieknego budynku naszej szkoły. Masz to? Ja gdzieś mam zapewne. Ale to też nic ciekawego :)
  • Anonim

Jejciu pamietam to zdjecie budynku, ale ja go nie mam!! Napewno, chyba, ze gdzies schowali po przeprowadzce. Ale wszystkie zdjecia klasowe posiadam!!
  • Anonim

gdzieś miałem fotke naszej szatniarki ze złotym zębem :P pamiętam ją dobrze, zawsze ściemniałem że zgubiłem buty na zmiane bo miałem dość ich noszenia w worku :))))
    /oraz mam fotki naszej szkoły, i pani od chemii, oraz dość sporo z wycieczek, t.j Krynica, Władysławowo, mejbi Piechowice..

/Zozka, miałaś poszukać zdjęć z wycieczek; >
    gdzies mam czarnobiałe z 1wszej klasy z balu, który sie odbył w obecnej poczcie na ul. Belgradzkiej :D:D:D; )
  • Anonim

no to ja znalazłem zdjęcie mojej VII A :-))

http://lysolek82.republika.pl/7a.jp...
  • MarT

:))))))))
  • Filip

hehe dobre zdjecie.. troche mi zajelo zeby Ciebie znalesc; )

a co to za babka z wami na zdjeciu ?
  • MarT

to byla nasza wychowawczyni w ktoryms momencie (mielismy ich conajmniej trzy) :)) ale nie pamietam jak sie nazywala :/
    pamietam ze uczyla biologii....
  • Anonim

a ona nie nazywała się Jasińska ??
    miło Marta , ze mnie jednak kojarzysz , patrząc na to zdjęcie , rzeczywiście dużo się zmieniłem , w przeciwieństwie do Ciebie :-)
  • Anonim

To pani Jarosinska od biologii, dostalam od niej pierwsza z yciu pale! A jasinska byla nasza wychowawczynia. koszmar.
  • MarT

rzeczywiscie! jasinska to byla taka od angielskiego babka chyba... jakas taka roztrzepana chyba byla....; ))
  • Anonim

ona byla od matmy, uczyla angielskigo, bo w szkole nie bylo nikogo, kto moglby to robic, a ona wlasnie chodzila na kurs....
  • Filip

Jasinska uczyla jeszcze muzyki !

a co do jakiejs jarosinskiej to ja nigdy nie mialem z nia zajec ... od poczatku do konca Sójka .. wiec nie wiem Ewa jak mogla ciebie uczyc
  • Anonim

alez oczywiscie, ze miales Borysku. Na samym poczatku biologie nam prowadzila, chyba w 4 klasie tylko, ale na 1000000%.ZNowu luki w pamieci tak jak z Dzido.
  • Filip

albo twoja bujna wyobraznia
  • Anonim

Oczywiscie, ze nie. Pamietam nawet jak uczyla nas o mikroskopie. Siedzialam z Krolikiem w drugiej lawce, a zajecia mielismy w takiej sali na polpietrze, gdzie w szafkach staly porozcinane na czescie szczury w sloikach. No i te pierwsza w zyciu pale, pamietam bardzo dobrze :/
  • Anonim

ewa ma znowu racje borysku
  • Anonim

byście wkleili jakies foty a nie pieprzyli głupoty kto ma racje :-)))))
  • Anonim

eee tu sie nie da :)
  • Zuza po prostu

moje imie pisze sie przez U:)
    a co do fotek to mam pare...cos poszperam, zeskanuje i gdzies komus dam cos zeby wrzucil tu...albo jakos inaczej;)
    a pani jarosinska to dobra nauczycielka byla... tez dostalam u niej pierwsza laske ale umiala mnie zmobilizowac do lepszych ocen:) szkoda ze pozniej mielismy "biologie" z pania Sójka;))
  • 1
  • 2
| |

Jeśli jest gdzieś człowiek który chodził do juz nie istniejącej 311-nastki niech zgłosi sie t...

Fotki

Miejsca grona (0)