- 1
- 2
-
Filip
Czy ma ktos jakies zdjecia naszej kochanej szkoly ?
a moze ktos ma zdjecia nauczycieli ?
-
Asia
Z nauczycieli to tylko jakies Lachowskiej - z naszych wycieczek. Nic ciekawego...; )
A szkoły - pamietasz że kiedyś jak nam fotograf robił zdjęcia klasowe to dostawaliśmy to w takich duuużych kopertach i tam było też wielkie zdjecie pieknego budynku naszej szkoły. Masz to? Ja gdzieś mam zapewne. Ale to też nic ciekawego :) -
Anonim
Jejciu pamietam to zdjecie budynku, ale ja go nie mam!! Napewno, chyba, ze gdzies schowali po przeprowadzce. Ale wszystkie zdjecia klasowe posiadam!! -
Anonim
gdzieś miałem fotke naszej szatniarki ze złotym zębem :P pamiętam ją dobrze, zawsze ściemniałem że zgubiłem buty na zmiane bo miałem dość ich noszenia w worku :))))
/oraz mam fotki naszej szkoły, i pani od chemii, oraz dość sporo z wycieczek, t.j Krynica, Władysławowo, mejbi Piechowice..
/Zozka, miałaś poszukać zdjęć z wycieczek; >
gdzies mam czarnobiałe z 1wszej klasy z balu, który sie odbył w obecnej poczcie na ul. Belgradzkiej :D:D:D; ) -
-
Anonim
-
MarT
-
Filip
hehe dobre zdjecie.. troche mi zajelo zeby Ciebie znalesc; )
a co to za babka z wami na zdjeciu ? -
MarT
to byla nasza wychowawczyni w ktoryms momencie (mielismy ich conajmniej trzy) :)) ale nie pamietam jak sie nazywala :/
pamietam ze uczyla biologii.... -
Anonim
a ona nie nazywała się Jasińska ??
miło Marta , ze mnie jednak kojarzysz , patrząc na to zdjęcie , rzeczywiście dużo się zmieniłem , w przeciwieństwie do Ciebie :-) -
Anonim
To pani Jarosinska od biologii, dostalam od niej pierwsza z yciu pale! A jasinska byla nasza wychowawczynia. koszmar. -
MarT
rzeczywiscie! jasinska to byla taka od angielskiego babka chyba... jakas taka roztrzepana chyba byla....; )) -
Anonim
ona byla od matmy, uczyla angielskigo, bo w szkole nie bylo nikogo, kto moglby to robic, a ona wlasnie chodzila na kurs.... -
Filip
Jasinska uczyla jeszcze muzyki !
a co do jakiejs jarosinskiej to ja nigdy nie mialem z nia zajec ... od poczatku do konca Sójka .. wiec nie wiem Ewa jak mogla ciebie uczyc -
Anonim
alez oczywiscie, ze miales Borysku. Na samym poczatku biologie nam prowadzila, chyba w 4 klasie tylko, ale na 1000000%.ZNowu luki w pamieci tak jak z Dzido. -
Filip
-
Anonim
Oczywiscie, ze nie. Pamietam nawet jak uczyla nas o mikroskopie. Siedzialam z Krolikiem w drugiej lawce, a zajecia mielismy w takiej sali na polpietrze, gdzie w szafkach staly porozcinane na czescie szczury w sloikach. No i te pierwsza w zyciu pale, pamietam bardzo dobrze :/ -
Anonim
-
Anonim
byście wkleili jakies foty a nie pieprzyli głupoty kto ma racje :-))))) -
Anonim
-
Zuza po prostu
moje imie pisze sie przez U:)
a co do fotek to mam pare...cos poszperam, zeskanuje i gdzies komus dam cos zeby wrzucil tu...albo jakos inaczej;)
a pani jarosinska to dobra nauczycielka byla... tez dostalam u niej pierwsza laske ale umiala mnie zmobilizowac do lepszych ocen:) szkoda ze pozniej mielismy "biologie" z pania Sójka;))
- 1
- 2